Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Plusowicz991254

Uciekająca Kasa z Konta

Polecane posty

Gość Plusowicz991254

Witam. Otóż wczoraj doładowałem konto i po doladowaniu za 30zł było 26,40, no ale to nic, wykupiłem pakiet. Zostało 21zł. Na drugi dzień wstaję i... 6zł!. Szok. Po południu chciałem kupić nowy pakiet a tu 4.90. Na chwile obecną mam już 0,85. Karta w MixPlusie do nikogo spoza plusa nie pisałem, nie dzwoniłem ani nic. Czyli jednym słowem ginie kaska. Ma ktoś podobnie?

Gość oni mają jakiś problem z tym
a nie lepiej zadzwonić na 2601 i się dopytać ocb????????? :O

Gość Plusowicz991254
o, teraz np mam juz -0,51gr

Gość to zadzwon do biura obslugi kl
ienta, całą dobę tam siedzą, zapytaj ocb i wyjaśnij, gdyż pamiętaj, że jeśli masz mixa to masz umowę i tę kasę z ciebie ściągną a jak zgłosisz to wyłapią ze cos sie dzieje i nie sciagna, czaisz?

Gość smakunia
bo widzisz plus to najgorsze gowno jakie moze byc ja mialam w mix pusie tel na karte minuta mnie kosztowala 90 gr a sms 39 potrafili mi zablokowac konto (bo tak wlasnie plus robi)jak mialam jeszcze 10 zl na koncie teraz mam neta w i plusie top najgorsze gowno jakie moze byc ani filmow sciagnac nie moge ani muzyki,nic :Oplace 75 zl (niby)a rachunek dostaje na 200zl darmozjady i zlodzieje:O ich pierdolony transwer

Gość plus to szit
liczy sie play i orange

Gość mi w plusie tez wciaz kasa z
konta znika ale czasem sie pojawia spowrotem ;) Idz zapytaj, to pewnie u nich cos sie psuje ;)

zadzwoń i niech wyjaśniają , moze znowu im system "nawalił" :o tez mam w mix plusie ale nie bede się wypowiadać o tej "zajebistej" sieci

Gość dudus36
U mnie z konta kasa ginie:-( w ciągu trzech dni straciłem ponad 30-zł. a wysyłałem smsy tylko do plusa z pakietu. Dzwoniłem 9-razy do Biura obsługi złożyłem reklamacje i nic problem cały czas występuje:-(. Po prostu sms jest naliczany z pakietu a za kilka godzin zostaje pobrana opłata z konta. po prostu system nie widzi pakietu. Podobno Awaria ma potrwac minium jeszcze tydzien:(.

Gość o ja pierdziele co za matoły
"smakunia bo widzisz plus to najgorsze gowno jakie moze byc ja mialam w mix pusie tel na karte minuta mnie kosztowala 90 gr a sms 39 potrafili mi zablokowac konto (bo tak wlasnie plus robi)jak mialam jeszcze 10 zl na koncie teraz mam neta w i plusie top najgorsze gowno jakie moze byc ani filmow sciagnac nie moge ani muzyki,nic place 75 zl (niby)a rachunek dostaje na 200zl darmozjady i zlodzieje ich pie**olony transwer" konto ci pewnie blokowali jak ważność się skończyła, ale jak jesteś tępa to nie dziwne że nie rozumiałaś umowy, pod której znajomością się podpisałaś... :O a jeśli chodzi o iPlusa, to owszem, przychodzą wyższe rachunki, jeśli korzysta się z komutowanej transmisji danych (a abonament płacisz za pakietową), domyślam się, że jak ci wyskakuje komunikat na monitorze z pytaniem czy się połączyć przez CSD/HSCSD, to jak szalona klikasz tak, mimo, że jest informacja, iż jest to płatne poza abonamentem. ale jak ktoś matoł i analfabeta, to trudno... :O a play też taki zajebisty nie jest, tak się składa ze mam internet w playu i tez muli, mimo, że zasięg mam dobry. a o orange się wypowiadać nie będę, bo słów brak 🖐️

Gość dudus36
A kasa z konta ucieka nalicza non stop po 18-gr. System Walnięty:-(. Znów dzwoniłem do Biura obsługi nie ma szans się połączyć 50-minut czekania i połączenie przerwane:-(. Plus po prostu nas okrada. Zastanawiam się co z tym zrobić?. Może macie jakiś pomysł? Pozdrawiam>

kiedys mialem podobnie tylko zamiast malec to mi rosło ...az na koncie mialem 60 zł .. i co zrobili? zamienili mi to na minus... musialem chujom oddac 60 zł a nie wydzwonilem z tego ani zlotowki :-O

Gość nickkk
rozwala mnie ta sieć zawsze uważałem ją za jedną z najlepszych ale ostatnio się przeliczyłem mam mix u plusie i od paru dni zauważyłem ze kasa ginie z konta nawet podejrzewałem swoje rodzeństwo ze wysyła z mojego fona esy ale to kasa sama znika po nocy z 1,5zł mam -0,90 ;/ co mam z tym zrobić pakiet tez mia cały zeżarło miałem jeszcze 30 esów do plusa i nie mam nic....

Gość deletka
mój znajomy miał ostatnio klopoty ,że niby siedział długo na internecie.Facet jest po 60-tce i nawet nie wie gdzie w telefonie ma internet.Rachuneczek mu przyszedł 300zł (abonament20zł)

Gość do biura obslugi faktycznie
sie dodzwonic nie mozna. Tyle czekania, a kasa leci (jak sie dzwoni nie z telefonu plus, no ale jak mam plus zablokowany to nie mam szans z plusa dzwonic...) A w salonie nie pomoga. Jak sie do ery do salonu pojdzie z problemem to przynajmniej sami dzwonia, od siebie z telefonu. plus zszedl na psy (nie obrazajac psow)

Gość beta alfa
Ja mam w plusie tylko abonament. Co miesiąc dostaję bilingi i zawsze mi pasuje. Gdyby chociaż raz nie pasowalo, to zrobiłabym wściekłą awanturę w salonie, w którym podpisywałam umowę.:D

Gość oni tylko podpisuja umowy
olaliby Cie sikiem skosnym i kazali dzwonic i pisac ewentualnie... Tak mowisz, bo nie mialas nigdy koniecznosci isc sie klocic o swoje :P

Wykupiłam Bliski Numer w Plusie, zabralo mi 5 zł , przyszła aktywacja, i od wczoraj tylko wysylam esy i dzwonilam na ten wybrany numer.. a dzis mi zabralo 4 zł;/ Niby za co?? macie tez takie problemy??

widze,ze nie jestem w tym temacie jedyna i moze to dobrze , bo juz sie balam , ze cos ze mna nie tak i jakies zwidy mam :D idz do plusa, pogadaj, jak bedzie trzeba to troche postrasz - z nimi slodko nie mozna juz sie kiedys przekonalam. biuro obslugi nic Ci nie pomoze. idz i konkretnie powiedz w czym rzecz

Gość aqsjkwdjqwk
niektóre modele samsunga same łączą sie z netem :) i nawet reklamacja ci nie przysługuje gdzies na necie sa artylkuły co gosc dostał rachunek za 3000zł :P

w tym rzecz ze mam sonny ericsona i takiego starego,ze nawet wlaczyc sie tam nie da neta a ten nr. jest tylko uzywany do tego Wybranego Numeru... JAk jutro bedzie tak samo to przejde sie do plusa bo nie ma wyjscia;/