Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bałwanek mix

świąteczne zakupy - wybraliście już coś na prezent?

Polecane posty

Gość bałwanek mix

czy kupiliście już prezenty gwiazdkowe dla Waszych bliskich? a sami co chcecie dostać od Mikołaja?

Gość misiaczek mały
ja jeszcze się nie wybierałem na zakupy. czekam jak zwykle na ostatnią chwilę. a sam bym chyba chętnie dostał coś praktycznego i trochę zwariowanego ;)

Jestem w trakcie kupowania. Jeszcze mnie gorączka świąteczna nie wzięła, ale już się rozglądam, już grzebię w sieci i nie tylko :) A co bym chciała dostać? O raju, zbyt długo by wymieniać....

Gość panic
ja jak narazie na wypatrzyłam na electro.pl mp4 dla mojego lubego, dla brata pewnie kupię kolejną grę pewnie też na electro, bo nie chce mi się nigdzie indziej szukać, a z rodzicami jak zawsze mam największy problem, nadal nie mam pojęcia co im kupić

Gość ja kupilam mp4
męzowi:) do tego mysle fajne slipeczki w mikołajki:) aha i zamowilam breloczek z fota naszej córci:)

Gość Muzodajnia
Polecam także zostanie użytkownikiem muzodajni i legalne nagrywanie spersonalizowanych skladanek dla danej osoby. Dobra muzyka jest zawsze udanym prezentem!

Gość Poniatowski
Jeśli kupować w sieci to już trzeba zacząć :), żeby przesyłka zdążyła dotrzeć na święta, bo ona Mikołajki to już raczej za późno. Ciekawe czy w tym roku Poczta Polska znów będzie miała opóźnienia. A jak z prezentami dla dziadków, rodziców? Co im kupujecie?

Bez przesady. Do świąt mamy jeszcze miesiać więc na pewno przesyłka dojdzie, z electro.pl przesyłka idzie dwa dni, więc zdążę... A co kupuję rodzicom, dziadkom? Rodzicom to ja bym chciała aparat cyfrowy, a dziadkom.... dla nich nowości agd rtv są zupełnie zbędne, więc może jakiś ładny obrazek na ścianę, koc, albo coś takiego po prostu dziadkowego :P

Gość syskaa87
Ja wyjątkowo wcześnie wybrałam prezent dla mamy:) tzn. wybraliśmy, bo zrzucamy się z tatą i bratem, ale w tym roku mama dostanie coś naprawdę wyjątkowego: http://www.zegarki.com.pl/mx4013-mexx-p-10758.html . Wydaje mi się, że tak elegancki zegarek nie może się nie podobać. W tym roku postanowiliśmy postawić na jakość, nie ilość, także pod choinką leżały będą małe pudełeczka, zamiast wielkich prezentów:) Ciekawa jestem, co ja dostanę...:)

hm, a czego same spodziewacie się dostać od mikołaja? ja moim mikołajom zasugerowałam trochę gadżetów kuchennych z myin, zobaczymy czy moje życzenia zostaną spełnione :)

Z dziadkami to mam zawsze problem... Chociaż w tym roku wymyśliłam dla babci masażer do stóp, powinien się przydać. Zamierzam zamówić na wspomnianym electro.pl. Akurat często tam robię zakupy i mam zaufanie. Pozostałe zakupy też zamierzam robić w internecie więc już zaczęłam poszukiwania ;) tylko coś pomysłów brak, albo się ciągle zmieniają...

Gość Poniatowski
Pisząc o problemach z dotarciem przesyłki, myślałem o co rocznych opóźnieniach poczty :). Zresztą przy dużych obciążeniach, kurierzy też nie wyrabiają. Coś dziadkowego? :) Ciekawe określenie :) Dziadkowie lubią wspominać dawne czasy więc może coś historycznego, albo coś nawiązującego o dawnych lat? Starsze osoby mają też inne podejście np. do pieniędzy, monet więc może jakiś numizmat? A jeszcze jeśli jest to osoba religijna można zakupić numizmat z Matką Boską lub Papieżem, który cieszy się poważaniem nie tylko u osób starszych.

Gość Bragg81
W tym roku wymysliłem że zamiast kupować każdemu w rodzinie coś indywidualnego zmobilizuje rodzine do wspólnego wyjścia (spędzenie ze soba wiecej czasu niż tylko w święta ) i mam zamiar kupic dla wszystkich bilety do teatru na jakąś komedie. Srednio na osobe i tak wydaje co rok ok. 60 zł a komedie kazdy chetnie obejrzy.

Ja zastanawiam się nad kupnem Xboxa 360 dla swojej drugiej polówki :) To dobra zabawa, ktora sprawia nam obojgu dużo frajdy. Taki sprzęt jest coraz tańszy, wiec mysle ze warto ;) Na 3kropki.pl jest bardzo duży wybór, cos chyba wybiorę stamtad

Gość qwert07
No jesli kupowanie prezentów w sieci to trzeba naprawdę sie juz sprężać, teraz przyjdzie szybko i bez stresu, dwa tygodnie przed paczka która normalnie szła by 2-3 dni będzie szła ponad tydzień, dodając do tego zamieszanie u sprzedających moze byc niefajnie jak prezent przyjdzie po świętach. Osobiscie juz zaczynam kompletować liste zakupów i co ma byc zakupione w sieci, zamówie w tym tygodniu. A co do wyboru prezentu to jest cięzko, szczególnie dla dziecka z rodziny, którego sie nie zna aż tak dobrze, jest tego naprawde duzo i te reklamy które mieszaja im w głowach. MASAKRA www.platne-ankiety.za.pl

Ja w tym roku stawiam na zegarki dla moich najbliższych. Dla siostry kupuję zegarek Locmana (ona w ogóle uwielbia zegarki stąd też pomysł kupienia porządnego). Na czarnym pasku z kolorowymi cyferkami: http://www.minuta.pl/Zegarek+Locman+034100BKNCO1PSK,7903479,1,i2.html

A ja wiem, że muszę komuś kupić taki gadżet http://sklep.delta.poznan.pl/rejestrator-kamera-mp9-pinhole_c38_p3574.html ostatnio widzę, że sporo osób pisze, mówi i zachwala takie zabaweczki (może to wpływ CBA :)), a mnie też się spodobały. Nie wiem jeszcze z kogo uczynię agenta Tomka, ale dla samej miny obdarowanego i jego przyszłych filmików warto w to zainwestować.

Już kilka prezentów kupiłam , ale nie mam jeszcze nic dla mojej najtsarszej siostry. Razem z mama chcemy jej kupić laptopa. Znalazłam fajnego, kobiecego HP: www.swiatlaptopow.pl/go/_info/?user_id=8295〈=pl.najchętniej sama bym sobie kupiła takiego notebooka:)

Już kilka prezentów kupiłam , ale nie mam jeszcze nic dla mojej najsarszej siostry. Razem z mama chcemy jej kupić laptopa. Znalazłam fajnego, kobiecego HP: www.swiatlaptopow.pl/go/_info/?user_id=8295&lang=pl.najchętniej sama bym sobie kupiła takiego notebooka:)

Gość schopoholiczka
mezowi kupilam zestaw faranheita .., chce jescze dorzucic bluze la martiny i jeszcze moze cosik, synkowi jak zwykle mnostwo zabawek:) , ja chce chanel chance, plaszcz z zary lub mango, kozaki na obcasie i blyszczyki bobbi brown :p no i moze... kupon do douglasa :D

Gość schopoholiczka
najlepszy prezent dostanie moj tata TV za 2tys euro, najnowszy samsung 50cal, plaski jak podpaska :p

Usilnie staram się coś znaleźć- wybór jest ogromny, trzeba tylko wiedzieć co się chce:) Zauważyłam ,że oferty w sklepach są bardzo atrakcyjne cenowo- nic tylko "odpalić" komputer i na zakupy. A jeśli chodzi o mnie to nie mam żadnych preferencji, wszystko mnie ucieszy

Gość doloresos
numizmat z Matką Boską?? Ciekawe, nie wiedziałam, że takie istnieją. Dla mojej babci w sam raz, ona lubi takie święte obrazki, a przecież nie dam jej takiego zwykłego papierowego. Muszę sobie takiego poszukać, może jeszcze zdążę przed świętami kupić, a jak nie to będzie jak znalazł na Dzień Babci.

Gość llolllaaa
strasznie drogie prezenty robicie.... jakbym chciała tak obdzielić każdego prezentem za średnio 300-400zl to chyba musiałabym wziąć kredyt w banku na święta- jak zresztą wiele polaków robi- zastaw się a postaw się. U nas jest fajny zwyczaj- jest nas wszystkich "do pary" więc każdy losuje osobę której robi prezent i umawiamy się co do kwoty. zazwyczaj coś do 100zl. Dla dziecka ( jest jedno narazie w rodzinie) każdy robi prezent. Poza tym staram sie robić prezenty przemyślane i "z pomyslem" ,

Gość Poniatowski
Ile ludzi tyle pomysłów :) W czasie przedświątecznym wszyscy stajemy się bardziej kreatywni, w poszukiwaniu podarunków dla najbliższych jesteśmy w stanie przejść całą Polskę wzdłuż i wszerz :) Dobrze, że mamy Internet :), szukanie staje się dużo prostsze. Powstają nawet blogi i serwisy prezentowe, które bardzo ułatwiają. Jednym nich jest http://znowuswieta.blog.onet.pl/ może się Wam przyda i zaczerpniecie jakąś ideę na pomysł z niego.