Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

co mam robic ? powiedzcie mie teraz bez ogródek

Polecane posty

Gość Przerwo w piątek
będzie Tytanic w TV, to już niedługo :)

Gość titanicccc

No właśnie i tylko 25 dni do Sylwestra - pomyśl tylko cała noc przed kompem :)

Gość .....ot ..co.....
przerwa, ja sie zapisalam na prawko, tez sie boje, ze sobie nie poradze, ale to jest moja jedyna ucieczka przed rutyna. tez o tym pomysl, prawko zawsze sie przydaje ;)

Gość
no gdybym ja wygladała normalnie to bym sie udała w wyprawe życia :O a tak ? na razie sie tłucze .. no nudno jest tym bardziej żę zycie w naszym wieku piera sie na pracy i partnerze:O:O

Gość
a tzo tam chcecie :classic_cool: tylko że ja serio chce gdzies wpasc:O:O tzo tam telewizja, internet mnie zadowala prawie z kazdej strony :classic_cool: :>

Gość przerwa a jaka to wyprawa
zycia??? co masz na mysli?

Gość
bo ja jestem nieogarnieta w pomysłach potrzebowalabym kompana i przecietnego wygladu :O:O o rózne wyprawy w tzimno i tym podobne, imprezy , notzowanie u kogo popadnie .. tak teraz ogladam " wszystko za życie" i tzos w tym stylu ale nie dokońća

Gość
"no nudno jest tym bardziej żę zycie w naszym wieku piera sie na pracy i partnerze " dobrze mówie ? i jak tu niby wyglad nie partoli życia, zrezygnowałam z wszystkiego przez niego i teraz nie wiem czy na sylwestra gdzies faktycznie pójde :O:O mogłobyć tak pieknie 😭 :O:O

Gość prezrwa wpadaj jutro do krk
jest koncert pójdziemy razem boś taka sama jak ja ;)

Gość
no ale ja taka jestem ale po pewnym czasie dopiero :O bo z poczatku to cholernie niesmiała :O chyba że do obcych ludzi ,ale jak wiem ze mam kogos poznac to mega stres :O:O ogólnie to tzo przegrywam ? :( popiszcie normalnie ..:] nie musi być smiesznie ..:]

Gość
alko jak najbarzdiej wchodzi w gre :classic_cool: juz od ponad roku prawnie moge ;) :O:O ale na razie i tak jeszcze motzno zaniżam średnia krajowa :classic_cool: :O:O

Gość lady_linoge
wiesz przerwa ja się tak zastanawiam czy ty czasem nie jesteś moim sobowtórem, podobno każdy swojego ma.Jak czytam Twoje wypowiedzi to tak jakbym czytała o sobie ;D poważnie ;) życie jest tak naprawdę do doopy szczególnie moje rano miałam fajny hoomor a teraz jest jak zwykle, ponarzekamy wszyscy razem???

Gość
ściemnia, pewnie mu z trzy miechy brakuje :classic_cool: :> nie znam ale mortal juz na mnei dobrego wrazenie nie robi :classic_cool: już narzekamy ;) ale z wszystkim ? z wygladem też mnie sobowtórujesz? :]

Gość
wszyscy w podobnej sytuacji to mojej, tzo dzisiaj bedziecie rob ic? :classic_cool:

Gość lady_linoge
chuda i wysoka jesteś??? za chuda i za wysoka??? :D jeśli tak to też cię sobowwturuje:) albo ty mnie ;)

Gość
XD dokładnie może Ty to moja rozdwojona jazn ? :classic_cool: nigdy nitz nie wiadomo, pewnie dowiemy sie o tym ostatnie , jak juz bedzie za pózno ;] ile masz ? interesuja mnie wszystkie Twoje możliwe parametry :classic_cool:

Gość lady_linoge
możliwe że jesteś moją rozdwojoną jaźnią :D podam Ci wzrost i wagę mam 174 cm wzrostu a ważę 53 kg i wyglądam jak szkielet sukienki nie ubiorę bo wygląda jak na wieszaku a nóżki to mam jak patyczki cameron diaz ma takie nogi widziałaś kiedyś jej nogi???

przerwa nie wiem co możesz robić długo terminowo:O ale teraz to możesz zaplanować jak dojechać do naszego wyznaczonego punktu :classic_cool:

Gość
ze mna jest jeszcze gorzej :O:O tzoś takiego znalazłam : http://img159.imageshack.us/img159/3388/10053500sz.jpg 😭 :classic_cool: wiem widze swoje nacodzien, tez odpadaja wszystkie na ramiaczka i krótkie spodnie itd :O w simsy ale tylko na żywo :classic_cool: zbuduje basen i przestane Was karmic bez zamków klamek und drzwi ofkurs lolXD-->ale przez net to zbyt skomplkowana analiza :classic_cool: niedlugo na żywo sprawdze ;)

Gość
wyświtla sie Wam link ? :classic_cool: bo mi nie lolXD --> to zależy od nas obojga (oboje?) :classic_cool: