Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jesceraz

wytłumaczcie mi to prosze

Polecane posty

Gość jesceraz

od miesiąca odchudzam się nie jem białaego pieczywa tlustych rzeczy ... przykładowy jadłopsis sniadanie dwie kromki chleba razowego z twarożkiem lub szynką z indyka na to ogórek pomidor lub musli z mlekiem chudym ... drugie sniadanie jakiś owoc przewanie jablko lub gruszka czasami nie mam czasu na drugie sniadanie wiec jem dopiero obiad ok 13 na ogół to jakaś sałatka warzywna lub gotowane warzywa i chude mięso i pozniej około 17 jest kolacja no jogurt albo dwa jajka gotowane z pomidorem lub serek wiejski przeważnie jaki chudy nabiał. i koniec jedzenia czasem jak mnie złapie głód to jeszcze wypije szklanke mleka przed snem do tego chodze 4-5 razy w tygodniu na siłownie przerwa w weekend.. ćwicze tak 30 min rowerek 30 minut bieżnia marsz ... 10-15 minut orbitrek drugiego dnia np to samo ale do tego dołaczam jeszcze cwiczenia na nogi i kolejny dzień ta pierwsza seria do tego masaże i schudłam dopiero 2kg w ten miesiąc co prawda ubrania są luźniejsze troche ale czemu tak mało schudłam?

Gość jesceraz
ojej drugi temat taki sam dałam juz i nikt nie moze mi pomóc

Gość krissXX
1. albo przyrost miesni, a one wiecej waza niz tluszcz 2. wolno chudniesz bo metabolizm zwolnij przez wczesniejsze diety (jesli takowe byly)

Po prostu nie ważne ile jesz-ważne jaką masz przemianę materii. Widocznie u Ciebie to wszystko spala się strasznie wolno. Ale ja nie ekspert,więc i niech inni się wypowiedzą :)

Gość jesceraz
kiedyś miałam anoreksje bulimiczna potrafiła 2 tyg jeśc bardzo mało a w jeden dzien napchac sie wszystkiego i zwymiotowac schudłam wtedy 10kg ... potem wyleczyłam sie z tego ale przytyłam 15kg i zaczełam się odchudzać znowu ale jedząc oczywiscie regularnie i zdrowo brałam także meridie wtedy schudłam 11kg ...odstwaiłm meridie i waga wahała sie 3kg w gore i znowu w dół bo zaczełam sie objadac znowu a teraz postanowiłam schudnac bez zadnych tabletek zdrowo ... moze lepiej ze powoli ?? moze potem tak nie przytyje szybko ? wogóle to czuje tez że ciało jest jędrniejsze po siłowni ubrania inaczej leżą

Gość a odchudzalas sie
juz wczesniej? jesli juz stosowalas jakies diety to moze masz zwolnioną przemianę materii.Poza tym miom zdaniem za malo jesz posiłkow powinnas jeszcze zjesc jakąś lekka kolacje z warzyw.To zależy tez ile ważysz, bo jeśli mało to ciężko szybko i dużo schudnąc.Nie załamuj się jednak, moze to przestój wagi i za miesiąć szybko polecą następne zbędne kilogramy:-) Pamietaj ze cierpliwosc i wytrzymałość jest najwazniejsza w diecie!!!!życze konsekwencji i szybkiego spadku wagi :-)Pozdrawiam

Gość jesceraz
mam 168 wzrostu i waże 63 kg

jesceraz wiesz ja tez mam taki problem choc ja stracilam juz 15 kg ale co ja sie napracowalam to wiem tylko ja i musze stracic jeszcze 5 kg ja kieruję cie na ten topik tam sa fajne kobitki odchudzaczki powiesz im co i jak to ci powiedza , choc kazdy organizm inaczej ma z odchudzaniem moze przyjmujesz za mało kcla i organizm nie oze ruszyc tu link http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4126482&start=3720

Gość jesceraz
szczerze powiem że idelanie czułam sie ważąc tak 57-58 kg

Gość jesceraz
jakie macie propozycje na dietetyczne kolacje bo juz pomysły się kończą

Gość musisz poczekać
tak jak ktoś już zasugerował masz spowolniony metablizm przez wcześniejsze diety i bulimię po drugie ćwicząc intensywnie rozbudowujesz też mięśnie a one ważą więcej niż tłuszcz jeszcze jedno: im waga jest bardziej zbliżona do prawidłowej tym trudniej zrzucić kilogramy osoba która ma 20 kilo ponad normę, w pierwszych tygodniach diety może tracić nawet 3-4 kilo tygodniowo podczas gdy ktoś bardzo szczupły, bliski prawidłowej wadze (np z dodatkowymi 3-4 kg) może tracić zaledwie 0,5 kilo na tydzień trzymaj tak dalej a będzie ok, masz super dietkę i świetny plan treningowy, najbardziej zazdroszczę Ci systematycznych ćwiczeń i mobilizacji do nich najważniejsze że widzisz już że są efekty ćwiczeń i diety i ciałko zmienia się na lepsze