Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rodaczek

Facet mnie porzucił !Dlaczego?

Polecane posty

Może mi ktos wyjasni pewna sprawę bo nie mogę zrozumieć jednej sprawy. Spotykałam się z facetem ponad pół roku. Z seksem chciałam poczekać na później. ale wyszło tak że przespałam sie z nim właśnie ostatnio a on zostawił mnie, napisał mi smsa że nie możemy być Dodam że był to związek na odległość ale nie od początku. Po prostu dostał lepszą pracę i wyjechaldo innego miasta a ja zostałam. Przxyjezdzał co tydzięń do mnie. No i ostatnio jak był dokładnie dwa tygodnie temu top jakoś tak wyszło że został u mnie pierwszy raz na noc no i przespałłam się z nim. a pozniej dokładnie w ten poniedziałek wysłał mi smsa ze nie mozemy być razem, że on do mnie nic nie czuje. Nie rozumiem tego zachowania. Najbardziej mnie to boli że zaufałam mu, że prosiłam go żebyśmy zaczekali z seksem, no ale wyszło inaczej, chwila zapomnienia. A on mnie tak po prostu teraz olał. i teraz wcale się juz nie odzywa do mnie. Co ja mam teraz zrobić ludzie, naprawdę się zaangazowalm w ten związek.

Próbowałam do niego dzwonić ale on po prostu nie chce ze mną rozmawiać, po prostu mnie olał, czuje się okropnie jak jakas tania dziwka, co ja mam teraz zrobić, tesknie do niego i nie moge zapmniec jego i tej nocy

Ludzie pomóżcie? Najgorsze jest to że nie wiem co się stało, dlaczego razptem przestał się do mnie odzywać? Chyba już wariuję na jego punkcie.

moze i tak moze tylko o to chodziło ale poznałam juz go trochę nie nalezal do takich facetów, zreszta z tego co wiem to zbyt woelu dziewczyn nie miał w swoim zyciu