Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koktajl84

praca jako kasjerka Makro

Polecane posty

czy pracuje moze ktoras z was na kasie w makro? mam wlasnie oferte pracy jako kasjerka, niby wszystko fajnie ale boje sie tych duzych sum i tego stania. Czy naprawde jest ciezko czy da sie przezyc?

Gość gdzie wy pracujecie
jako kasjerki w sklepie to już tylko największe matoły pracują :O

Gość zdzirson orencz
w makro panie siedza na krzeselkach obrotowych, a duze sumy liczy komputer :classic_cool:

tak sie składa ze jestem po studiach. a praca jak bardzo nawet ciężka. poza tym czekam na opinie ludzi ktorzy maja stycznosc z ta praca.

Gość zdzirson orencz
ja mam stycznosc, bo bywal w makro 2x w mcu :classic_cool:

Gość zdzirson orencz
*bywam:o

Gość eeee.... że co
? "a praca jak bardzo nawet ciężka." o co ci chodzi? :O

Gość a co studiujesz koktajlik
/./??

mialo byc praca jak praca:) podobno jest ciezko. Makro Rybnik. Wie ktos cos o tej pracy zalezy mi na tym

Gość kliknelam ci koktali
Przekroczony Limit Transferu Przekroczony Limit TransferuTa strona jest niedostępna gdyż przekroczony został jej miesięczny limit transferu.Aby powiększyć limit oraz uaktywnić stronę zmień pakiet serwera na wyższy (w panelu użytkownika).W razie pytań prosimy o kontakt.www.ProSerwer.pl

Gość Przekroczony Limit Tran
Przekroczony Limit Transferu Przekroczony Limit TransferuTa strona jest niedostępna gdyż przekroczony został jej miesięczny limit transferu.Aby powiększyć limit oraz uaktywnić stronę zmień pakiet serwera na wyższy (w panelu użytkownika).W razie pytań prosimy o kontakt.www.ProSerwer.pl

Słuchaj praca na kasie, to praca na kasie - nie ma wielkiej filozofii. Praca w Makro różni się jednak od pracy w Tesco czy Kauflandzie: *W Makro siedzisz na obrotowym krześle - jak już to ktoś wcześniej wspomniał, ale często musisz wstawać, bo ludzie nie wyjmują dużych gabarytowo zakupów z wózka na taśmę kasy. *Często zdarza się tak, że cena jaka jest na produkcie nie odpowiada cenie jaka była na półce i klient się denerwuje. Zdarza się to o wiele częściej niż w zwykłych marketach. Agresja klienta wyładowywana jest najczęściej na kasjera, bo ten akurat jest pod ręką. *Pieniądze jakie przewijają się przez kasę są większe, ale w sumie nic z tego nie wynika Praca nie jest ani ciężka, ani lekka. Zarobki - chyba ok 1300zł na rękę (w sumie to nie wiem jak teraz jest, kiedyś było mniej, ale były podwyżki), ale pierwszy miesiąc znacznie mniej. Bardzo dobre warunki socjalne. Dużo zależy na jakiego zwierzchnika trafisz (Szef Kas), dlatego pytałem o miasto. Na pewno warto spróbować, zawsze możesz zrezygnować przecież. Obczaisz co i jak i czy ci to odpowiada...

ok dzieki. zaczynam od wtorku i troche sie denerwuje. boje sie ze nie dam sobie rady a zalezy mi na pracy bo juz dosc długo nie pracowałam. mam nadzieje ze wprawie sie szybko pozdrawiam.

Gość makrowiczka
czesc ja chyba snie jak czytam wasze wypowiedzi na temat pracy kasjera w makro.Panie siedza na stoleczkach obrotowych duze pieniadze przyjmuja praca jak w innym sklepie.Guzik prawda jestem kasjeka pracuje pare lat i powiem wam ze praca kasjera to ;praca po 9 godzin, zmiany od 3 rano wstancie, spróbujcie tak na przyklad 4 dni z rzedu, liczenie pieniedz np.20.000 wszystko recznie nie automat , przejmosc wobec klienta , na kasach zlotych 9 godz. stania .wysiadaja nogi, rece, kregoslup , barki i to jest prawda o tej pracy .

Gość jestem szowinistą!
hmm wszystko fajnie,jeżeli też męzczyźni dostają pracę:)a nie feministyczne świnie

Gość amirita
ja zajmuję się Carrefourem, ale przypuszczam, że wszystko wygląda podobnie. Nie masz się czego bać, rzadko zdarzają się duże manka, praca na pewno do lekkich nie należy, ale przynajmniej na siedząco :)

Gość Misiak12
Ktoś wcześniej podawał stronkę na goworka do Makro. Ja znalazłam jeszcze jedną i tam opinie są nie za dobre, co robić jak rozmowa kwalifikacyjna niedługo...? http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,622

Gość gość
Dzięki wielkie za te linki do forum gowork! Bardzo mi pomogły, znalazłam jeszcze jeden temat z opiniami tam http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,12002 tez są bardzo ciekawe.

Gość gość
ogólnie praca jest w porządku. Nie wiem jak bezpośrednio przez Makro ale pracuje drugi miesiąc przez agencje Inc. Wypłata na czas spoko opiekun. Nie ma problemów. Na sklepie panuje dobra atmosfera, jest tylko paru kierowników którzy drą jape za byle co ale nie na pracowników z agencji.