Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

polo

Burczenie w brzuchu, wzdęcia i tym podobne.

Polecane posty

Juz nie wiem co robić, myslalam, ze to moze IBS, ale juz sama nie wiem, piszcie moze znacie sposób na te dolegliwości, wzmagaja sie zazwyczaj w stresie, ale normalnie i tak sa, tylko nie zwraca sie na nie tak bardzo uwagi, czase tez pobolewa Mnie brzuch po prawej stronie i tez sa czasem dziwne odglosy, pomozcie, prosze ;p.

Gość Marta1888889
ja mam to samo.... Więc raczej nie pomogę, ale przyłączam się do pytania. Boli brzuch po jednej stronie, bąbelki, burczenia i inne dziwne rzeczy, - na początku myslalam że to przez to, że cały dzień się nie załatwiałam ( w tygodniu wychodzę o 7 rano a wracam z pracy ok. 9tej wieczór) i ogólnie przetrzymywania. No ale potem starałam się chodzić do łazienki w ciągu dnia a bóle, burczenia, bąbelki i odgłosy się wciąż utrzymują.... -___- W stresie się wzmaga niemiłosiernie... Co to moze byc za cholerstwo? A moze to przede wszystkim na tle nerwowym jest?

Nerwy nie maja wplywu na to czy to mamy czy nie moga co najwyzej wzmagac te objawy, np: kkiedy ciagle o tym myslimy, najlepiej sie tym nie przejmowac, ale wiem latwiej powiedziec trudniej zrobic ;p.

Gość tribux
Sprzedam tabletki tribux! 20 zł za opakowanie. Kontakt na emiala

Gość DrMengele
Nie wiem jak mozna gowno przetrzymywac, jak sie chce to sie idzie, nie wazne czy w domu, czy w pracy czy w polu. Chyba ze ktos potrafi srac tylko na pieknym rozowym kibelku z podgrzewana deska.