Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abjkl

rozjaśnianie włosów

Polecane posty

Gość abjkl

Witam! Mam półdługie włosy ciemny blond, w wakacje miałem farbowane na jasny blond i teraz mam odrosty. Mam pytanie jak można rozjaśnić sobie włosy? NIe chce już ich farbować

Gość woda utleniona
jak bylam mala rozjasnialam woda utleniona;p i uzywalam tylko rumiankowego szamponu

Gość łojaaaa
I dawało to coś? Bo ja mam podobny problem (nawet taki temat założyłam) tylko mi np. chodzi o to, żeby po prostu włosy miały jednolity kolor. Nieważne czy ciemny blond czy jasny. Ale mógłby być te jasny. Więc woda utleniona pomaga? Wypróbował ktoś i dało to jakieś widoczne efekty?

Gość krucafuks
Zwykła woda utleniona 3% raczej niewiele zrobi. Jak sie nameczysz wielokrotnym jej nakladaniem wyjda ci pomaranczowo-rude, kontynuujac "kuracje" ponoc mozna i dojsc do bardzo jasnych wlosow, ale spalonych i poniszczonych, ponoc lamia sie i wypadaja. Kup farbe w sklepie albo idz do fryzjera, mniejszy bajzel sobie zrobisz niz ta woda. Autorko jak chcesz rozjasnic wlosy bez farbowania? Cytryna i rumianek daja tylko refleks, nie zmienia diametralnie koloru.

Gość cytryna rumianek i woda utleni
ona.plukanke stosujemy po kazdym myciu wlosow...aha i najlepiej jeszcze myc szamponem rumiankowym

Gość woda utleniona 6 najlepiej si
e do tego celu nadaje

Gość chodzilo mi oczywiscie o wode
utleniona 6%