Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skorpion mężczyzna jaki jest

facet skorpion...jak myślicie?

Polecane posty

piszcie wszyściutko, bo mam takiego na oku, a nie znałam wcześniej żadnego skorpiona i nie mam odniesienia. Charakterek, uczucia, seks, po prostu wszystko.

no nie za bardzo to zachęca... może jeszcze ktoś coś o skorpionach?

Gość sdfgsgsfg
dziewczyny co wy macie z tymi znakami zodiaku

Gość w temacie
był już tu taki temat - dobrego słowa o tym znaku nie znajdziesz - egoista, uważa się za pępek świata, gbur, zdradzacz. Tylko w łóżku dobry.

Gość zgadzamsie
odpusć sobie,nie warto !!!!

Gość Palermoo
Nie zgadzam sie z tymi opiniami to zależy od charakteru a nie od znaku zodiaku ja jestem skorpionem i nic co piszećie to sie nie zgadza !

Gość onaaaaaaaaaaaaaaa28
Skorpion skorpion i tylko skorpion - the best :)

Gość Randman
Pewnie ze skorpion jest the best ;-) "był już tu taki temat - dobrego słowa o tym znaku nie znajdziesz - egoista, uważa się za pępek świata, gbur, zdradzacz. Tylko w łóżku dobry. " A to sie akurat zgadza...tylko to łózko jest tak dobre, ze niweluje owe drobne mankamenty charekteru ;P

w horoskopy się nie wierzy, chyba że w cudowność skorpionów :) no ja jestem specyficzna, ale mój był to anioł chodzący, a też skorpion :D w dodatku uważa dziewczyny za anioły :)

Gość horoskopy pierdolen wymiotka

Gość skorpiony kobiety
to takie troche zołzy sa , a faceci to prawda w łóżku jest bosko :-D ziemia drży w posadach :-D podczas seksu :-D

a w ogole to co to za okreslanie jaki kto jest bo ma taki znak zodiaku przeciez wszystko jest kwestia wychowania...

Nie wiem, czy te znaki zodiaku mają jakieś znaczenie, ale mój były był skorpionem i to straszny dupek. Myślał tylko o sobie, nigdy, ale to nigdy nie miał czasu, totalny hipokryta. Zostawił mnie w najgorszym, jak dotąd momencie życia. No, a po tym jak sam ze mną zerwał, mega przytył i teraz, to za dopłatą bym go nie chciała.

Gość Moja pani z PPI klasa Licełm
dokładnie tylko buraki zajmują sięjakimiś horoskopami... jakby nie bylo waznejszych rzeczy na glowie

Skorpiony to najciekawsze znaki zodiaku... Kobiety są pełne erotyki i myślą tylko o jednym. Ja jestem skorpion i podobno w łóżku ( i nie tylko ) jestem świetna... Z facetem skorpionem można być choćby dla samego seksu... są świetni :D

Horoskop nie ma większego znaczenia jeśli chodzi o seks. Każdy logicznie myślący człowiek wie, że to czy ktoś jest dobry w łóżku zależy od predyspozycji genetycznych, od teorii, a w największym stopniu od praktyki i zdolności rozumowania.Pojawią się zaraz osoby, które napiszą że myślenie ma niewielkie znaczenie ale wszystko rodzi się w głowie. To rozum steruje naszym ciałem.

Gość byłam ze skorpionem 3 lata
i to co pisza w horoskopach to prawda!!! fakt lubi się kochać ale jego charakter jest okropny zawsze chce postawic na swoim nic do niego nie dociera ciagle ma obsesje na temat zdrady i wogole zły tymbardziej ze ja jestem lwica wiec wogole nie moglismy sie dogadac.. 3 lata koszmaru

Gość Cruzerrrrr
Facet skorpion spotykam sie z nim raz na tydzien na sex a potem lecze zakwasy 3 dni. Zajebista charyzma i temperament, stamina. Poza lozkiem nie chce z nim byc na dluzej. Samotnik, egoista, aczkolwiek w potrzebie zawsze pomoze. Wszystko wiedzacy. W lozku kompletna dominacja. KOcham to.

Gość mama chłopaka skorpiona
na początku myślałam sobie, że o. trafił mi się kochany, troskliwy. a teraz wyszło szydło z worka.. być może to dlatego, że jestem baranem. a baran + skorpion to niedobra kombinacja. ogólnie nie polecam.

zaznaczam,że nie wiem, jakie jest źródło :) swoją dogłębną analizę zodiakalną otrzymałam od fanatyczki bzdet takowych, ale podzielić się mogę tak niepewnymi informacjami z niepewnego źródła SKORPION 23 października - 21 listopada "znakiem świętych i grzeszników" Skorpion jest niezwykle interesującym znakiem w Zodiaku. Reprezentują go ludzie o wielkiej sile wewnętrznej, najczęściej skryci, wytrwali i nieustępliwi, a przy tym obdarzeni wielkim temperamentem i pobudliwością erotyczną. Skorpiona pociąga wszystko, co jest okryte tajemnicą i sam pragnie być tajemniczy. Na ogół dąży do władzy lub jakiejś kariery, a czyni to w sposób przemyślany i dalekowzroczny. Tylko sobie znaną tajemniczą intuicją potrafi wyszukać najsłabsze cechy przeciwników, podczas gdy jego jest bardzo trudno wymanewrować. Są otwarte i zawsze potrafią dojrzeć to, czego inni nie zauważyli. Skorpion ma doskonałą intuicję emocjonalną i niełatwo go oszukać - wyczuje każdy fałsz. Od znajomych i partnerów życiowych wymaga całkowitego zaangażowania i poświęcenia - inaczej rezygnuje. Często bywa agresywny. Szczególnie wtedy, kiedy stres i emocje sięgają szczytu. Skorpion ma charyzmę i wewnętrzną siłę, która nie pozwala mu na bycie osobą przeciętną. Skorpion jest ósmym znakiem zodiaku posiadający jako jeden z niewielu dwie planety opiekuńcze Plutona i Marsa, jego trygonem jest woda. Wokół Skorpiona narosło wiele legend i plotek. Jest to najbardziej kontrowersyjny znak zodiaku, pełen tajemniczości, mistycyzmu, zmiennych emocji, pasji, pomysłowości i wyobraźni. Jest to silna osobowość. We wszystko co robi bardzo się angażuje, jest ambitny, dąży do zajęcia eksponowanego stanowiska. W swoim działaniu kieruje się chęcią posiadania jak i względami ambicjonalnymi. W interesach ostrożny i podejrzliwy, lecz nie małostkowy. Lubi snuć szerokie plany. Skorpion zawsze będzie dążył do niezależności finansowej. Tam gdzie mu zależy, zawsze chce być najlepszy. Wielką przyjemność sprawiają im inteligentne dyskusje, w których mogą osiągnąć przewagę nad współrozmówcą. Skorpion broni swojego stanowiska do ostatka, cechuje go nieugiętość w prowadzeniu negocjacji. W pracy odznaczają się pracowitością, wytrwałością i sumiennością. Większość Skorpionów to potencjalni tytani pracy. Zależy to od tego, czy Skorpion potrafi się wyrzec chociaż w części swych przyziemnych przyjemności. A o to znów nie tak trudno, jeśli ma możliwość pracy w dziedzinie szczególnie go pociągającej. Sprawiedliwie traktują ludzi, rzetelnie prowadzą interesy. Nikt tak nie umie rzucić się w wir pracy jak Skorpion. Ponieważ przeznaczeniem Skorpiona jest walka, ma on wrodzoną umiejętność wynajdywania słabych miejsc przeciwnika. Ta cecha pozwala mu nieraz pracować owocnie w kryminalistyce. Mówi się, że dobry detektyw musi mieć w sobie coś ze zbrodniarza, aby mógł zrozumieć psychikę przestępcy i skutecznie go zwalczać. Otóż Skorpion te cechy ma. Skorpion mało dba o honory i zaszczyty. Lepiej niż inni zdaje sobie sprawę, że są one ułudą, że lśnią mamiącym blaskiem. Nie interesują go żadne władcze dążenia w hierarchii społecznej, jak na przykład Lwa, a czasem i Strzelca. Jego ambicją będzie dokonanie czegoś. Zawsze będzie go interesował przede wszystkim problem. To jest jego wspólna cecha z większością Wodników. Skorpion będzie walczył, pracował, koncentrując wysiłek na zagadnieniu. A że w końcu tej żmudnej drogi będzie go nieraz czekało uznanie, sława, odznaczenia i stanowiska, tym lepiej. Skorpion nie odrzuci tych wyróżnień, lecz nie będzie o nich specjalnie myślał, nie będzie ich uważał za cel życia. Skorpion to wojownik. Życie jest dla niego polem bitwy. Baran też kocha walkę. Nie bez powodu oba znaki są "spowinowacone" z planetą Mars. Barana cechuje aktywna agresywność, Skorpion natomiast się broni, gdy czuje się zaatakowany. W konsekwencji u obu wychodzi prawie na to samo, lecz motywy są inne. Przeciwnikiem Skorpiona jest każdy, kto mu stanie na drodze, a nawet kto zdaje się stawać. Na najwyższym szczeblu Skorpion będzie miał powodzenie jako badacz i uczony. Nie ma lepszego żołnierza nad Skorpiona. Odznacza się on nie tylko odwagą, którą widujemy również u osób z innych znaków, lecz także wytrwałością, zimną krwią, kamiennym spokojem, nawet wówczas, kiedy inni tracą głowę. Nad Baranem góruje Skorpion chytrością, przebiegłością i strategią, na które bardziej prostolinijny Baran nie może sobie pozwolić, na co nie potrafi się zdobyć. W dążeniu do celu dla Skorpiona nie ma przeszkód ani ograniczeń. Stad też może się czasami zatrzeć granica pomiędzy uczciwością a oszustwem, prawdą a kłamstwem. Wśród Skorpionów jest ogromna ilość ludzi sukcesu, ale też jak podaje statystyka, jest najwięcej genialnych przestępców. Żywiołem Skorpiona jest sex. Może to być przyczyną zarówno wielu złamanych serc jak i tragedii małżeńskich. Jeżeli jednak Skorpion uzna, że w imię wyższych korzyści trzeba nad pobudliwością seksualną na jakiś czas zapanować, to na pewno potrafi tego dokonać. Ma bardzo duży temperament i seksualność. Bardzo często na partnerów życiowych wybiera też Skorpiony. Pewnie dlatego, aby osoba z tego samego znaku rozumiała zawiłości jego charakteru, szukając w ten sposób bratniej duszy, zrozumienia i akceptacji. Poza tym osoby płci przeciwnej z tego samego znaku w jakiś dziwny magnetyczny sposób, przyciągają się do siebie. Czego przedstawicielom różnych znaków brak nieraz do pełni życia erotycznego, zebrała przyroda razem i obdarzyła tym osoby ze Skorpiona. Sprawy seksualno-erotyczne są u nich ważnym zakulisowym motywem różnych poczynań. Ich niewyczerpany seksualizm, skierowany na inne tory, daje im energię i wytrwałość nawet do najcięższej pracy. Ciekawe, iż ekscesy seksualne, które innych ludzi zaprowadziłyby niechybnie do szpitala, na Skorpionie nie pozostawią żadnego śladu. Jego akumulator życiowy niebawem jest znowu naładowany, jakby nic nie zaszło, jakby od lat żył wstrzemięźliwie. Życie seksualne jest dla Skorpiona bardzo ważne. W miłości jest on niezmordowany i niewyczerpany często do późnego wieku. Typowy Skorpion nie skłania się ani ku rozwiązłości, ani ku samotności. Chciałby stworzyć bliski związek i kiedy spotka odpowiednią osobę zwiąże się z nią z całkowitym oddaniem. Nie będąc romantykami, Skorpiony żyją stosownie ze swą reputacją nadzwyczajnych kochanków, zdolnych zadowolić swoje partnerki i dostarczyć im ogromnych rozkoszy seksualnych. Dla większości Skorpionów liczy się tylko wszystko albo nic. Pozostając pod władzą Plutona, zodiakalne Skorpiony zdolne są do zdobywania najwyższych szczytów i spadania w najgłębsze otchłanie. Lubią dominować w każdym związku. Potrafią być ogromnie zazdrośni, ale również bardzo opiekuńczy wobec partnera i rodziny. Kiedy czuje, że jest bezpieczny i ma władzę, kieruje się sercem i całkowicie poświęca się związkowi, w zamian oczekując tego samego. Bardzo skomplikowany emocjonalnie, ma trudności w okazywaniu uczuć. Wrażliwy z rozwiniętą intuicją, poczuciem humoru, jest dobrym kompanem i oddanym przyjacielem. Jest bardzo szlachetny, przenikliwy, pomocny, o hipnotycznym spojrzeniu. Bardziej związani z uczuciami niż z zewnętrznymi pozorami ludzie urodzeni pod tym znakiem mają skłonność reagowania na świat raczej emocjami niż działaniami intelektualnymi czy fizycznymi. Skorpiony nieustannie sondują głębię, aby zobaczyć, co się kryje pod powierzchnią. Skorpiona najbardziej interesują uczucia i emocje innych ludzi oraz ich reakcje na różne sytuacje. Dowcip Skorpiona jest zaprawiony gryzącą ironią i sarkazmem. Wynika to z jego mizantropii, z braku wiary w ludzi, w ich szczerą przyjaźń i w dobroć. Zdaje on sobie także sprawę z tego, iż niejeden przyzwoity człowiek nie jest łajdakiem tylko z braku odpowiedniej okazji. Z natury podejrzliwy, w każdym doszukuje się znamion nieuczciwości i rzadko się myli. Skorpiony są oryginalne,mają wybitny dar obserwacyjny,są bystre,przebiegłe. Jest wierny jako przyjaciel i bardzo niebezpieczny jako wróg. W razie cudzego nieszczęścia Skorpion potrafi być dla przyjaciół wspaniałą podporą. Może w tym celu zmobilizować w sobie olbrzymie rezerwy sił i wykazać bezprzykładną energię, ofiarność, bezinteresowność, jeżeli zajdzie ku temu potrzeba. Jednej rzeczy Skorpion nie umie: pocieszać. Nie jest zdolny do poklepania przyjaciela po ramieniu i do powiedzenia: uszy do góry, stary, jakoś to będzie... Przeciwnie, jest w duszy przekonany, że będzie gorzej, przygotowuje się więc na najgorsze. Z góry będzie obmyślał jak zwalczyć przyszłe, przypuszczalne trudności, których inni się w ogóle nie spodziewają. Jego mottem jest transformacja, mistrzostwo , mistycyzm. W postępowaniu względem innych Skorpion kieruje się uczuciem. Może nim być miłość, nienawiść lub inny stan emocjonalny, lecz nie spotka się u niego nigdy wyrozumowanej kalkulacji. Wadą jego jest zbyt duża pewność siebie w poczuciu siły i rozumu, a to czasami kosztuje, bo można się przeliczyć. Ludźmi głupszymi Skorpion pogardza. Traktuje ich najczęściej z ironią i złośliwością. Drobiazgowy ,prawie nic nie ujdzie jego uwadze. Doznanych krzywd, lub nawet tylko przykrości nigdy nie zapomina. Typowy Skorpion jest naturą złożoną i trudną do zrozumienia. Osoby urodzone pod władzą Plutona mają silną wolę i zwykle są uparte. Błędem jest nie liczyć się z nimi, gdyż nie rezygnują ze swoich pragnień. Gdy wszyscy dawno się znudzili i porzucili jakąś sprawę lub przedsięwzięcie, nieustępliwy Skorpion trwa i kontynuuje walkę. W rezultacie Skorpiony często zdobywają to, co innym wydaje się niemożliwe. Nawet gdy sądzisz, że Skorpion jest pokonany, on podnosi się niczym feniks z popiołów i zaczyna od początku. Skorpion żyje w czarno-białym świecie utrwalonych idei i poglądów. Jeśli spróbujesz sprawić, by zmienił zdanie o czymś lub o kimś, prawdopodobnie natkniesz się na mur oporu. Skorpion jest uparty, zapalczywy, ogromnie lojalny, a przy tym rzadko obojętny czy niezdecydowany. Podobnie jak wszystkim znakom stałym, trudno mu skłonić się do zmiany raz podjętej decyzji. Tajemniczy Skorpion ma własny sposób postępowania. Niekiedy nawet bliskim mu ludziom trudno zrozumieć zarówno jego program, jak i prawdziwą motywację. Oszczędność nie jest jego mocną stroną,posiada duży gest w wydawaniu pieniędzy. Skorpion nigdy nie jest nudny.

Gość a ja dla wagi

dzięki ..., czyli jako przyjaciel w porządku, lepiej nie mieć w nim wroga, do łóżka, ale nie do życia...hmmm

zołza jakich mało Tobie szczególne podziękowania za taką obszerną charakterystykę:)

Gość a dla kobiety ryby można