Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dżoanna16

Mam 16 lat i objawy ciązowe! pomocy

Polecane posty

Gość dżoanna16

3 dni temu kochałam sie z moim chlopakiem bez zabezpieczenia, on chyba sie spuscil w srodku.:/ dzisiaj odczywam bol brzucha, czy to moze byc ciaza ?

Gość dżoanna16
no przeciez wiem, ze brzuch tak szybko nie rosnie. ale naprawde mnie boli ! to co mam myslec:(

Gość ewre3r3
No to bierzcie ślub i będziecie rodziną. Ciekawe czy ten chłopak utrzyma rodzinę?

Gość hgvujvjvj
Niestety za glupotote trzeba placic. Jak jestes 16letnia frajerka ktora nawet matury jeszcze nie ma a juz sie dyma to na to nie ma zadnego lekarstwa. Trzeba bylo choc isc do ginekologa zeby tabletki przypisal albo cos. A tak masz 40% szans na zostanie maloletnia matka byc moze samotnie wychowujaca dziecko hahaha..... Coż glupia to teraz szybko dorośnie :)

Gość dżoanna16
Chlopak mnie namowil ! poza tym nigdy nie bylam u ginekologa

Gość nie słuchaj tych bzdur
wyobrażam sobie że teraz do ciebie dotarlo co zrobiłaś, bez obaw, po pierwsze w 3 dniu po zbliżeniu nie ma objawów ciąży, po drugie weź grafik i polcz sobie jakie to były dni (płodne czy nieplodne) no i pozostaje jeszce jedno - kolejnym razem kochaniutka pamietaj o prezerwatywie albo zacznij brac minipigulki

Gość to na pewno ciaza
gratulacje

nie słuchaj tych bzdur wytłumacz jej konkretnie, bo zapewne nie wie co ta dni plodne,a co niepłodne. A koljnym razem nie uprawiaj sexu.

Gość dżoanna16
wiem coto dni podne Kretynko !! Bylam w 18 dniu cyklu :/

kretynko to możesz mówić o sobie. Nie ubliżam Ci, ale mogła się spodziewać takiego zachowania :O Skoro jesteś taka inteligentna, wiedzilabyś,z ę po 3 dniach nie miałabyś objawów. Poza tym jakie to są objawy ciążowe według Ciebie o najmądrzejsza..?

Gość sdfsafa
Spoko dziecinko. Nie skonczysz liceum wezmiesz slub za zgoda sądu w wieku 17 lat. Nie pojdziesz na studia i bedziesz pracowac na pampersy jako sprzataczka bo nawet na kase chca co najmniej z matura i i FC z angielskiego. Pomoc spoleczna bedzie przynosila jedzonko. Socjal u nas dobry zakrecisz sie i zostaniesz spolecznym pasozytem roku.

Wbrew pozorą nie jest tak łatwo zajść w ciąze, także mogłaś ale nie musiałaś. Czekaj do okresu, jakby co zrób test.

Gość dzidzetta
W dniu spodziewanego okresu jak sie nie pojawi zrob test ciazowy i zobaczysz. jak mimo negatywnego wyniku okres nie przyjdzie powtorz za pare dni. a objawy ciazowe tak szybko sie nie pojawiaja. mi sie pojawily po miesiacu od zaplodnienia.

Gość fffbfhh
to tylko objawy... a do psychologa nie musisz isc z objawami innymi?

Gość Facet wyjątkowy
A dla mnie to prowokacją traci. Czy nie powinnas byc teraz w szkole.?

Gość beauty arsch
idz do lekarza

Gość dżoanna16
Do tej Kretynki --- wiem, że nie ma tak szybko objawow jako tako, ale slyszalam że kiedy jajeczko zagnieżdżasię w błonie śluzowej macicy mozna odczuć to.

Gość aniqqqqqqa
jestescie popieprzeni, te podszywy sa obleśne, jestescie chorzy na glowe :o jak mozna takie bzdury wypisywac :o