Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mati14

Zakochałem się w dziewczynie młodszej o rok.

Polecane posty

Gość Mati14

Mam 14 lat i zakochałem się w 13 letniej dziewczynie.Chodzę do 2 gimnazjum.W tym roku przyszli do naszego gimnazjum pierwszaki.Wsród nich taka bardzo ładna dziewczyna.Od razu rzuciła mi sie w oczy.Wczoraj zdarzyło sie nieszczęście w wielkim szczęsciu.Ona szła przez korytarz niosąc jakies ksiązki i zeszyty.No i ja przez swoją nie uwagę przypadkowo na nią wleciałem.Oczywiscie przeprosiłem i pozbierałem książki.Ona poszła potem dalej.Pózniej jak czekałem na autobus ona do mnie podeszła i sie do mnie odezwała.Powiedziała " Pamiętasz mnie, to ja wtedy szłam z tymi książkami" . Potem sie sobie przedstawilismy.Swietnie sie z nią rozmawiało .Chciałbym z nią spróbować tylko ze ona wygląda jak jakies dziecko z 4 klasy podstawówki czy nawet z 3 .Oczywiscie ona bardzo mi sie podoba tylko ze nie sięga ona mi chyba do klatki piersiowej i wygląda na małą dziewczynkę ale za to jest słodka,śliczna i bardzo sympatyczna.Ciągle teraz wypisuje do mnie na NK.Ona wczesniej juz początku roku tak jakby sie troche usmiechala do mnie ale nie za bardzo mialem odwage do niej zagadac.co myslicie o tym ?

Gość Mati14
czyli nikt mi nie pomoze ?

Gość verka2332134243
hej!!!! nie bądzcie do niego tacy. przeciez to ze mu sie podoba jakas dziewczyna to chyba dobrze i jest to normalne w w tym wieku.Mati to nie wazne jak ona wygląda.miedzy wami róznica wieku tez jest bardzo mała wiec mysle ze mozesz sie starac o nią.a to ze wygląda na dziewczyne z 3 klasy to tez nie przeszkadza.wazne ze jest twoim zdaniem sliczna i wogóle.pozdro :d

Gość Mati14
ona wygląda na 3 klase ale podstawówki

Gość verka23321342434
wiem mówiles.to nie szkodzi

Gość heyla
chcesz byc drugim polanskim ? rok w tym wieku to bardzo duza róznica.wyjdziesz na pedofila.

Gość o ludzie...
a wyście nigdy nie mieli 14 lat? :P Mati, powodzenia 🌼. Ważne, że Tobie się ona podoba :)

Gość mati1616
gościu,,,bądź se z nią