Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łohohohohoho

śmieję się z tych naszoklasowców hahahaha

Polecane posty

Gość łohohohohoho

Z tych, którzy dodają sobie foty np. z partnerami, a pod spodem dają w podpisie jakiś banalny wierszyk z neta w stylu: Czym jest miłość? Powiedz serce! Czym jest miłość? Szepnij skrycie! To dwie dusze a myśl jedna to w dwóch sercach jedno bicie... I jeszcze ludzie im piszą wciąż te same komentarze : "zakochańcy!!" "szczęścia!" "pięknie razem wyglądacie" :D:D Że o dodawaniu fot dzieci nie wspomnę, ale to już cały temat o tym można by zrobić. Kocham naszą klasę bo idzie się nieźle pośmiać :classic_cool:

Gość vdsdvs
nie mam tam profilu .

Gość nizle posmiac mozna sie
tez na kafeterii i w wielu innych miejscach, n-k sie specjalnie nie wyroznia, takie spoleczenstwo po prostu

Ja tak w ramach poprawy nastroju czasami odwiedzam, oczywiscie z fikcyjnego konta :D Ale ile ciekawych rzeczy mozna sie dowiedziec! A te ambitne wierszyki mnie rozwalają.

Gość Blondyyynkkaaa
no nie ukrywam, ze jestem wdzieczna tworcom nk, poniewaz dzieki temu portalowi zorientowalam się kto z moich znajomych (oraz nieznajomych) jest skonczonym idiota, kto pol idiota, i okazalo się, że jest niewielu normalnych:(

Gość Blondyyynkkaaa
zapomnialam dodac, ze najlepszy jest fakt, iz dopiero ten portal dal szanse ludziom, aby wykazali sie swoim debilizmem. Wczesniej serio mialam tych ludzi za chociaz w miare normalnych:O