Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta idealna

a tak powinna wygladac kobieta idealna

Polecane posty

Gość obojniaczek
a to przepraszam bardzo

Gość inna idealna kobieta
1. mam 165 cm 2. 47 kg, ciało idealne, bez cellulitu ani rozstępów i innych blizn 3. włosy do połowy pleców, ciemne, niezniszczone, grube 4. bez owłosienia:D 5. długie nogi 6. idealna cera 7. długie zdrowe paznokcie naturalne 8. regularne rysy twarzy 9. biust - miseczka D prócz tego uważam, że idealna kobieta powinna mieć PROSTE ŚNIEŻNOBIAŁE ZĘBY mały zgrabny nosek Cera bez żadnych zmarszczek duże pełne usta długie gęste zdrowe rzęsy I powinna równie pięknie wyglądać bez makijażu :)

Gość lapiecie
sie na ten post jak głupie gęsi a tamten ma ubaw...

Gość Lalitha
jakoś nie ani słowa o charakterze "ideału. Widaćm że jakiś tępy facio to napisał. Albo bardzo młody pryszczaty szczyl albo starzejący się cap z obwisłym (nie tylko) brzuchem. Też mam ideał mężczyzny: inteligentny, z poczuciem humoru, samodzielny finansowo, schludny - i ma znać różnicę między Durerem a Durrenmatem na przykład. Nie ma takich . Nul.

to Twoim idealem chyba nie zupełnie jestem ;) 1. 162 2. to sie zgadza tylko ważę 50 bo jestem niższa 3.to sie zgadza włosy akurat mam super ;) blond zadbane i dlugie 4. zgadza się 5. zgadza się ( proporcjonalnie do mojej figury) 6. cera średnia ,ale bez pryszczy ( może był by ciemniejsza jakbym chodziła częściej na solarkę ,ale nie chce zniszczyc sobie skóry dlatego chodzę raz na miesiąc) 7. niestety się nie zgadza bo nie lubie nosić dlugich 8. zgadza się 9. biust B j, ale jędrny ;)

Gość nastepna glupia
a gosciu sie trzepie haha

tylko autor nie napisal jeszcze o istotnych szczegółach jak : mały nos , białe , proste zęby, duże oczy , dlugie rzęsy , ogólnie ladna twarz ( choć nie da się tego zdefiniowac jak powinna wyglądać).

ja tam się za głupią nie mam tak tylko napisalam ,a wogole myślę ,że ten ,,autor" to tak naprawdę autorka , ktora powypisywała tu swoje cechy wyglądu ;) oczywiście tego co jej nie pasowało nie napisała...

Gość kurkawodna123
to jest facio! Ktora laska pisalaby o ideale kobiety..To czysto meska prowokacja

jasne facio .. nie bądźmy naiwne .już bylo tu pare takich faciów co o sobie przez pomyłkę w rodzaju żeńskim pisalo...

Gość a ja nie kapuje
jednej rzeczy!!! Czego do jasnej cholery szukają samce na żeńskim forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a to ja
162cm, 44kg, włosy czarne za ramiona wygolony trójkącik :P nogi normalne cera śniada bez pryszczy długie zdrowe paznokcie twarz z leciutko trójkątnym zakończeniem miseczka B i nie zmieniłabym tego na żadne inne "parametry" :P pozdrawiam

Idealna kobieta to kobieta uśmiechnięta i nawet jak spełnia wymagania co do wyglądu a jest naburmuszona i zrzędzi to czar pryska

Ideałów jest wiele co gustów. Ja na szczęście z wyglądu nie ideałem dla nikogo nie będę i mam to już gdzieś, bo mam rozstępy i blizny po operacji. Ideałem nie jestem i nie będę:)

nie znam żadnego homo sapiens sapiens z penisem, który na ostatnim miejscu postawiłby biust i to nieduży, a wyżej postawił zdrowe i długie paznokcie i ładną cerę :O

" 00:13 [zgłoś do usunięcia] zołza jakich mało nie znam żadnego homo sapiens sapiens z penisem, który na ostatnim miejscu postawiłby biust i to nieduży, a wyżej postawił zdrowe i długie paznokcie i ładną cerę " A ja właśnie uważam że zdrowie i cera jest ważniejsza od cycków więc nie pisz że nie znasz:P.

to zależy od gustu raczej. mój facet często chwali wlaśnie moją gładka cerę , ładna buzie itd. na to faceci wbrew pozorom bardzo zwracaja uwagę bo po twarzy się najpierw ocenia;) a apropo dużych cyckow i pośladków to moj facet nie lubi takich. Jest przystojnym facetem , widzialam jego byłe dziewczyny i wszystkie były szczuplutkie . Oczywiście nie wieszaki ,ale on lubi takie filigranowe i drobne ,ale z biuścikiem , bioderkami. Wogole moi faceci nie gustowali w większych gabarytach tylko raczej drobnych kobietkach no i dobrze ;)

a co do paznokci to nie spotkalam się z tym żeby dla faceta mialo jakieś większe znaczenie.. przez jakis czas nosilam dlugie i zadbane ,ale jakoś tego nie zauważali bardziej koleżanki na to zwracały uwagę

Gość no wlasnie idealow nie ma
bo kazdemu sie co innego podoba. jedni wola nizsze drudzy wyzsze itd i o czym tu dyskutowac. jeden napisze ze ideal jest dla niego taki i taki a drugi napisze co innego. wiadomo ze istanieja pewne wyznaczniki atrakcyjnosci np jedrne szczuple cialo waska talia czy ladne wlosy ale rozni ludzie lubia rozne typy urody

dlatego to mnie zdziwiło, ja nie znam żadnego faceta, który by się na tym znał i mówił o zdrowych paznokciach jak jeszcze dorzucić do tego wywody o cerze, to już mi się w ogóle płeć męska wykreśla

Gość ferb
duze piekne oczy,zadbane dlonie i zdrowe,biale zabki to podstawa.Zeby nie bylo jestem facetem:)

Gość ja najpiekniejsza z pięknych
Oto ja!!!!!! 1. miec pow.170 cm wzrostu ale nie wiecej niz 175 mam 163 2.piekne szczuple cialo bez zadnego celuliu roztepow itp.waga okolo 55kg +- 2 kg zaleznie od budowy mam 77 kg :D 3.dlugie wlosy ,bujne nie zniszczone blond albo ciemne mam krótkie włosy 4.cialo bez owlosienia w miejscu intymnym moze byc maly paseczek ciało mam owłosione w miejscach takich jak : głowa, brwi, powieki ( na końcach), ręce troszkę 5.długie nogi krótkie mam 6. cera sniada bez zadnych pryszczy mam jasną karnację i pryszcze czasem sie zdarzają 7.dlugie zdrowe paznokcie obgryzam 8.regularne rysy twarze i ch*j - twarz okrągła, wystająca broda jak u baby jagi 9. biust najlepiej miska c jedrne no mam D czyli jestem gruba, brzydka i do ideału mi daleko... ale za to na snowboardzie śmigam zawodowo :classic_cool:

Gość Ly
Ostatnia odpowiedź rządzi!! Kobieto już cię lubię!! Uśmiech sam wpełza na buzię! To jest idealna Kobieta!! A ja mam taką prostą zasadę: Każda kobieta jest idealna tylko czasem wódki brakuje ;p