Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RazkelGirl

Czy jak się dziś nie umyję to jutro będzie czuć??

Polecane posty

Gość RazkelGirl

Ostatnio myłam się we wtorek przed południem , czy jutro będę śmierdzieć czy perfumy zatuszują to??

Gość alez ty-
musisz byc niedorozwinieta istota!!! Zal!!! Nie spelnilo sie dziecko w zadnej dziedzinie zycia i smrodzi jako anonim na forum..

Gość RazkelGirl
jestem studentką i nie mam czasu na mycie!!

Gość RazkelGirl
przysięgam Wam że nie prowokacja. mogłam nawet pod czarnym nickiem napisać ale byłoby to mniej wiarygodne. po prostu nie myję się tak często - za to codziennie mam świeże ubranie ;)

Gość
Trzeba się myć, bo zarazki powodują choroby.

Gość RazkelGirl
zbyt częste mycie też - ściera się powłoczka na skórze. okej koniec tematu, nie myję się i cześć, nie chce mi się . a jak bede śmierdzieć to trudno :(

Gość
Przemyj pachy ręcznikiem, na dole umyj się w misce.

Gość RazkelGirl
nie myłam się od wtorku rano i jakoś żyję :) a dzisiaj mi nawet chłopak powiedział że łądnie pachnę (perfumy) i mu wcisnęłam kit że nie myłam się wczoraj...

masz cos z glowa??a tam nizej pewnie twarozek sie zrobil..:)) fuj jak sie mozna nie umyc....

Gość klikka
u mnie w rodzinie wszyscy myja sie raz na 5 dni (wlosy 2 razy w tyg.) i nikt nie smierdzi:O

Gość RazkelGirl
pewnie się zrobił ale co mnie to, nie zaglądam tam tylko tamtędy sikam. zresztą to faceci mają serek a nie kobiety

hmmm...podejrzewam,ze po 5 dniach to nawet nie trzeba tam zagladac zeby stwerdzic ,ze smierdzi ,sam zapach juz na to wskazuje...naprawdę nie wiem jak mozna nie pomywac się 5 dni

Gość GnioteK
ja tam nie wiem, ale jak nie chce mi sie myc juz tak masakrycznie to wskakuje do wanny i myje prysznicem STRATEGICZNE miejsca. Zajmuje mi to 2-5 min... ale jak ktos jest smrodem, to nawet i mycie 3x dziennie mu nie pomoze!

Gość klikka
nie mowie o podmywaniu sie, ale o prysznicowaniu czy kapieli

Gość GnioteK
no dobra ale: - cipe - dupe - cycki - szyje - pachy - stopy - gebe - zęby NALEŻY MYĆ CODZIENNIE! nie raz widze te "slicznotki" z tapetą na ryju i brudem na szyi czy za uszami! rzygac sie chce ;/ nie mowiąc już o wlosach, ze powinny byc czyste i świeże!

Gość RazkelGirl
cycki?! to cycki trzeba myć?? ja się na nich nie pocę i one zawsze pachną , a co do innych miejsc - pipa i stopy - one mi już 5 min po umyciu tak walą że bez różnicy czy umyje je czy nie bo i tak śmierdzą :( ale teraz idę sie myć...powiem Wam, że nie lubię, bo jestem jak kot , kot też nie lubie wody ale nie smierdzi

Gość RazkelGirl
umyłam się dziś :o około 12. teraz mam dreszcze i biegunke :(następne mycie w niedzielę albo poniedziałek. ale jak mam okres to muszę się myć częściej :/ fak