Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sexy_Bunny

Czym Golić ? pomocy !

Polecane posty

Gość Sexy_Bunny

Cześć. Mam do was Kobitki pytanie. Jestem w Stałym związku z Moim chłopakiem od 2 lat:):) mamy cudowne życie sexualne ale Chciała bym wiedzieć czym golić pochwę ? Gdy raz ogoliłam żyletką miałam jakies chrostki i widoczne czarne kropeczki - włoski pod skórą . Głupio mi tak troche bo jak mi minetke strzela To musi rozszerzać moje wargi .. Pomocy ! Czym i jak najlepiej depilować okolice bikini ?

Gość ja tam pochwy nie gole
ale polecam wosk spokoj na 3-4 tyg i nie boli az tak

Gość Sexy_Bunny
A gdzie to można kupić ? nie chce bólu ; P :D bo znając mnie nie ogole jej jeśli będzie bolało . a wiecie, nie chce mieć potem gołych placków na pochwie ..

Gość Sexy_Bunny
Raz próbowałam tymi kremami co odchodzą włosy .. bardzo mnie piekła pochwa .. ja już nie wiem co robic!

Gość pochwy to ty lepiej nie
gol dziewczyno. Jak Ci włosy w pochwie rosną to powinni Cię eksperci zbadać, bo to przypadek jeden na milion :D

Gość Sexy_bunny
oj no nie o to mi chodzi:D poprostu jak goliłam to mi sie dostawało tam troche i piekło

Gość w sumie to wiem o co Ci
chodziło, ale niestety u nas słowo Wagina brzmi tak dla niektórych obco, a inni nie wiedzą za dobrze czy to może nowy rodzaj makaronu czy gatunek gęsi wędrownej, cipka zaś ma wydźwięk wulgarny. Ew. można zastosować słowo picz (zdrobniale piczka)