Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanananananana

Wi-fi jak działa? Czy można tego używać na lewo?

Polecane posty

Gość zakochanananananana

Moje 2 koleżanki twierdzą, że używają tego internetu na lewo. Wiecie jak to działa? Nie miałam tyle czasu aby mi to tłumaczyły, więc może Wy wiecie? Aha i czy ta firma jest w stanie sprawdzić że ktoś ciągnie ich net na lewo??

Gość to nie jest na lewo
aleś ty głupia, po to jest wifi zeby net był bezpłatny, po to są hotspoty

Gość zakochanananananana
no właśnie!!! była jakaś gadka o sąsiadach, czy ja też mogę sprawdzić czy u mnie to będzie działać? jak to zrobić. Te komentarze że jestem głupia to sobie daruj, Twój poziom jest żenujacy.......

Gość ukf
nie autorko, twój poziom jest żenujący:o przeraża mnie tego typu niewiedza...korzystać z neta i nie wiedzieć jak działa i oczywiście czekasz na gotową odpowiedź, zamiast sama poszukać, np w owym necie co to jest wifi i jak to działa itd...

dajesz wyswietl liste dostepnych sieci. Jak klikniesz prawym przyciskiem taka ikonke komputera z falami.

Gość zakochanananananana
za przeproszeniem spierd... inteligentka sie znalazła która wszystko wie i osoby które o coś pytają trzeba zbluzgać za ich niewiedze. Jak Ci się coś nie podoba to spadaj z tego wątku a tak poza tym "kto pyta - nie błądzi". Z resztą nie chce mi się odpowiadać na Twoje marne zaczepki.

Gość ukf
wybacz, ale nie wiem wszystkiego i nie zbluzgałam tu nikogo🖐️

Gość tak da sie tak zrobić
da się i to na luzie tyle ze musisz trafić na sieć niezabezpieczona ;) ja mieszkam w bloku i mam ich z 4 z czego z trzema się moge połączyć ;) korzystam tak z internetu już ponad rok i jestem zadowolona :) chodzi mi nawet lepiej niż mojemu koledze z orange :) jak masz te komputerki w prawym dolnym rogu klikasz połącz z siecią i ci wyskoczy okno , tam wybierasz sieć niezabezpieczona i klikasz na nią dwa razy i masz albo się połączy albo nie :) uffff

tego Ci nie powiem niestety tak jak mówie korzystam "po sąsiedzku " z internetu więc takie rzeczy mnie nie interesują :)

Gość ukf
ja moją sieć zabezpieczałam hasłem u dostawcy neta, gdy ją zakładałam

chyba powinnaś dostać jakiś PIN mam znajomego jednego który ma z orange a drugiego z ery i obaj dostali piny