Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CFRE

Okres mi się nie chce skończyć!

Polecane posty

Gość CFRE

Kobietki czy któraś z was miała podobnie i wie może jaka była tego przyczyna.Okres mam zawsze 6 dniowy.Od jakiś 5 msc mam nieregularny,nie wiem dlaczego,ale nie aż tak bardzo mi się rozregulował.Dziś jest 9 dzień mojego "okresu" ,6 dni było tak jak miała przebiegać normalna miesiączka,jednak 7dnia jeszcze się nie kończyła i tak do dziś dnia czyli 9 . 7-8 dnia cyklu miałam tyle krwi co w ostatnim dniu normalnej miesiączki,dziś jest już tylko zaledwie parę kropel ,ale jest.Co się może dziać??? Wizyta wypada mi w piątek.

To mogą być też zaburzenia hormonalne. Ja kiedyś miewałam 10 dniowe miesiączki aż się samo uregulowało i teraz mam okres przez 6 - 7 dni. Lekarz powiedział że to zaburzenia hormonalne są odpowiedzialne za przedłużony okres. Idź do lekarza i każ sobie zlecić badania hormonalne. Faktycznie może tak być w przypadku zbyt małej ilości żelaza we krwi ale według mnie były by to po prostu obfitsze miesiączki a nie tyle dłuższe i na pewno jasno czerwone.

Gość misia15
Od 13 roku życia zaczęła mi się miesiączka.. Jakiś rok później miesiączka mi nie chciała się kończyć. poszłam do ginekologa to wypisał mi jakieś tabletki "luteina" i "cyclonamina". Brałam je tak jak mi powiedział. miesiączka trwała aż z 6 miesięcy z rzadkimi przerwami 3-4 dniowymi ;/ teraz to ta moja miesiączka wcale nie chce mi się kończyć i mam już ją jakiś rok czy nawet więcej.. :( mam już tego dość :(( lekarze oczywiście mówią,że nic mi nie jest.. czy ktoś miał tak jak ja i wyleczył to ????

Gość Notakkk
Witam. Ja mam 17 lat i ostatnio skończył mi się okres po 30dniach. Byłam strasznie osłabiona. Ginekolog skierował mnie dalej na badania bo miesiączkuje co pół roku i zmieniłam lekarza bo tamten mnie źle leczył.

Gość misia15
Tak,miałam.. pobierali mi krew i ginekolog mnie badał. Powiedzieli że nic mi nie jest ;/