Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakupoholiczkaaa

czy podobaja wam sie te buty?

Polecane posty

Gość okropne są
wyglądają jak plastikowo- papierowe. W życiu bym nie założyła czegoś takiego!

Gość
na dziki zachód w sam raz :classic_cool:

Gość klhnghf
spoko :) ale takie klasyczne,takich duzo wszedzie

eeeeee niezbyt ładne moim zdaniem.Trochę zniekształcają nogi i pogrubiają łydki a z przodu wyglądają jak kalosze rybackie :) kolor i dół dość ładny

Gość zakupoholiczkaaa
chodzilo mi wlasnie o cos klasycznego. niby pelno tego ale jak przyjdzie co do czego to nic nie moge znlesC:(

Gość zakupoholiczkaaa
na wysokim obcasie mie nie interesuja zbytnio gdyz potrzebuje wlasnie takie praktyczne. raczej na niskim obcasiku ;] no i jeszcze mam problem z rzmiarem. na moja wielka gire 41 jest mniejszy wybor zdecydowanie niz na 39 czy nawet 40 :(

Gość
Jedne i drugie okropne :o jak dla mnie

Gość khvllh
mi sie nie wydaje ze sie swieca bo to nie ssa lakierki mysle ze tylko na zdjeciu tak wygląda,ale kurcze własnie trzeba miec super idealna figure nie wiem jak by wygladały na mnie,no i jak tu sie zdecydowac

Jak dla mnie to są całkiem niezłe,ale widać że nie przetrwaja więcej niz jednego sezonu. Wolałabym mieć coś bardziej wytrzymałego, z lepszego materiału i grupszą podeszwą.

Gość
niby ładne, ale coś w nich mi nie gra :P

Fajne. Ja też mam problem z zakupem butów - kupuję ich całą masę. Głównie mam jazdę na buty sportowe, które mogą mi się przydać do treningów. Zwłaszcza, jak to są jakieś fajne butki - np. na nawbalance.pl mam zajawkę. Dużo i fajnych, porządnych butów tam można znaleźć. Nigdy nie mogę się oprzeć.

Gość kryska123
Ja jak robie zakupy to najczesciej w internecie kupuje. tego newbalance sklepu jeszcze nie widziałam ale zaraz popatrze. Ja kupuje na schaffashoes.pl bo maja tam dobre ceny i fajny wybor bucikow

Gość fajna i te jej udziska
:o

Gość Malwiczka
Kryska123 jak kupujesz na schaffaschoes.pl to teraz tam mają taką promocje że jak powiesz wiosna przy zakupie to masz 10% zniżki :) zreszta polecam ci ich profil na facebooku bo wlasnie stamtad sie o tym dowiedziałam

Niektóre dziewczyny nie mają za grosz autokrytyki. Jak można zakładac krótkie spodenki... gdy ma się takie nogi

Gość o dzisyys
mam takie same nogi:( jest mi teraz smutno, jest mi źle, będę płakać;(

Gość Olkaaaaaa33
dzieki Małgosia :D kupiłam sobie buty z tą zniżką wczoraj a jeszcze dzisiaj wygrałam konkurs na fanclubie schaffy (specjalnie sobie założyłam facebooka :) naprawde łatwo wygrać :) teraz bede stałym bywalcem ;P

Gość Krsytynkaao
Kurcze nie wiedziałam, że w tych sklepach interentowych jest o tyle taniej! Na tym schaffashoes sa takie promocje ze szok normalnie. znacie jakies inne sklepy tego typu?

Gość Grazynkaaaa
Takich sklepów jest całe mnóstwo, poszukaj sobie w google. Ja juz kupiłam 3 pary w tym schaffa shoes. Bardzo dobry sklep, teraz mają bardzo duzy wybór.