Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mammmaaaaaaaaaa2222255555

Od kiedy przeło zyc dziecko do spacerowki?

Polecane posty

Gość jak się przestanie
mieścić w głebokim i będzie już samo siedziało/siadać. Zbyt wczesne przesadzanie dzieci w spacerówki może zbyt obciążać ich kręgosłupik

moja corcia niedglugo skonczy 8 miesiecy i woze ja w gondoli.Jeszcze sama dobrze nie siedzi i jest malutka.I idzie zima w gondoli bedzie jej cieplej?///

Gość no jeśli się nie mieści
to jest problem - zakup większej. Pięciomiesięczne dziecko do spacerówki to jeszcze nie pora niestety. Poza tym - jak stwierdziła poprzedniczka - zimno jest a więc w spacerówie tym bardziej

Gość do mamy malego Danielka
a jaki masz wozek? bugaboo czy quinny?

pamietam, ze chyba mieszkasz w Holandii, dlatego pytam :)

Tak z ciekawosci zapytalam, bo moj synek jest naprawde bardzo duzy, gondole mamy tez duza (maxi cosi mura 3) i narazie sie miesci, ale boje sie, ze wyrosnie z niej szybciej niz zacznie siedziec... No, ale zobaczymy jak to bedzie. Tak spytalam z ciekawosci :)

moja poszła do spacerówki jak miała 4,5 miesiąca. jezdziła w pozycji półleżącej czy półsiedzącej jak kto woli ;) czyli kręgosłupa nie obciążała. gondola była za ciasna a ona płakała bo chciała wszystko obserwować ;) w tej pozycji w spacerówce i wilk syty i owca cała ;)

ja mam bugaboo frog i tez bylam przerazona jak maly zaczal wyrastac z gondolki-wydaje mi sie, ze rozmiarowo moga byc porownywalne,ale on znalazl na to sposob-opieral nogi o brzeg gondolki :D Zreszta robil to rowniez wczesniej opierajac o ten material ktory przykrywa gondolke. Przesiadl sie do czesci spacerowej kiedy mial 7.5 miesiaca, tylko ze to byl poczatek jesieni wiec nie byl jeszcze grubo ubrany. NIe wiem jak by to bylo w kurteczce

moj poszedł do spacerówki na półleżaco jak m,ał 4,5 msc bo bł płacz w gondoli bo chciał obserwowac wiec czemu miałm tego nie robic

Jakub miał 5 miesięcy tyle że kupiłam spacerówke z trzema funkcjami oparcia od leżącej do siedzacej. mały zadowolony bo dużo widział a i mi wygodniej bo lżejsza jest od głębokiego.

ja przełożył pod koniec 4 miesiąca :) Było ciepło już kwiecień, a synek męczył się w gondoli na obniżeniu i sobie leżał super, teraz ma 11 miesiący :) i już zaraz będzie chodził :)

ja mam spacerowke razem z glebokim.ostatnio zlozylam spacerowke i wlozylam mala to tak smiesznie wygladala.bo wozek taki duzy a ona malutka.

Gość teoretycznie 6 miesiąc
w praktyce zdarza sie duzo duzo wczesniej :)