Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 21 lat i........

MAM 21 LAT I JESTEM DZIEWICA

Polecane posty

do ewelus 22 niektore dziewczyny sa porzadne, nie takie latwe jak ty. ty pewnie idziesz do lozka z kazdym chlopakiem, z ktorym umawiasz sie na randke. po tygodniu chodzenia dajesz tylka, bo to dla ciebie wielki zwiazek, wielka milosc. nie chcialbym takiej dziewczyny jak ty. pewnie loda robisz najpozniej po miesiacu Jakim prawem oceniasz mnie nie znając mnie? Jakim prawem?! Bardzo grubo mylisz się- nie chodzę z każdym,z którym umawiam się,a żeby pojsc z kimś do łóżka potrzebyję dużo czasu. Z tymi lodami też się mylisz. Nie życzę sobie podobnych opinii.Zastanó w się nim coś napiszesz.Do twojej informacji- to,że ktoś lubi sex nie znaczy,że go uprawia.

Gość do ewelus 22
jak ktos nie uprawia seksu to trudno powiedziec, ze go lubi

zwyczajnie od jakiegoś czasu jestem sama więc logiczne jest że nie uprawiam go bo nie uznaję sexu bez zobowiązań

Gość do ewelus 22
nie bzyknelem jeszcze ale wymyslilem ze wloze go w sernik ktury zrobi moja mamusia

do ewelus 22 nie bzyknelem jeszcze ale wymyslilem ze wloze go w sernik ktury zrobi moja mamusia najpierw to polecam wizytę u dobrego psychiatry...

Gość jestem przystojny i gardzę
takimi puszczalskimi jak ty, brzydzą mnie.

Gość koniec- nie gadam z dziwkami

co prawda boli?:P szkoda ze nie widzialam twego foto ktore kiedys zostalo tu ujawnione

Gość do Ciebie....
kochana czekaj tyle ile bedzie trzeba. Jezeli facet Cie zostawia, bo nie chcesz sexu tzn ze cie nie kocha - wiem co mowie. Jezeli facet nie czeka tyle ile chcesz tzn ze zalezy mu tylko na bzykaniu....jak nie Ty to inna i juz. Rozumiem, ze faceci chca sexu ale do niczego nikogo nie mozna zmuszac. Ja mam 26 lat, z sexem czekalam do 25 r.z. i kochalam sie pierwszy raz z moim mezem. On poczekal - bo mnie kocha. Teraz mamy udany sex i udane zycie, bo sie bardzo kochamy. Nie daj sobie wmowic, ze byecie dziewica to wstyd, ze po co czekac i takie tam ble ble...Ty sama wiesz co masz robic!!! A rob tak, zebys pozniej nie zalowala :)

Gość do Ciebie....
ewelus 22 - spoko, nie ma co sie denerwowac i szkoda klawiatury na klutnie. Ja w jednym topiku napisalm wypowiedz w ktorej bronilam autora, napisalam dlaczego itp. ale coz - mialam inne zdanie wiec zostalam totalnie i wulgarnie zjechana. W mojej wypowiedzi od razu znalezniono tyle podtekstow, pisano tyle bzdor ze na pewno jestem taka i taka...jakby znali cale moje zycie, i obrazano mnie jakbym byla nie wiem kim....

Trochę Ci współczuję. Bo jak Ty, bidulko, będziesz miała tę 100% pewność, że jesteś związana z TYM JEDYNYM facetem, z którym spędzisz całe życie, no i że on Cię nie zostawi za tydzień, miesiąc czy rok. Tak obiektywnie patrząc takiej pewności nigdy mieć nie możesz i to jest przykre w całej tej sprawie. :( No a decydować się na seks z kimś, kogo się w sumie kocha, ale nie ma 100% pewności, że ta druga osoba NAPRAWDĘ Cię kocha i nigdy nie zostawi, to jest duże ryzyko. Co zrobisz, jak się za jakiś czas rozstaniecie? :( Jakimś wyjściem jest seks po ślubie, ale to też nie daje 100% gwarancji - co 3 małżeństwo się rozwodzi. :(

Gość hr. Rozpór-Trzepiekoński
bardzo popieram, długotwałe przetrzymywanie dziewictwa, zawsze może się znaleźć jakiś bogaty stary zboczeniec co zapłaci za dziubdzianko niezłą kasę i można zarobić. Dziewuchy to mają farta, ja pierdziu.