Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uleenka

Normlanie patologia

Polecane posty

Gość Uleenka

Mam taki problem i nei wiem jak sobie z nim poradzić. Jestem z chłopakiem dwa lata. Już kawałek czasu temu zaóważyłam, że u niego w rodzinie coś jest nie ok. Niby rodzice mili itp . Teraz otworzyłam oczy i widze jak to jest . Jego brat jest naj bo ma żone i dziecko , a mój jest fee bo tego nie ma. Jego brat juz pare razy uderzył matke mojego albo ojca , że aż policja była w domu ale oczywiście rodzice sie odzywaja bo jak nie to on zabroni się widywac z mała . Mój ciągle za coś obrywa , a ten jest super i extra. Już nie jestem taka miła dla jego brata jak widze co robi ale nie wiem czy mi wypada bo co jak co to nie moja sprawa. Sądze , że ten jego brat i jego żonka to debile i wieśniaki ktorzy nawet gimnazjum nie maja bo taka prawda. Wielkich panów zgrywaja bo oni maja dziecko i im rodzice pomoga, a moj nie ma i dlatego jest tym gorszym. Juz na to patrzec nie moge. Głupio mi sie odezwac itp ale postanowilam , ze od jutra zmienie to. Bede mowila prosto w twarz temu bratu i jego zonce co mi sie nie podoba itp bo juz patrzec nie moge. I teraz moje pytanie czy mi eypada czy raczej lepiej siedziec cicho tak jak zawsze?

Gość zagubion_a_
trzymam kciuki.. według mnie dobrze myslisz..może porozmawiaj ze swoim facetem... zalezy jak jego brat i zonka zareaguja na Twoje uwagi. ale ,mozna sprobowac.. :)

Gość Uleenka
Pewnie beda sie wnerwiac itp. No ale co mi zrobia za wyrażanie swoich opini.

Gość Uleenka
Jako dziewczyna mojego. Teraz w sumie to cicho siedze i nic nie mówie ale już minie meczy takie udawanie , ze ja tego nie widze. Ostatnio była taka sytuacja , ze myśleliśmy, że jestem w ciąży bo test wyszedł pozytywny. No i moj chlopak to powiedzial swojej mamie , a jego ojciec powiedzial ,ze on nie bedzie kolejny raz pomagal i ze jak to prawda to oni nie chca slyszec , ze chcemy pomocy. Bo oni juz jego bratu pomagali przez 6 lat praktycznie. Ja tam pomocy nie bede chciala od nich ale przykro mi sie zrobilo wtedy no ale nic sie nie odezwalam bo to nie moja sprawa:(

Gość upuppuuu
podnosze