Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziamadzia12344321

szukam laptopa - nie znam się wcale..

Polecane posty

Gość madziamadzia12344321

Szukam laptopa. Przeglądam Internet i widzę, że są i laptopy i notebooki, czy to znaczy to samo? Całkowity laik jestem, więc pytam… proszę o pomoc, bo nie wiem, na co zwracać uwagę, kupując laptop, jaka jest najlepsza przekątna ekranu, prędkość procesora, pojemność dysku, itp… ktoś mi doradzi? To ma być laptop dla dziewczynki – na gry, piosenki, filmy, do nauki, wiadomo, internet…

Gość odradzam
wszelkie laptopy firmy Acer. naprawdę są do nie powiem czego!! Miałam 2 i zepsuły się zaraz po skończeniu gwarancji. W jednym siadła płyta główna, a w drugim dysk... Zresztą nie tylko moje Acery poszły na emeryturę przedwczesną...

Ja też niestety nie znam się za bardzo na laptopach i wszelkich sprzętach elektronicznych. Ale ja jak kupowałam laptop skorzystałam z usług sklepu swiatlaptopow.pl. Nie musiałam się znać na komputerach, żeby kupić laptop, bo panowie którzy tam pracują wybrali dla mnie najlepszy model;)

Gość jeden_moment
A ja się znam na laptopach i kupiłam HP compaq... Fajny, nieduży, bo 15'', z grafiką i procesorem odpowiednim do moich potrzeb. model: Presario CQ60-301eg :) może i tobie się sposoba ;)