Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allys

Pomysł na prezent urodzinowy?

Polecane posty

Gość allys

Doradźcie mi, czy to dobry pomysł na prezent urodzinowy dla mojej dziewczyny. Znalazlem reklamę Lotowskiej promocji dla studentów na bilety po Europie i pomyślalem, że mógłbym zafundować swojej dziewczynie romantyczny wypad np. do Rzymu albo do Paryża (jak romantyczny to pewnie bardziej Paryż). W sumie nie byłoby to jakieś szaleństwo finansowe, bo bilety są rzeczywiscie w rozsądnych cenach, tylko nie wiem, czy ona się nie poczuje skrępowana tym, że za nią zapłacę. Poradźcie.

Gość landia
o, ja to bym chciała, żeby mój chłopak zrobił mi taki prezent. Ale jak ta promocja jest rzeczywiście taka korzystna, to się nie zastanawiaj, bo na pewno dzięki temu całkowicie swoją dziewczynę oczarujesz,a nie będzie cię to kosztowało jakieś gigantyczne pieniądze. Myślę, że warto.

Pomysł genialny, ale rzeczywiscie moze czuc sie skrepowana, jednak wytlumacz jej ze tak bardzo ci na niej zalezy, że chciałbys aby nie myslala o tym ile to kosztowało tylko żeby cieszyla ze mozecie spedzic tak wspaniale chwile. A mozesz mi podać strone gdzie takie korzystna oferte znalazłes.

Gość joanna087
Całkiem fajny pomysł na prezent. Ja ze swojej strony mogę jeszcze polecić prezenty z http://podarkinakartki.pl Zajrzyj tam, bo są równie inne jak ten, który Ty proponujesz :) Pozdrawiam i oby dziewczynie się spodobało!

Gość malutkamia
Bielizna na każdą okazję i znacznie więcej na emilosc.pl