Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAmianek_9288PL

Zdrada- co zrobilibyście na moim miejscu?

Polecane posty

Gość DAmianek_9288PL

Witam, pewnie niejedna osoba na tym forum doświadczyła zdrady.... niestety to uczucie niejest miłe.... zapewne powiecie że przesadzam, ale denerwowały mnie te idiotyczne komentarze przy zdjeciach mojej dziewczyny na nk... (och jakas ty sliczna etc...). Owszem przez jakiś czas również miałem konto.. i otrzymywałem komentarze od niejednej i różne wiadomości lecz ignorowałem to, lub pisałem "dziekuje bardzo" i na tym kończła się rozmowa.... Ja natomiast ciągle słyszałem żę "to tylko kolega i nikt wiecej", po pewnym czasie odkryłem że korespondecje nabrały takiego stopnia i takiej słodkości że niewytrzymałem i wziąłem sprawe w swoje ręce po czym wyszło że zdradzała mnie... Jako że mam zasady i nieuderze nigdy w życiu kobiety i nieuczyniłem tak nigdy, jak również nieuzywałem wulgarnych określen w stosunku do niej to poprostu zamkłem drzwi do mieszkania a ona łapała swoje rzeczy z 8 piętra... no niestety może wiele osób tutaj mnie skrytykuje ale to było chyba jedyne logiczne rozwiązanie, bo niemogłem juz znieśc tego jak ona pisała wszystkim żę sa "prze piękni".....

Gość triti triti
zs- jestes brutalny :D

Gość to dobrze ze
ZAMKLES te drzwi 🖐️ ehehehehe:D

Gość kkksrogla
dobrze zrobiles!! taka DZi**a jak sie ugadywała na tym patologicznym portalu!! sam tak samo zrobie jak ty!!

Gość anna karanina
dobrze zrobiłes, choc i to było zamało hehehe

Gość no i teraz jestes sam....

Gość Ptyśku
hahahahaha. dobre:D

Gość miadzia_kiki
heh to sie nazywa prawdziwy gentelman :*** szacun że jej niedoje****ś ani niezwyzywałeś :)

Gość dobrze zrobiles

Gość PSKKDUDA
hahaha nastepnym razemt też tak postąpie :D dobry pomysł :D

Gość W sumie pomysł OK
Ja Ci powiem jak ja to załatwiłem. Identycznie! :D Tylko nie wytrzymalem i dałem kurwie po ryju :). Uważam że w momencie skurwienia się ochrona należna kobietom się kończy... i można w ryj przyjebać. Natomiast kochaś nie miał już tak dobrze - co z nim zrobiłem, z pomocą życzliwych mi ludzi, to nie napiszę publicznie za żadne skarby. :) W każdym razie już nigdy sobie biedaczek nie zarucha... :P Takie są skutki wyciągania ręki po cudzą własność. :) Rozwod oczywiście w toku ale konta juz oczyszczone. Przy podziale majątku kurwa NIC nie dostanie, po prostu NIC. Bo mieszkaliśmy w domu który wciąż jest zapisany na moich rodziców a ja (na papierze, hehehehhehe) jestem teraz nędzarzem. :P Wysoki Sądzie! Gdy dowiedzialem się że żona mnie zdradza to POD WPŁYWEM SZOKU cały nasz majątek przegrałem w kasynie i wydałem na prostytutki. Wysoki Sąd mnie rozumie? Pod wpływem szoku. :P

Gość ledeir
"Byczyzm" (kurewstwo) trzeba tępic w każdej postaci, choć podobnie jak autor topicu nie uderzyłbym kobiety, to jednak uważam, że w takiej sytuacji trzeba mieć konkretne podejście do sprawy... Za brak szacunku odpłacam się podwójnym brakiem szacunku i konsekwencją w swoim działaniu:)

Gość SZRESZEŃ
To było dobre co tu napisałeś.Mnie też dziewczyna robi w ch**a.Może i ją też pognam.

Gość a ile wiosenek
liczycie ;)

Gość do w sumie pomysl OK
szkoda ze nie napiszesz.... moze jednak sie skusisz? opowiedz bardzo jestem ciekawa ... :) msciwy jestes bardzo , ale wierz mi - wroci do ciebie serio okaleczyles facetowi narzady ? tylko mam taki komentarz JESZCZE: nawet zona NIE jest twoja W L a SNO SCIA

Gość A co Wy lepsi jestescie
No to od teraz za kazde wasze...jaka Ty ladna do innej, albo nawet spojrzenie , ze o zdradzie nie wspomne kazda kobieta powinna Was skrecic wora, ukisic ogora i jeszcze z pestek strzelic!! A potem caly majdan za drzwi a Was przez okno!! OO :P

Gość DAmianek_9288PL
ja mam 27 a ona 26 lat.... niemówie żę wszyscy faceci są swięci..jednak to jest szczyt bezczelności co kobiety robia.... ja jej obiecałem wierność i dotrzymałem jej.. a że dla niej ktoś z tego p********o portalu jest lepszy to niestety niemoja wina:(

Ty dziękuj Bogu za nasza-klase, bo tej pory byś nie wiedział a jaką lafiryndą się związałeś

Gość Tojest fakt że NK...
wywołuje najgorsze instynkty u kobiet i zrobi kurwę z najporządniejszej. Tak się zastanawiam drogie panie, co was tak podnieca w tym portalu? A może po prostu to jest portal jak setki innych a kurwa siedzi sobie od urodzenia w każdej z was i tylko czeka na sposobny moment? Moja rada dla wszystkich ofiar NK: nienawiść na leży skoncentrować nie na portalu internetowym ale na swojej kurwie i jej alfonsie. Kurwę należy wypierdolić z domu natychmiastowo i nieodwolalnie, uprzedno poddawszy oklepowi ;). Natomiast alfons... cóż... zlodziejowi cudzej żony należy sie duzo gorsza kara. Jeśli chodzi o mnie to przyklad płynie z krajow arabskich gdzie uznano iż takie ścierwa nie mają prawa chodzić po ziemi. Więc w NORMALNYM kraju wystarczy dowody zanieść na policję. Oni łapiąn takie scierwo, zamykają do paki a potem jest szybki i sprawiedliwy proces. Ścierwo się zakopuje do połowy w ziemi i napierdala kamieniami aż ścierwo zdechnie. I to jest jedyna sprawiedliwa kara dla zlodziei cudzych żon. Tutejszym rogaczom pod rozwagę... Jeśli polski system pRawny nie broni Waszej własności to sami musicie zadbać o sprawiedliwość. Tak postępuje mężczyzna a ciota jęczy tylko nna kafeterii... Zapewniam że dużo lepiej się wtedy poczujecie. :)

Gość co za palaaaaaant
nie dosc, ze grafoman i glupi cwok, to jeszcze zakompleksiony dupek do kwadratu!! hahhahahaahha..!!! :-D zrobil akcje, bo laska napisala komus koment do zdjecia,ze jest ladny, hahhahahahahhha..!!! :-D ale zryty mozg :-0 :-0 :-0 :classic_cool: 🖐️

Sami faceci pisza? kobieta zdradzajaca jest kurwa ale jesli to PAN wielmozny to oczywiscie nikt go glupim chujem nie nazwie :) dziekuje za uwage

nie tylko dziewczyny potrafia odstawiac cuda mi. na nk faceci tez tak robia.Ludzia sie w głowach pierdoli.Jak sie kogos naprawde kocha to sie go nie zdradzi

Gość DAmianek_9288PL
droga pani... ja wyrzucilem ja z domu nie dlatego że dodała komentarz... tylko skumałem że się umawiała przez ten p*******y portal z innymi facetami....

Gość DAmianek_9922PL
niektóre pajace to nawet czytac niepotrafia...

Gość akinusia
Jestem pełna podziwu właśnie zdrady powinny taki mieć swój finał

chciałbym widzieć, jak te rzeczy lecą z ósmego piętra :D to musiał być piękny widok :D