Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona ona

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość przestraszona ona

Dziewczyny, wlasnie odebralam wyniki z laboratorium, jestem w 10 tyg ciazy, oprócz moczu wszystko wzorowo...tylko te bakterie 2 razy powyzej normy...MArtwie sie bardzo-moze mi ktos cos poradzic

Musisz poczekać na opinię lekarza- ot i co. Przez forum raczej kiepsko jest Ci coś w tej sprawie radzić, tym bardziej, ze nie znamy tak jak lekarz, Twego stanu zdrowia, historii itp. Ewentualnie więcej bakterii w moczu może świadczyć o jakimś niegroźnym stanie zapalnym, infekcji- ale jest to tak powszechne, że nawet bym się zbytnio nie martwiła- a już na pewno nie na zapas:) Poczekaj spokojnie na wizytę i spytaj lekarza, czy to coś niepokojącego. Pozdrawiam!

Gość przestraszona ona
dzieki, dobrze ze jutro mam wizyte... myslalam ze znajde tu kogos kto troszke sie zna, lub mial podobne wyniki i mnie uspokoi

Gość justzsia23
spokojnie bakterie w moczu to nie tragedia ja te mialam je i w pierwszej i w drugiej ciazy...pojdyiesz na wizyte i lekarz przepisze Ci jakies czopki lub tabletki,bedzie wszystko oki...

Gość przestraszona ona
dzieki..mam nadzieje ze bedzie dobrze

Gość aminilka
nie martw się - ja na początku ciąży miałam zapalenie pęcherza okropne - połykasz żurawinkę i będzie git :)