Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zupa chin chan chung

ogladaliscie wczoraj wojewodzkiego?

Polecane posty

i te olge frycz? wyslawiam sie tak jak ona, jak to jest odbierane przez ludzi? chyba kiepsko, co?

Gość trochę kiepsko
A najgorzej, jak - nie wiedząc jak zatuszować niewiedzę nt. stanu wojennego - zaczęła się wyzywać od idiotek, kretynek itp. Zuopełnie niepotrzebnie - pogorszyła tylko sytuację.

Gość trochę kiepsko
Tzn. nie chodzi o jej wiedzę, tylko o niepotrzebne zrobienie szumu wokół tego. Często brakowało jej słów. Możliwe, że była stremowana lub jest nieśmiała - i w taki sposób chce to ukryć. Ja też, walcząc z nieśmiałością - zachowywałam się momentami wręcz idiotycznie - najważniejsze jednak, że pomogło. A w sumie nie była taka zła - jeszcze się wyrobi! :-) Ty też :-)

no wlasnie, i czuje sie przez to naprawde jaktepota, ale to niezalezne ode mnie, to jakas dysfunkcja:O

Gość NIEEEEEEEEEEEE

mam 21 lat, chyba juz za pozno:) powiedz cos wiecej na temat pracy nad niesmialoscia:)

Gość trochę kiepsko
Ale ona też ma jedną dobrą taktykę - nie wiem co powiedzieć - milczę. Uśmiecham się. Tylko ta jedną "wpadką" tak się jakoś niepotrzebnie przejęła.

Gość trochę kiepsko
Moje rady nie będą chyba najlepsze....... Nie zawsze dobrze wychodziłam na takim zachowaniu. Takim - czyli nieraz wręcz bezczelnym (a ile mnie to kosztowało!). A to trzeba też z umiarem - wiedzieć co komu i kiedy.

Gość mamrotkaaaaa
A mi nie podobało się jak ta dziewczyna odpowiadała i się zachowywała. Przyszła rozkudłana, dukała coś, nie wiedziała co odpowiedzieć.. Jak wyciągnęła mambę to pomyślałam że ma 16 lat. Okazało się ze 21 :o kiedyś była Tola Szlagowska i z żelkami wyskoczyła..

Gość jestem lepsza myślałam że 14
:-D

własnie, że świetnie wypadła. przyszła na luzie, nie wypindrzona jak niektóre "gwiazdy" lansujące się u Kuby - ona zwykła koszulka, skromny makijaż, normalne włosy (bez przesady, nie była rozczochrana),a to, że się spięła i była trochę nieśmiała to jedynie lekki stres przed kamerą. co innego jej wiedza historyczna - tu pozostaje wiele do nadrobienia.. :) ogólnie - bardzo łAdna dziewczyna!

Gość viorika79
a dla mnie to byl jeden z lepszych "wywiadow"u Kuby. bez pozerstwa,naturalna..dla mnie ta dziewczyna jest wrecz zjawiskowa:)