Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghghghg

ja mam 23 lata i wyglądam jak dziecko

Polecane posty

Gość hghghghg

wyśle zdjęcie jakieiś osobie..najlepiej kobiecie która doradzi mi jak się styliozwać co zmienić w sobie żeby wyglądać poważniej.Pomoze mi ktoś?

Gość wstaw tuuuu

Gość dtgdftgdftdrtg
daj tu fotę :)

Gość hghghghg
nie!chcialłam jakieś zaufanej dziewczynie przesłać a nie pokazywac całemu światu

Gość rozumiem cię
człowieku ja mam 26 lat a wygladam jak sie ogole jak nastolatek mam 165 cm wzrostu i zadna laska w moim wieku na mnie nie spojrzy ,tylko same gówniary z gimnazjum wiem ze to męczace,strasznie głupie uczcie kiedy laska spojrzy na ciebie i wkłada cie do szufladki z napisem MAŁOLAT,DZIECKO znam twój ból wielokrotnie doswiadczyłem sytacji kiedy lasaka,laski mnie olewały z tego powodu ale też sa plusy,jeżeli chodzi o mnie!!! zauwarzyłem ze zaczynam z czasem PRZYSTOJNIEĆ fakt z dziewczynami nigdy mi nie wychodziło,ale cos zaczyna sie powolutku zmieniać Może w wieku 30-40 lat zaczne wyrywac małolaty,które beda myslały że jestem w ich wieku

Gość rozumiem cię
powinienneś sie cieszyc ze młodo wygladasz to jest twój kapitał na przyszłosc ja że młodo wyglądam jestem wdzięczny Bogu bo w zyciu wszystko możliwe