Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karol_yml

moja dziewczyna nie jest dziewicą

Polecane posty

Gość karol_yml

dowiedziałem się tego dziś i od razu wróciłem do domu, nie wiem co robić, na razie wziąłem krople nasercowe, byliśmy razem 5 miesięcy, ona 23, ja 24 lata, myślalem że jest czysta, tak się zachowywała i wyglądała na taką, dla mnie to bardzo ważne

Gość wspolczuje ci i cie rozumiem
tez bym sie zalamal

Gość karol_yml
latwo wam mowic pewno dawala dupy calemu blokowi

Gość najgorzej jak dziewczyna
stracila dziewictwo bedac nieletnia, to dopiero patologia

Gość pomarńcza
a ty karol_yml byłeś prawiczkiem?

Gość karol_yml
Byłem, ale jak miałem 6 lat zgwałcił mnie wujek. Od tego czasu mam obsesję na punkcie czystości.

Gość pomarńcza
ej, jak mówisz poważnie, to współczuję, tylko że wtedy to Ty musisz coś ze sobą załatwić (może i z wujkiem). dziewczyna nie musi za to obrywać.

Gość karol_yml
Do wujka juz nie chce wracac... A dziewczyna jeszcze ode mnie nie oberwala, choc po tym co mi powiedziala powaznie sie zastanawiam, czy jednak nie powinieniem jej porzadnie przylac. Ja w koncu za duzo mniejsze przewinienia porzadnie obrywalem od rodzicow

Gość do pomarńcza
a co w tym zlego, ze porzadny chlopak chce dziewicy?

Gość pomarńcza
myślę, że jak się szuka "dziewicy" to się traktuje przedmiotowo! to jest w tym złego.

Gość karol_yml
a myślisz, że nie byłem? Większość to wielokrotnie "łatane" kurwizonki :(

Gość pomarńcza
chłopie! masz przechlapane!

Gość do pomarńcza
nie ma nic zlego. niektorzy nie moga przebolec, ze ich dziewczyna juz skakala po fiucie

Gość pomarńcza
do dokładnie. najwidoczniej. nieźle sie chłopak ograniczył

Gość do pomarńcza
nie kazdy prawiczek chce dziewczyne ktora juz lizala komus jaja

Gość karol_yml
Nie jestem ograniczony. W szkole bylem jednym z lepszych uczniow, z informatyki same szostki, prosze mnie nie obrazac.

no i co z tego, że nie jest ? Nie masz większych problemów. Opierdzianie gacie a czy tylko kobiety będące pierwszy raz w związku, zdradzają swojego partnera, bo chcą spróbować z innym : / To kobiety, które miały więcej niż jednego partnera nie zdradzają? Ja pierdole :( Jest jakaś magiczna liczba, która zapewni komuś wierność?

Gość pomarńcza
dlaczego mamy Cie nie obrażać? a Ty niby co robisz jak wkurzasz sie na dziewczyne, że nie jest dziewicą? czy to jest jedyne kryterium według którego szukasz dziewczyny? one sobie jakos poradza, po prostu Cie oleją, gorzej z Tobą. ja bym była za powrotem do sprawy wujka. mówię całkowicie powaznie. ta potworna sprawa nadal Tobą rządzi.

Gość do pomarńcza
dla prawiczka dziewictwo jest cholernie wazne

Gość karol_yml
Nie no oczywiscie ze to nie jedyne kryterium: musi jeszcze umiec grac w Crysis, wiedziec co to Android, miec biust minimu 75B, wygolona cipke i wymiary okoko 90-60-90. Wiem, ze trudno taka znalezc, zwlaszcza na Sympatii, ale szukalem cierpliwie i juz wydawalo mi sie ze znalazlem szczescie mojego zycia, a tu taka dupa :(. Jak chcesz, mozesz wrocic do mojego wujka, ale na pewno beze mnie.

Gość rf3f34f
"Jak chcesz, mozesz wrocic do mojego wujka, ale na pewno beze mnie. " :D:D:D:D super podszyw!!! ciągle się śmialam :D:D jestem jednak pewna że podszywem jest mężczyzna - wnioskuję to po nieznajomości kobiecych wymiarów, skoro uważa że byłaby proporcjonalna sylwetka mająca 60 cm w pasie, a 75 cm pod biustem i że 75 cm pod biustem a 90 cm w biuście to miska B ale i tak podszyw super :D:D szczegolnie o powrocie wujka "beze mnie" i o laniu od rodziców