Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca przyszła mama

Golenie miejsa intymnego

Polecane posty

Kobiety powiedzcie mi jak to było lub jest u Was z goleniem miejsca intymego w ciąży?? Ja jestem w 5 miesiącu i brzuch już mi trochę przeszkadza, dziwnie iść mi tak do lekarza nie ogolona dokładnie...

Gość spróbuj z lusterkiem
:)

Wiesz...ja mam już podobnie:D Poza tym lubię mieć "tam" ładną fryzurkę, co podoba się też mężowi... Nie wiem, jak to będzie później, może mój mąż zgodzi się, by mnie golić:D Hehe A tak na serio to chyba na jakiś czas trzeba będzie z tego zrezygnować. W końcu golenie miejsc intymnych to nie jest jeszcze zupełny standard u nas, poza tym pewnie jakieś starsze panie się nie golą, więc lekarze nie powinni być jacyś przerażeni czy coś... Nie martw się:)

juz niedługo tam nie dostaniesz :) Poza tym w ciazy jestes bardziej narażona na wszelkie infekcje, wiec daj sobie spokój z goleniem w ciazy.

"poza tym pewnie jakieś starsze panie się nie golą, więc lekarze nie powinni być jacyś przerażeni czy coś... Nie martw się" ale sie uśmiałam :D :D :D nie tylko starsze panie sie nie golą, ale młode też :D :D :D Poza tym same zobaczycie, ze niedługo ledwo dosiegniecie tam rękoma i nie bedą Wam w głowie akrobacje, zeby sie ogolić :D :D :D

Dzięki za odpowiedz :) Jakoś mi się jeszcze udało :D Zaraz jade do lekarza i dlatego pytałam o to :) Ale faktycznie, przecież do ginekologa przychodza różne kobiety, więc raczej jest przyzwyczajony, chociaż ja osobiscie jakoś głupio bym się czuła :)

Pewnie zaraz mnie tu zjadą różne takie koleżanki... Ale co mi tam :) jestem w 7. miesiącu ciąży (drugiej) i jakos nie wyobrazam sobie isc do lekarza nieogolona. Wiadomo, musze sie troche nagimnastykować zeby to zrobić, ale lepiej sie czuje jak mam "porządek" w miejscach intymnych.

Gość copyright
Ja też goliłam się do samego końca - z lusterkiem. Nie wyobrażam sobie iść do lekarza z takim buszem, chyba bym się ze wstydu spalia. Argument, że inne chodza takie zarośnięte do mnie nie dociera.

Gość a jak się golicie
zostawiacie trochę tych włosów? ja nie wiem jak się to robi i ostatnio wygoliłam wszystko, ale źle się tak czuje.

ja tam daje rade z lusterkiem :D:D:D , no chyba ,że męzulek czasem sie zdrklaruje.... jak na razie lusterko daje rade :D :classic_cool:

Gość ffffffffffffffffffff
jestem w 8mc ciąży i golę się tam regularnie,a do lekarza to w ogóle nie wyobrażam sobie pójść nieogolona.Nie mam jakiś większych z tym problemów,może troszkę więcej czasu zajmuje ale sama świadomość bycia tam zadbaną poprawia mi samopoczucie!

Witam. Ja jestem w 9 miesiącu ciąży i radze sobie z goleniem świetnie mimo, że mam już ogromny brzuch :). Nie lubię iść do lekarza nie ogolona :)

Witam. Ja jestem w 9 miesiącu ciąży i radze sobie z goleniem świetnie mimo, że mam już ogromny brzuch :). Nie lubię iść do lekarza nie ogolona :)

Gość jeśli nie sięgacie
to nie golcie. najważniejsze żeby się porządnie podmyć. nie ma to jak nieumyta pacjentka. wiem coś o tym. zawsze zwracam pacjentom uwagę jesli się nie myją.