Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslcie o sobie drogie panie

dlaczego niektore kobiety mysla ze facet przestanie pić, bić itp po slubie?

Polecane posty

Zaczelam sie dzisiaj nad tym zastanawiac poniewaz przeczytalam jeden taki starszy temat, w ktorym kobieta pyta dlaczego jej maz jest takim chamem, traktuje ja jak szmate, a myslala, ze po slubie sie zmieni na lepsze. A co papierek ma do tego? Jezeli ktos byl chamem przed slubem lub pił, bił, ćpał itp itd to bez leczenia sie nie zmieni i zaden slub nic tu nie da. Jeszcze gorzej jest gdy kobiety mysla, ze maz sie zmieni po urodzeniu dziecka...oki sa przypadki ze sie zmienia, ale co jezeli zacznie bic rowniez dziecko? Moja przyjaciolka spotykala sie kiedys z facetem, ktory mial problemy z alkoholem. Ogolnie naprawde sympatyczny facet, ale co kilka dni byl kompletnie pijany, nie umial wytrzymac jednego dnia bez chocby kieliszka wodki. Kolezanka plakala, blagala, prosila, zrywala...byly 2 tygodnie poprawy i ciagle to samo przez 3 lata. W koncu m.in po moich namowach zostawila go, wyjechala na rok do pracy za granice. Tam poznala swojego terazniejszego narzeczonego. Ostatnio widzialysmy jej bylego, ktory ma teraz zone...szedl kompletnie pijany poboczem...on po prostu nie chcial sie zmienic, bo nie widzial problemu. Kobiety dbajcie o siebie. Owszem, gdy dana osoba widzi swoj problem i chce sie leczyc to jedna sprawa, ale gdy nie widzi problemu? Chcecie sie meczyc do konca zycia? Mojej kolezance tez bylo trudno odejsc, ale dala rade. Jestesmy z niej wszyscy dumni :)

z dwóch powodów: 1.kobiety są naiwne 2.zakochany człowiek tak bardzo chce wierzyć że coś się zmieni że sam siebie przekonuje. mimo że rzeczywistość jest zupełnie inna. a później, bardzo ciężko to zmienić...bo człowiek od człowieka bardzo ławo i silnie może się uzależnić, nawet gdy ten drugi jest skończonym chujem..

Gość nieprawdaaaa
ja zaczalem pić po slubie, co prawda nie bije i sie nie awanturuje ale pije

no tak milosc moze powodowac ze nie myslimy trzezwo, mamy klapki na oczach - przyklad mojej przyjaciolki - 3 lata sie z nim meczyla