Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość 19Gwiazdka20

Miesiączka - tabletka Levonelle

Polecane posty

Gość 19Gwiazdka20

11 listopada kochałam się z moim chłopakiem (co prawda jestem dość młoda, ale mam niemałą wiedzę) z prezerwatywą naturalnie, ale okazało się, że była wadliwa. Chłopak stwierdził, że najlepiej byłoby pójść do ginekologa po receptę na tabletki "72h po", szczególnie, że to był 14 dzień cyklu.. miałam dni płodne.. Nigdy wcześniej nie byłam na żadnej wizycie.. Niedawno rozpoczęłam współżycie, ale to nieważne. Poszliśmy do prywatnego (hah.. mój chłopak, jako że byłam troszkę zestresowana wszedł ze mną do poczekalni) no i lekarz musiał mnie przebadać, wykonać cytologię i wypisał mi receptę na lek levonelle, to było 12 listopada.. kupiliśmy, wzięłam od razu... 18 listopada dostałam okresu..z początku.. chyba 1 dzień miałam normalny okres, ale później to było dość dziwne.. bardziej plamienie.. i jak zakładałam tampon to wiedziałam, że mam miesiączkę, a gdy tylko podpaskę to jak mówiłam zwyczajne plamienie, nic specjalnego, ale ciągle występowało. Dzisiaj znów zaczęło mnie boleć podbrzusze i dostałam normalnego okresu.. coś jest chyba nie tak?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować