Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEWYTRZYMAMTEGO

Moj chlopak jest eskortem,uprawia seks z facetami

Polecane posty

Gość NIEWYTRZYMAMTEGO

boze to co mnie spotkalo to jest prawdziwa tragedia,to nie jest zadna prowokacja!!!moj chloak od 2 lat pracuje za granica,mowil mi ze ma tam bar, nigdy mi nie proponowal zebym przyjechala do niego itp co mnie troche dziwilo. wczoraj napisal do mnie zamiast do kolegi na gg : 'musisz dobrze napisac tam na gayromeo to bedziesz mial wiecej klientow' i postanowilam poszukac troche i co sie okazalo znalazlam jego profil,ze jest aktywny seksualnie , oralnie tez..i mial opinie wystawione przez korzystajacych. a dzisiaj znalazlam jego brata na tej stronie ,nie moge uwierzyc mi i rodzicom wcisneli kit o prowadzeniu baru.Jego brat jezdzi tam od ponad pol roku. prosze was o wytlumaczenie jego opinii : pieresza :ich kann mich nur anschließen, was alle schon gesagt haben. Er küsst geil sieht super aus und fickt super. Bis zum nächsten mal. druga : Ein wunderbarer Mensch – in jeder Hinsicht! Freundlich, nett, sehr gut aussehend (in natura noch besser als auf dem Bild) und im Bett extrem überzeugend! Details erwünscht? Lasst euch überraschen – ihr werdet es bestimmt nicht bereuen! trzecia : ein ganz lieber kerl und dann noch ne granate im bett.freu mich schon auf meinen naechsten hamburg besuch.dann werd ich seinen bruder noch mitbuchen. bleib so wie du bist .bis bald czwarta:Ein ganz lieber und sympatischer Boy ich kann euch nur sagen es lohnt sich und wer grosse Sachen liebt der sollte ihn schnell buchen.Vielen Dank für die schönen Abende z gory dziekuje..................

Gość NIEWYTRZYMAMTEGO
niech mi ktos pomoze i jak zna jezyk to przetlumaczy...bardzo chcialabym wiedziec

Gość super glue
Nie martw się, same pozytywne opinie. Widać chłopak ma branie.

Gość NIEWYTRZYMAMTEGO
mnie to nie bawi , bo spotkalo mnie cos niezwykle przykrego........

Gość NIEWYTRZYMAMTEGO
wiem , a on sie tlumaczy ze nie jest gejem , tylko ze to praca jak kazda , normalny facet przeciez by tak nie robil...

Tłumaczenie z googla Mogę zgodzić się, co wszyscy już powiedziałem. Całuje ją horny wygląda świetnie i fucking great. Do następnego razu. Wspaniały człowiek - pod każdym względem! Przyjazny, miły, bardzo przystojny (w naturze, nawet lepiej niż na zdjęciu) i łóżko bardzo przekonujący! Dowiedz się więcej pożądane? Niech nic nie zaskoczy Cię - nie pożałujesz! bardzo miły facet, a potem jeszcze granat w ne bett.freu mnie już na mojej następnej besuch.dann Hamburg I'll Still zarezerwowane od swego brata. Stay as you are. See you soon Bardzo drogie i nice group you Boy, mogę tylko powiedzieć, że warto i wielkie rzeczy, który kocha go wkrótce buchen.Vielen dziękujemy za piękny wieczór

Gość NIEWYTRZYMAMTEGO
dziekuej za tlumaczenie , ja wiem , ale on jest jakims dziwnym czlowiekiem , pisze ze mnie kochai ze chce byc ze mna do konca zycia a tutaj cos takeigorobi , len smierdzacy boi sie normalnej pracy chyba i cos takiego robi , ja sie zalamie , dobrze ze mam kolezanke to moge chociaz z nia porozmawiac, a jest mlodym chlopakiem ma 21 lat a jego brat 20

Gość ja powiem tak ....
no nie zazdroszczę Ci tego co się dowiedziałaś ...pytanie co masz zamiar z tym teraz zrobić hmmmm ? widać facet lubi chłopców i nieźle pewnie na tym zarabia

pierwsza:moge sie przylaczyc do tego co wszyscy juz powiedzieli.on caluje super ,wyglada super i jest w lozku super,do nast razu..

Gość NIEWYTRZYMAMTEGO
do '' ja powiem tak ....'' kocham go , ale po tym co mi zrobil nie moge z nim byc,pomponi tego ze pisze do mnie smsy,gdyby byl 100% facetem nie uprawialby seksu z innymi,

Gość NIEWYTRZYMAMTEGO
dziekuje ze rozmawiacie ze mna tutaj , bo nie mam sie komu wyzalic , najpierw mi zmyslal ze to nie on zalozyl konto a pozniej sie przyznawac zaczynal , jedyne co to sie wypieral seksu ze tego nie robil... ale ja i tak nie wierzylam

druga:jest wspanialym czlowiekiem w jednym wzgledzie przyjazny mily bardzo dobrze wyglada jeszcze lepiej niz na zdjeciu i w lozku extremalnie przekonywujacy..chcesz detali..?to jest niespodzianka(tak jakby)nie bedziesz zalowal

Gość NIEWYTRZYMAMTEGO
do 'pijanakura26' nie rozumiem , nie znam niestety niemieckiego

Gość ja powiem tak ....
no ja też nie mogłabym być z kimś takim .....żeby jeszcze był męską dziwką i uprawiał sex za pieniądze z kobietami to można by było powiedzieć 100 % samiec... ale widać ma skłonności homoseksualne jak nic ...ale w obu przypadkach ja i tak zerwałabym z nim wszelki kontakt masz zamiar mu o tym powiedzieć że wiesz ?

trzecia calkiem kochany facet i tez pocisk-granat w lozku ciesze sie na nast spotkanie tezwezme twojego brata zamowie byc jaki jestes do zobaczenia wkrotce

Gość NIEWYTRZYMAMTEGO
do 'ja powiem tak ....' on wie o tym ze ja znalazlam jego konto juz wczoraj o tym z nim rozmawialam ale on mi zmyslal ze to dla jaj zalozyl,a dzisiaj na dokladke znalazlam konto jego brata , a moj chlopak sie wypiera ze on nic nie robil z nikim nigdy,jeszcze jak zalozylam tam konto i zobaczylam ze ma opinie od mezczyzn ze zdjeciami to bylol juz wszystko jasne...

Gość NIEWYTRZYMAMTEGO
na sama mysl robi mi sie zle jak pomysle ze uprawuial z innymi seks analny a pozniej ze mna oralny i w ogole... boze dlaczego ja mam takiego pecha , od malego dziecka mialam same problemy a teraz jeszcze to...

czwarta:kochany sympatyczny chlopak ja tez moge powiedziec oplaca sie i rzecz kochana mozna szybko sie spotkac -zabukowac to by bylo na tyle z tego co mniej wiecej rozumie tak te opienie wygladaja..jak juz mowilam nie zazdroszcze ci..chyba musisz wykonac powazne kroki...pozdrawiam

Gość NIEWYTRZYMAMTEGO
pijanakura26 dziekuje Ci za tlumczenie , bardzo mi pomoglas, ja nie wiem skad u niego takie sklonnosci i dlaczego mnie to spotyka , bedc malym dzieckiem razem z siistra bylysmy monetowane przerz drugiego meza babi , od malego dziecka nie uklada mi sie zycie , a na dodatek moj pierwszy partner seksualny wykorzystal mnie i zostawil, nie chce mi sie zyc

Gość NIEWYTRZYMAMTEGO
od mialo byc ' molestowane przez drugiego mieza babci' litery pozjadalam

Gość anusia24
pryestaa} dyiewcyzno, daj mu popali, posyukaj sobie kogođ porydnego i poka mu, e nie na nim swiat si ko}cyz, usyz do gory

Gość ja powiem tak ....
no ale teraz masz jasny dowód na to że to tylko profil założony dla jaj prawda ? pijanakura26.....przetłumaczyła Ci opinie jakie zostały wystawione na temat Twojego faceta i jasno z nich wynika że facet się puszcza na prawo i lewo ba jest w tym dobry zostaw go moja droga szkoda życia dla kogoś takiego ja bym mu przywaliła wprost że wiem co pisze w tych opiniach i jest to jasny dowód na to że to nie tylko wirtualna zabawa

no to musisz sie wziasc za siebie duzo przezylas..ale jestes silna!!!!!!rzuc go czym predzej albo pojedz tam i narob mu obciachu!!!

Gość anusia24
ja tez, to znaczy klawiatura mi zwariowala

Gość NIEWYTRZYMAMTEGO
do 'ja powiem tak ....' ale on jest taki ze on bedzie klamac zaraz ,zmyslac , ale dziwne jest to ze dzien przed walentynkami 2008 zgadlam jego haslo na nasza klase i widzialam co on pisal do dziewczyn , chcial sie umawia o seksie pisal itp juz wtedy mu wybaczylam... nie bylo tam nic o zadnym facecie , nie raz mowil ze dla pieniedzy zrobi wszystko,widac do czego doprowadzila do chec posiadania kasy

Gość NIEWYTRZYMAMTEGO
dziekuje Anusia za wsparcie , no bede musiala bo jak mona zyc z kims kto ciagle oszukuje,

Gość NIEWYTRZYMAMTEGO
'pijanakura26' tylko problem w tym ze ja nic nie wiem o tm gdzie on mieszka,nigdy mi nie mowil nie podawal ulicy,On pewnie mysli ze mnie wezmie na litosc bo dzisiaj o 4 rano napisal mi 'bardzo mocno cie kocham i chce byc z toba do konca zycia i nie jestem zadnym pedalem'