Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ach te klopoty

mam flugie wlosy i mam ochote je sciac

Polecane posty

Gość ach te klopoty

ale jakzwykle bede pozniej zalowac:P a mam takie pytanie, bo wlosy mam ogonie zdrowe i mocne, ale od spodu, przy szyji rozdwajaja mi sie jak cholera, placza.musialabym bardzo krotko sciac wlosy, zeby sie tego pozbyc, a gdyby tak sciac tylko te chore?myslicie, ze fryzjerka zrobi mi taki zabieg?:Pbo na pewno to nie bedzie fajnie wygladac.

Gość odżywki do rozczesywania
a jak śię rozdwajają to podciąć ja wczoraj ścięłam... nie żałuje... odrosną... miałam do pasa a teraz do ramion :)

Gość LiyahHaughton
nie scinaj tylko pocieniuj ;)

Gość ach te klopoty
uu, t rzeczywiscie niezle podcielas:D ja mam ochote na cos krotkiego, ale pozniej te krotkie fryzury tez nie wygladaja za ciekawie przy moich prostych"nudnych" wlosach. tak tez wlanse zrobie, wycieniuje troche, ale te od spodu chyba zetne na krotko:) zrobilabym to sama w domu, ale do tego s apotrzebne dobre nozyczki, a moje co zetne to wlosy ciagle sie rozdwajaja. a wiecie, mam ochote na fyzure taka: http://images.askmen.com/galleries/singer/jessica-simpson/pictures/jessica-simpson-picture-2.jpg tylko w bardziej codziennym stylu, ale ze wlosy mi sie nie kreca to odpada. i jeszcze taka: http://images.starpulse.com/Photos/pv/Jessica%20Simpson-39.jpg nie zwracajcie uwagi na ten cukierkowy image:)

Gość a co to sa
flugie wlosy???????????????

myślisz,że wstaniesz rano i będziesz miala fryzurki jak na zdjęciach? Nie da rady.Ja mam włosy do połowy pleców,lekko falowane,pocieniowane-same się układaja.Nie wyobrażam sobie,że musiałabym wstawać rano o pół godziny wcześniej niż teraz tylko po to aby włosy ułożyć:)

Gość ach te klopoty
no wlasnie zdaje sobie z tego sprawe-jasne:) ale na pewno sa fryzury w ktore nie wymagalyby stylizacji i w ktoryh wygladalabym dobrze, chcoiaz, kto wie:P jakie mialas i jak scielas?:)

Gość noś noś noś długie włosy
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE OBCINAAJJ!!

W sumie nie wiaodmo jak dlugich nie miałam, moze za cycki. Ale piekielnie balam sie je sciac. No coz.. po ostatnim nieudanym ścieciu nie bylo sie co dziwic. Teraz mam takie pod ramiona i jest super :)

Gość ach te klopoty
ja tez mam tej dlugosci:) mam proste, ciezkie wlosy i myslalam tez o rownym scieciu wlosow na wysokosc ramion, bez grzywki, ale mam okragla twarz, to chyba sredni pomysl, co? dobra pocieniuje je chyba jednak:P

Gość długoowłosa
"Ach te klopoty"- mam dokladnie takie same wlosy jak Ty. Dlugie ale cienkie i proste. Najczesciej spiete w kucyk. Chyba z 1,5 roku chodzi za mna sciecie ich na krótko i ufarbowanie na super jasny blond- cos jak Otylia Jędrzejczak ale ile razy sobie postanowie, ze juz jutro to potem w nocy mi sie sni, ze scinam i jest mi fatalnie i placze i nawet raz sie obudzilam solidnie poryczana. Ta druga fryzurka, która wkleilas bardzo mi sie podoba i moze taka sobie zrobie! Bardzo ladna! Tylko dla dobrego efektu trzeba prostownicy a potem troche podtapirowac u nasady

Gość ja tez mam
bardzo flugie wlosy i nie wiem,jak mam je ukladadc... moze łopatą? są bardzo fluste i z flupiezem :( I mam bardzo flugą kuśkę, taką flugą , że aż szok. Lubie sobie czasem flugać . Flugniemy sobie razem moja flugawa burdel mamo . sexiiii