Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khgyrt

ładne te buty??

Polecane posty

Gość khgyrt

wdł mnie bombowe:D

Gość nieładne te buty

Gość lkfgh
a dlaczego nie ładne? nie twoj styl? czy uwazasz ze sa tandetne?

Gość kgjdf
ok kazdy moze miec swoje zdanie

Gość RudaHera
Faktycznie, całkiem niezłe. Ale ja ostatnio kupiłam sobie bardzo fajne buty na newbalance.pl i też jestem bardzo zadowolona. Nie dość, że kupiłam sobie całkiem tanio, to jeszcze na dodatek są bardzo fajne do biegania. Ale generalnie fajny ten Twój zakup. Mam nadzieję, że będzie Ci się dobrze w nich chodziło ;-)

Gość Weroniczka23
Ładne te buciki i też sobie popatrzyłam sama w tym sklepei i mają bardzo duży wybór i super ceny :) kupowałaś już coś w tym sklepie?

Gość Kasiulka222
Tak kupowałam, to już moje 3 buty z schaffaschoes.pl i jestem bardzo zadowolona z tego sklepu. awsze wszystko jest tak jak być powinno. szybko wysyłaja, dobry kontakt jest ze sprzedawca wiec polecam. Jak chcesz sobie tam cos kupić to zobacz sobie też fanclub sklepu na facebooku bo czesto mówią o takich chwilowych promocjach, że np. przez 2 dni jak powiesz dane słowo przy zakupupie to masz 10% zniżki i różne takie :)

Gość weroniczka23
Zobaczyłam sobie Facebooka i się prekonałam :) zamówiłam dzisiaj na schaffaschoes.pl piekne buciki :) przecenione w sumie prawie o 50% więc mega :D

Gość Kasiulka222
i jak weroniczka? zadowolona z zakupow w schaffa schoes? mam nadzieje, że buciki doszly i jestes zadowolona?

Gość ulawiola
http://www.reebok.com/PL/womens/footwear Fajne buty ? Podobno dzięki nimi lepiej można wyrobić nogi i pośladki . Czy któraś z was ma już te buty i wie jakie dają efekty . Zastanawiam się nad zakupem dodarcie mi proszę

Gość WiolkaH
Fajne te buty :) Ja teraz szukam czegoś mniej sportowego :) Patrzyłam sobie na ten sklep schaffashoes i mają fajny wybór i super ceny, chyba cos tam sobie wybiore :D

Gość PysiaczkeK
W sumie szukałam butów ale przy okazji przegladania sklepów internetowych natknelam sie na www.pearlfashion.pl i kupilam sobie dresik taki jaki zawsze chcialam miec :) polecam bo oryginalne rzeczy maja w tym sklepie

Gość stylowka
przy okazji dyskusji na temat sklepów internetowych. Próbowałam znaleźć czółenek z pewnej firmy i niestety we wszystkich stacjonarnych sklepach już nie było. Zaczęłam szukać i znalazłam szeroki wybór butów i od rożnych producentów na modnebuty.pl. Znalazłam swój upatrzony model w odpowiednim rozmiarze w dodatku taniej.