Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samira ja

zaczynam uczyc sie z kart klasycznych zapraszam

Polecane posty

Gość samira ja
ok to tylko tyle na dzisiaj nie jetem zadna wrozka poprostu chce dla siebie potrafic czytac karty :) to sa moje pierwsze kroki , wiec prosze wasz o zdrowy rozsadek :) jak sie cos sprawdzi itd dajcie znac :P powodzenia i szczescia zycze :)

Gość ja też mogę prosić
Joanna

Gość i ja poprosze Kasia.

Gość blagam Cię
mam na imię Dorota,proszę spróbuj mi postawić karty

Gość Mmmm*
Marta :) prosze o wrózbe:)

Gość NO DOKONCZ TYLKO PIERWSZA
STRONE....!!! :-(

Gość ĄGULAAAAAAAAAA
ĄGNIESZKA MAM NA IMIE :)PROSZĘ O WROZBE

Gość samira ja
Dorotaaaaa co powinnam zrobic, by jego rodzina mnie w pelni zaakceptowala?? /jeszcze mnie nie poznali/ mam szanse, by sie im spodobac?? Dorota ja nie potrafie wrozyc nie czuje sie na silach by odp na takie ja tylko niektorym karty wylosowalam na najblizszy czas z mila chcecia ale nie potrafie nie jestem wrozka :)

Gość Dorotaaaa
po prostu odpowiedz tak, jak innym... fajnie ci szlo ;-) pleaseeeeee...!!! 🌼

Gość samira ja
samira ja Dorotaaaaa co powinnam zrobic, by jego rodzina mnie w pelni zaakceptowala?? /jeszcze mnie nie poznali/ mam szanse, by sie im spodobac?? Dorota ja nie potrafie wrozyc nie czuje sie na silach by odp na takie ja tylko niektorym karty wylosowalam na najblizszy czas z mila chcecia ale nie potrafie nie jestem wrozka 19:00 [zgłoś do usunięcia] Dorotaaaa po prostu odpowiedz tak, jak innym... fajnie ci szlo Dorota nie wiem o jakie spotkanie tobie chodzilo cos o akceptacji wiec rozumiem ze chodzi o faceta rodzine hmm wylosowalam dla ciebie karty ale mi sie tutaj ukazalo jesli w zwiazku jestes ze to nic trwalego ze wiecej lez niz szczescia i nic trwalego oczywiscie mylic sie moge poniewaz juz jak wyzej pisalam :)

Gość Dorotaaaa
:-( a co z praca lektora?? zdobede.??

Gość dokoncz pierwsza strone..
prosze bo ja czekam nadal :(

Gość blagam Cię
Proszę jeszcze raz ,ja też jestem Dorota.po prostu co mnie czeka w najbliższym czasie,czymś się bardzo martwię.Dziękuję Ci z góry

Gość samira ja
bardzo prosze o wrozbe --- Agnieszka dziekuje z gory wiec u ciebie wyszly mi karty rychle zakonczenie spraw urzedowych oraz milosc nadzieja na wielka milosc badz malzenstwo :)

Gość CO ZA BZDURAAA
U mnie tez nic nie wyszloooooo!!!! Kaszane odwalasz i tyleeeee!!!! :-0 :-0 :-0

Gość samira ja
[zgłoś do usunięcia] ja też mogę prosić Joanna wiesz dla ciebie podczas tasowania ukazala mi sie karta as ier ktora mowi o zyciu rodzinnym o domie dla ciebie wylosowanych kartach wyszla tak jak by karta bys wiecej uwagi zwrocila na rodzine na rodzicow badz dziadkow starsze malzenstwo wiec rodzice badz dziadkowie :) pomysl a pomoc jaka bedzesz oczekiwala otrzymasz od nich w kazdym tle zyciowym

Gość śliwaaaaaa
Proszę mi też ...

Gość śliwaaaaa
kasia jestem ;)

Gość samira ja
CO ZA BZDURAAA U mnie tez nic nie wyszloooooo!!!! Kaszane odwalasz i tyleeeee!!!! nie rozumiem cie ? przeciez pisze ze to sa moje pierwsze kroki i czemu sie rzucasz ? przeciez w poscie napisalam ze stawiam moje pierwsze kroki i zeby nie bylo takiego wrzasku jaki teraz robisz nie odwalam kaszany jesli chcesz profesjonalnej wrozby idz do wrozki ja nia nie jestem po jasne ciorta prosisz (osobe poczatkujaca) a pozniej warczysz ? nie mozna kulturalnie napisac ze poprostu nie pasuje i juz ?? zaraz wrzaski itd

Gość ghgjjkk
Irena, co się bedzie dzialo w moim zwiazku i zyciu ogolnie?? prosze o odpowiedz i pozdrawiam:)

Gość samira ja
zreszta dziekuje za towarzystwo :) tych kulturalnych osob juz nie wylosuje kart by wrzasku nie bylo :O a niepotrzebnie sie denerwuje milego wieczoru

Gość tiki tiki tiki tiki
Małgorzata- poproszę o wróżbę z kart :)

Gość Dorotaaaaa
Samiro, tak mnie zmartwilas.... :-( :-( czy mozesz spojrzec jeden raz, czy choc widac chocby jedna pozytywna rzecz w moim zyciu...?? prosze..... ❤️

Gość blagam Cię
bardzo żałuję że mi nie popstawiłaś kart,a tak na Ciebie liczyłam,nie jestem naiwna ,ale lubię takie zabawy,dzięki