Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siufndf

depresja

Polecane posty

Gość siufndf

tego nie da sie wyleczyc,wiem bo lecze sie juz 5 lat i jest coraz gorzej

Gość jak cie dobrze wybolcuje
to ci mysli wyprostuje

Gość shodan
ludzie umierają i nie są szczęśliwi

Gość amalletta
nie wiem jak z dwubiegunowa ale jednobiegunowa sie da dwa lata psychoterapii postawiły mnie do pionu

Gość shodan
czasami nic nie pomaga

Gość zmus sie do tego
zeby uwierzyc ze dasz rade wiem, ze nie wierzysz, ze ze wszystkich sil chcesz udowonic, ze nie masz, bo jest ci tak zle - ale to naprawde jedyne wyjscie. Bo nawet jak ktos Ci zaoferuje pomoc to bedzie tylko doraznie, Ty sama musisz walczyc o swoje szczescie. Wiem co mowie, bo ja juz 7 lat z powracajaca depresja. Ale wiem, ze nawet jesli mam sklonnosci, to sie nie poddam, zawsze bedzie to POWRACAJACA depresja - do konca moich dni i mam nadzieje przezytych w miare szczesliwie i konczacych naturalnie moj zywot. Mi pomagaja ksiazki motywujace w zlych chwilach. Dla Ciebie moze to bedzie Biblia albo inna ksiazka z tresciami napawajacymi Ducha moca. Sama nadaj tresc swojemu zyciu. to takie pasjonujace ! Do dziela, Twoje marzenia czekaja by je spenic !!!! :) 🖐️ 😘 badz dzielna

Gość gabik2009
Depresja jest straszna chorobą, która dotyka duszy. Cierpie na tę przypadłość 5 lat. Jest lepiej lub gorzej. Najtrudniej jest, gdy brakuje milości, bo cóż warte jest życie bez milości? Pytam przewrotnie, bo wszyscy to wiedzą! Wracając do demona zwanego depresją, najwazniejsze - by skupic się na sobie i swoich potrzebach. Nie jesteś winna wszystkiemu, co złe na swiecie, masz prawo do własnego zdania, własnych marzen i nikomu nie wolno wpedzac Cie w poczucie winy. Walczysz o siebie i nikt tego za Ciebie nie zrobi. Uda się, nie jestes sama, powodzenia