Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdzisław krawat

co robiliście w 1996 roku?

Polecane posty

Gość zdzisław krawat

ja uczęszczałem do 3 klasy szkoły podstawowej, co weekend jeździłem do mego wujka któremu udało się zaszczepić we mnie pasje wędkarstwa.

Gość pilem piwko w tedy
Zbieraj PUNKTY i odbieraj NAGRODY www.zaproszenialockerz.eu Weź darmowe zaproszenie i ciesz sie nagrodami! Sprawdź jakie to proste!

Gość maturka4
Pracowałam przy dużych pieniądzach, wykończałam dom, urządzałam się na nowo, byłam w Grecji

Gość xsacf
uczyłam się chodzić :)

Gość mialam 16 lat
po raz pierwszy kochalam na zaboj, popalalam trawke i stresowalam sie Liceum w ktorym mialam zaczac sie (po wakacjach) uczyc

Gość skakalem u ojca z jajko na jaj

Gość sjssjsjsj
chodzilam do 1 klasy podstawowki, raz poszlam do szkoly w piżamie :( tak poza tym to kiedy byla jesien i silny wiatr bawilam sie z mlodszym bratem, zakopywalismy sie w stercie lisci i dawalismy ze chowamy sie przed kosmitami :D Chodzilam do ojca kiedy byl na piwie i mowilam "daj mi dziesiec tysiecy na loda' to byla wtedy zlotowka z tego co pamietam. Robilismy z sasiadami pikniki, kupowaliśmy na 15 osób paczke chrupek, cascade (napoj gazowany w takiej duzej szklanej butelce), paluszki i robilismy piknik na polanie ;)