Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trefiułkowa

ucieka gdy rozmawia z koleżankami przez tel

Polecane posty

Gość Trefiułkowa

Mój facet jesli dzwoni do niego koleżanka (ma ich sporo) wychodzi na korytarz, lub na dwór rozmawiać żebym ja nie słyszała. Czy uwarzacie, że jest to normalne?

Jak najbardziej normalne :) Jaki facet po takiej rozmowy chciał by miec suszoną głowę przez swoja dziewczyna która potokiem pytań : kto to ? jak to ? ale dlaczego ? spałeś z nią ? .....itd :P zniechęca go do odbierania tel w jej towarzystwie :D takie zachowanie to dbałość o dobre relacje partnerskie

Gość Trefiułkowa
Regres a nie sądzisz, ze własnie takie zachowanie powoduje podejrzliwość? Bo skoro nie ma nic do ukrycia dlaczego przy mnie nie rozmawia?

Gość ja mojemu żadko kiedy susze
głowę z takich powodów, a też tak robił przy pewnej koleżance która mi nie spasowała, wyszedł na korytarz więc zamknęłam mu drzwi i wpuściłam go po 10 minutach dobijania się, więcej nie wychodził. Oczywiście zapytałam o powód tego że wyszedł stwierdził że nie chciał mi przeszkadzać, no to stwierdziłam że jak z innymi rozmawia to tez mi rzekomo przeszkadza i czy to mu w takim razie nie przeszkadza.

Bo skoro nie ma nic do ukrycia dlaczego przy mnie nie rozmawia?" Wyjasniłem to wczesniej :D Tu nie chodzi o jakiekolwiek czegokolwiek ukrywanie ... Czasami faceci nie lubia rozmawiać z kolezankami przez tel przy partnerce a dlaczego ? wyjasnienie masz we wpisie z 9.54 Regres a nie sądzisz, ze własnie takie zachowanie powoduje podejrzliwość?" Nie zawsze ... to zależy od wielu czynników :)

Gość buahhhhaa
TAK....UWAŻŻŻŻŻŻŻŻAMY...DEBILKO....!!!!!

Gość ja mojemu rzadko kiedy susze
autorko masz rację. Ja mojego nie podejrzewałam o nic nigdy do póki nie zaczął się zachowywać tak. W życiu nie przyszłoby mi na myśl żeby go szpiegować do póki nie założył hasła na gg, bo tak raz mu przewertowałam gg. Powiedziałam mu o wszystkim i dlaczego to zrobiłam i było ok.

Gość Trefiułkowa
Dla mnie dlatego jest to dziwne, bo jesli do mnie dzwoni kolega, nie mam problemu rozmawiać z nim przy moim chłopaku.

Gość masz problem dziewczyno
rób to samo