Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kad

musze schudnac !!

Polecane posty

Gość kad

moja figura spedza mi sen z powiek... bardzo od paru lat chce schudnac w sumie juz schudlam przez wakacje bo 5 kg ( nareszcie nei wygladam jak balon) ale dalej chce schudnac bo przez ten czas zdarzylam przybrac 2 kg i czuje ze tyje a mam niestety takie sklonnosci moja dieta to byly papierosy i kawa ale teraz juz nie chudne dzieki papierosom a nie mam silnej woli :/ ponad to mam teraz chlopaka takiego mega atrakcyjnego, inteligentnego, bogatego a ja co? nie ma sie co oszukiwac ale nie mam tyle pieniedzy ile on ma, a zeby jakos przy nim wygladac to musze wygladac ladnie, zwlaszcza ze jego mama pod presja innych osob sama kiedys byla anorektyczka. teraz pewnie patrzy na mnie ze taka mloda a ma tyle zbednego cialka ze nie dbam o siebie.. moze przesadzam ale sama dla siebie tez chce schudnac bo ide do sklepu i kupuje nie to co mi sie podoba ale to co zakrywa mankamenty mojej figury;/ chcialabym isc do sklepu i kupci super sexowny obcisly sweterek a nei moge bo chodze raczej w szerszych bluzkach :) MUSZE TO ZMIENIC I WZIAC SIE WRESZCIE DO ROBOTY A NIE TYLKO PIEPRZYC JAK MI ZLE ! :) kto ze mna ??

Gość kad
nikt sie nie dolaczy ??

Gość bebebebebebe
a ile masz wzrostu i wagi?

Gość zxvdsvsvVD
ile masz wzrostu i ile wazysz, od papierosow sie nie chudnie, po prostu moze mialas mniejszy apetyt. ;-)

Gość kad
mam 162 i waze 56 kg.. od papierosow zmniejszyl mi sie apetyt ale to bylo tak moze przez miesiac teraz mnie nawet do tych fajk nie ciagnie ;/ a Wy ?

Gość kad
podbijam sobie tematt :P

Gość bebebebeebbebbe
ja 178 i waze 60, w ciagu paru msc schudlam 12-14kg (nie pamietam wagi poczatkowej) i chcialabym jeszcze z 4-6 zrzucic...ale waga stoi..

Gość vsdvdfsdfbdfb
kad - ja waze 56 przy 164 i jestem bardzo szczupla, ty masz idealna wage, po prostu pewnie malojedrne cialo a 60kg przy 175 to kiepsko

Gość bebebebebebebe
wiem, ze kiepsko dlatego chce schudnac jeszcze te pare kg.

Gość tititititititi
:// glupie czy tylko prowokacja ? 60 kg przy prawie 180 to kalectwo

Gość kad
malo troche tez mi sie tak wydaje :) ale nie widzialam Cie jak chcesz schudnac to ok ;) kazdy woli co innego ;p

Gość beebebbebebeebe
sam/a jestes kalectwo... mi sie podobaja chude sylwetki i do takiej daze:) pozatym wydaje sie byc gruba przez duzy biust