Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 21 lat i........

MAM 21 LAT I JESTEM DZIEWICA

Polecane posty

miała do tej pory 3 chłopakow a z zadnym seksu nie uprawiałam:o czy powinnam sie tego wtydzic? nie mam zadnych doswiadczen seksualnych, oral anal seks klayczny - zadnych:( czy jestem normalna??

no tak wielu chłopakow mowi mi ze im sie podobam ze jestem ładna i inteligenta ale ja nie chce sie spotykac z kazdym tylko ktos musi mi sie podobac. a jak juz sie spotykam to jesli nie chce pojsc do łozka dluzej niz po pol roku zwiazku to facet odchodzi:(

Gość alllllaaaaa
a ja straciłam gdy miałam 23 lata, a miałam mnóstwo facetów - po prostu żaden mnie aż tak nie kręcił ;P normalne!

Gość alllllaaaaa
mnie jeden za to zostawił. To była miłość chyba platoniczna ;)

moze o to chodzi bo nie chce sie oddawac byle komu chce byc pewna ze to ten jedyny zebym pozniej nie zalowala........... ale teraz faceci chca seksu zaraz na poczatku na co ja sie nie zgadzam:( moze tylko prawiczki by czekały ale jak czytam to forum to nie mam dobrego zdania o prawiczkach bo tacy jakis psychiczni są;/

Gość alllllaaaaa
no dokładnie byłam w tej samej sytuacji :) W końcu znalazłam tego odpowiedniego, no i mamy udany sex :)

Gość alllllaaaaa
ja bardzo łączyłam sex z miłością... nie potrafiłam chyba tego rozdzielić. I najwidoczniej kochałam tylko raz - swego męża ;)

Gość alllllaaaaa
raz spotykałam się z facetem (rok), z którym chciałam spać, ale on coś nie za bardzo ;)

mam nadzieje:) ale to meczy mnie juz ze wiekszosc facetow patrzy na mnie jak na obiekt seksualny. pierwsze, drugie spotkanie i juz chce ci pchac łapy pod bluzke:( i zdziwieni gdy sie opieram. jak teraz znalezc porzadnego ktory poczeka? nie mowie ze do slubu, ale zeby mnie nie naciskał. chociaz lata leca.......

większość tutaj to nie są prawdziwi prawiczkowie, prawdziwy prawik to nie ten, któremu nie udało się omotać kobiety i tylko dlatego nie odbył z nią czynu nierządnego, ale taki, który musiał walczyć ze sobą aby nie ulec, nawet w chwilach najlepszych okazji do nierządu :)

Gość alllllaaaaa
dokładnie! Wcale nie musisz czekać do ślubu. Jak spotkasz tego właściwego, będzie i sex. A jak na razie to nie ma co się dręczyć.... bo dziewczyno w dzisiejszych czasach cnota to towar deficytowy ;)

Gość Maaaa29******
hej autorko, ja straciłam dziewictwo mając 22 lata. Z moim pierwszym "prawdziwym" chłopakiem, aczkolwiek dosć szybko po "rozpoczęciu związku". rozstalismy sie szybko; z kolejnym chłopakiem nie spieszyłam sie do łózka a on to szanował. od 2 lat mój mąż i to młodszy o rok :) nie jesteś dziwna!!

Gość xacperex
pewnie to byl pedau:P

wiecie jak miałam lat 15 to myslalam ze 17 to dobry wiek na seks, jak mialam 17 to ze 20lat a teraz mam 21, prawie 22 i juz sama nie wiem:(

Gość alllaaaa
a cóż to jest: "Dobry wiek na sex?" Jak poczujesz potrzebę, to to zrobisz :) i tyle

Gość ewka z drzewka
ale mnie wkurzają takie topiki.rany babo chwalisz się czy żalisz? odpowiadam na twoje pytanie- Jesteś normalna!Koniec tematu.Zamykamy topik

czytając wypowiedzi "dziewicy czystej i nietkniętej", można udowodnić twierdzenie, że z braku chłopa, baby bzikują. Cnd.

Gość lupinka
ja mam 22 lata i nadal jestem dziewica i jakos z tym zle sie nie czuje a juz napewno normalnie

Gość do bmblondyn
podobnie jak chłopy bzikują bez baby :]

Gość mam 21 lat i.......
bziukuja nie bzikuja kurcze chyba kazdy moze sie wyzalic? nie masz ochoty -nie komentuj. proste! o prawiczkach i ich niedoli jest tu pelno tematow:( a jak ja zołozylam to jakas ewka z drzewa sie czepia:(

Gość bzikuję...
ten sam wiek i już mi odbija z braku faceta i bliskości, ale za bardzo się szanuję, jestem zbyt emocjonalna, zbyt wrażliwa czekam na miłość

Gość mam 21 lat i.......
to ostatnie nie ja pisalam ale sie zgodze;)

Gość natka8558
Wstydzić się nie ma czego, ale powodu do radości też nie ma;]

jak znam życie " dziewico itd " , bardzo się rozczarujesz jak przeglądając się w lustrze ujrzysz poroże aż do sufitu. Jeśli nie zauważysz poroża to twój chłopak, albo jest nieudacznikiem , albo ma na imię Jezus Chrystus.....