Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25 gramów

Co zrobić żeby ładnie wychodzić na zdjęciach?

Polecane posty

Gość 25 gramów

Obejrzałam fotki z ostatniej imprezy,są tragiczne.Właściwie lepiej wychodzę wtedy,gdy nie wiem,że jestem fotografowana,ale zawsze jest to zdjęcie dalekie od ideału :( Jak to robią niektóre osoby,że mogą zrobić każdą minę do obiektywu i zawsze wychodzą świetnie?Czy można się tego nauczyć?

Gość mężczyzna prosty do bólu
Należy : 1. dbać o siebie 2. pić mniej niż zwykle 3. wyładnieć punkt 3 jest najbardziej wiążący

masz to zdjecie cyfrowo? jak tak to skopiuj, otwórzy choćby w paincie i daj -> obraz -> rozciągnij/obróć -> obróć z poziomie i sprawdź które z tych 2 wersji obrócona czy oryginalna będzie ci sie wydawała lepsza może się okazać coś ciekawego :P

Gość vodka
pozostaje Ci tlyko i wylacnznie photoshop

Gość 25 gramów
ale to nie chodzi o to,że jestem paszczurem,w realu wyglądam dużo lepiej niż na fotkach.Tam zawsze zrobię jakąś głupią minę,albo wyjdę jak garbata,albo uśmiecham się w taki sposób,że moja twarz wygląda jakby była gruba.. :O

Gość cesarzooowa
zależy od tego czy jest się fotogenicznym czy nie !!! uchodzę za dosyć ładną osobę a na zdjęciach wyglądam tragicznie znam osoby, które na każdym zdjęciu wychodzą super tak po prostu bywa... spróbuj aby ktoś zrobił Ci prywatną sesję, wybierz najlepsze fotki i staraj się gdy w przyszłości będą cię pstrykać przyjmować dane pozy i miny, ja tak się staram i bywa nieźle, zamiast jednego udanego zdjęcia na 100, jest ich trzy :)