Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anemia27

Anemia w ciąży...

Polecane posty

Gość Anemia27

Witam,mam pytanko jak objawia sie anemia w 3 trymestrze?Ja czuje sie bardzo slaba i znozona..Krwawia mi dziasla,jestem apatyczna wynikow morfologi dowiem sie dopiero 7 grudnia bo mieszkam w Angli...Czasem mam tak ze leze czuje ze omdlewam :/ Co robic?

Gość chcialas emigracji to masz
to w angli nie potrafia anemii leczyc ? a swistak na to nie mozliwe.

Gość Anemia27
Nie mowie ze nie potrafia tylko ze nie wiem jakie mam wyniki wiem ze mialam zawsze niskie HGB i zelazo a teraz objawy doszly i o nie pytam a nie jak leczyc bo i tak bez recepty nic nie kupie sama...

Gość no bo widzisz
w polsce mogla bys isc w pole i nawpierdalac sie pokrzyw jak krowa i nie bylo by anemi, w eleganckiej anglii pewnie nie ma chwastów buhahahhahaha

Gość Anemia27
Wiesz akurat glupich komentarzy mi nie potrzeba w tej chwili to moj wybor gdzie mieszkam ...i pytanie tego nie dotyczy...

Gość ale to nie bylo glupie
akurat pokrzywa jest dobra na anemie i kto tu jest glupi :D 🖐️

Gość na tym forum strach
zadac pytanie, bo wszyscy zaraz obrazaja!! Co Cie to interesuje? Wyjechala, to jej wybor a nie Twoj! Do autorki- ja mialam bardzo mala anemie i malo przytylam, ale moja bratowa miala wysoka anemie i w ogole nie tyla w ciazy, lacznie przytyla moze z 4 kg ale nie pamiketam zeby cos wiecej jej bylo ..... bierz zelazo powinno troche pomoc. 1 tabletka dziennie. Pozdrawiam :))

Gość nie kupi zelaza bez recepty
zamknij ryj suko.

Gość i z zelazem lyka sie Vit C
wiec nie dawaj takich rad, idz bawic swojego obsrańca.

Gość wyzywac ty sobie mozesz
uwazaj bo ludzie potrafia znalezc takich osobnikow klasy niskiej przez nr IP .... wtedy zobaczymy kogo ty bedziesz bawic, wiesz moze dziewczynko/chlopczyku ile sie dostaje za obraze?? postudiuj kodeks!

Gość znajdz mnie
ty kurwo z dworca centralnego, co robilas lache mojemu koledze buhahahah ile sie dostaje za kurestwo w miejscu publicznym ?

Gość witamina c jest
dla twoich informacji w wiekszosci witamin dla kobiet w ciazy! jesli w ktorys nie ma, wiekszosc witaminy c znajduje sie w naszych posilkach! wiec tez zastanow sie najpierw zanim cos napiszesz

Gość podam wam moje IP
127.0.0.1 Ile dostane za obraze zasrany kurwiszonie ?

Gość hahaha mocne
.... ile potrzebowalas zeby zapamietac tyle wyrazow? w tak malym mozdzku pewnie wiecej miejsca juz nie ma na inne informacje :/ szkoda gadac z pustymi laskami co nie potrafia pomoc za to na obrazie znaja sie wysmienicie!

Gość za obraze ile nic....
nie da sie obrazic nicka Podaj mi swoje imie nazwisko i adres to wtedy cie obraze i sobie sprawe zakladaj :D

Gość Anemia27
Myslalam ze klimat na tym dziale sie poprawil... Widac-moj Blad...:( Dziekuje za rade tym ktorzy jej udzielili...🌼