Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Internetowy podrywacz

Podrywam kobiety na czatach i...

Polecane posty

Przyznaję się, że brak mi pewności siebie. Na żywo nie mam odwagi podrywać, mimo, że nie mam się czego wstydzić i lubię się, czuję, że jestem atrakcyjny. Dlatego też od jakiegoś czasu próbuję poznać kogoś na czacie. Kiedyś miałem dwie randki z dziewczynami młodszymi na żywo, ale w jednym wypadku po prostu zostaliśmy znajomymi, a w drugim to była porażka. Pewnie nie zdziwię nikogo pisząc, że jestem prawiczkiem. I ten stan też działa na mnie bardzo źle. Głupio mi by było zacząć z kimś być i żeby później wydało się, że tego nie robiłem. A mam już 21 lat. O prostytutce wolę nie myśleć, ale postanowiłem znaleźć kogoś w internecie. Na czacie włączam kamerkę i zagaduję, najczęściej do starszych kobiet, bo czuję, że z takiego spotkania mógłby być większy pożytek. Więc poznałem w ten sposób 3 kobiety. Pierwsza to jeszcze nie kobieta. Ma 16 lat, jest chętna na bliższe kontakty, ale z kolei jest mało konkretna i nie liczę na dużo. Druga to mój faworyt. Ma 34 lata i super nam się gada, flirt wychodzi bardzo inteligentnie i tym ją chyba oczarowałem. Mądra i bystra kobieta :) Widziałem ją na kamerce, ma fajne ciało, potrafiłem ją rozpalić :) Trzecia ma 41 lat, ale jest mniej ogarnięta, czasami trudno się dogadać, podoba mi się mniej, ale zdaje się, że też jest konkretna. Jak myślicie, dobrze robię? Warto w ten sposób korzystać z życia? Może dzięki temu nabiorę trochę pewności i doświadczenia...

Pogadajta :P

Gość umow sie ze mna
od wczoraj mysle o tym zeby rozprawiczyc atrakcyjnego mlodego faceta. Mam 22 lata.

Nie ufam takim forumowym propozycjom :)