Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laurkaaaaaaaaaaaaa

co robić?

Polecane posty

Gość laurkaaaaaaaaaaaaa

moj facet jest chorobliwie zazdrosny . wyszłam na imprezę do koleżanki ( a raczej chwilę posiedziec niej i jej znajomych) i zaczal mi robic awanture ze sie z kims przespie nawe powiedzial mi ,,wiesz co skasuj moj nr nie bedziesz sypiala ze mna i z kim popadnie" potem niby przepraszal ,ale.. juz mnie to denerwuje

Gość laurkaaaaaaaaaaaaa
poza tym to przykre ze ciagle mi wmawia ze sypiam z innymi ze go zdradzam..

Gość kredens
widocznie kiedys bylas dajka

Gość laurkaaaaaaaaaaaaa
albo jak sie ladnie ubiore: ,,dla kogo ty sie tak stroisz na ta uczelnie , pewnie chcesz sie z kims przespac"

Gość hoihio
Mój też tak miał. Potem poznaliśmy się lepiej, "dotarliśmy" jako para, i on przestał puszczać głupie teksty a ja zrozumiałam że moje nocne wypady bez niego sprawiają mu przykrość i budzą niepokój. I tak nauczyliśmy się wzajemnego szacunku i kompromisów.

Gość laurkaaaaaaaaaaaaa
co mam zrobic? przykre i meczace to jest :(

Gość pjfhv
ale ile macie lat?

Gość laurkaaaaaaaaaaaaa
ja mam 23 ,on 30

Gość pjlhgf
dziwne..sla mnie zachowuje sie jka dzieciak a nie jak facet,wogole widac ze Cie nie szanuje,radze Ci z daleka od takich,ja jestem młoda ale na wiele sie w zyciu napatrzyłam,nigdy nie pozwol aby facect Cie ak traktował,ale wlasnie na to pozwalasz

Gość laurkaaaaaaaaaaaaa
łasnie mi nie odbierqalam i właśnie mi napisał:,, widze ze impreza udana a mozesz do mnie wiecej nie dzwonic .. jak bede w lbl padene po rzeczy po... szkoda ze tak wybralas bo nparawde cie kochalem ... nie dzwon wiecej" zalamana jestem tymi slowami :(

Gość laurkaaaaaaaaaaaaa
a dobra ciężko mi to przychodzi ,ale skoro podjal taką decyzję to już niestety nie bedzie mial od niej odwrotu... Nie rzuca się takich słów na wiatr.. i żebym przez durnia nie spala cała noc...

Gość laurkaaaaaaaaaaaaa
pocieszcie mnie jakoś bo mi ciężko:( a może to byl tylko pretekst .. sama już nie wiem

Gość olej go a skoro ciagle ci to
zarzucal, to pewnie sam mial cos na sumieniu

Gość laurkaaaaaaaaaaaaa
?

Gość zrozumiae ze Ci nie łatwo ale
poniekąd to lepiej że sam poszedl w cholere ze tak powiem,nie daj sie teraz tylko przeprosic znówu

to dlaczego nie zabrałaś go ze sobą?? Jezli nie znał tej kolezanki to moze chciał poznać. A wy i tak nie byłyście same. Zrozum go co ty byś zrobiła jak on by poszedł do kumpla gdzie by były tam tez dziewczyny. Zawsze sie patrzy w jedna strone. Rozumiem cie troche bo moj chłopak tez nie chciał abym sie spotykala z kolezankami na ogniskach bo nie byly na nich tylko dziewczyny, od kiedy zaczelam go zabierac ze soba jest wszystko ok. Nic nie mowi. Skoro jestesmy razem to wychodzimy tez razem, chociaz nie zawsze ale jest kompromis ja wychodze na babski wieczor ty na meski i jest ok:) wy tez sie dotrzecie tylko musi byc chec jednej i drugiej strony. Porozmawiajcie tak szczerze a bedzie sie miedzy wami dobrze ukladac

Gość laurkaaaaaaaaaaaaa
ale my mieszkamy w różnych miastach ,a on tego dnia nie mógl przyjechać. po drugie na tej imprezie nie było samych facetów tylko tez dziewczyny bo to było u mojej koleżanki.. chciałam z nim szczerze porozmawaić wczoraj ,ale on nie odbieral . zadzwonił koło 3 z dwa razy , nie odebralam bo akurat poszłam się kąpać. Oddzwoniłam ( też nie wiem po co) ,a on mi napisal ,że mnie kocha ,ale wszytsko zapsulam i takie tam... nie wiem czy to był pretekst czy nie ale z nim ostatnio dzieje sie cos nie dobrego jest strasznie nerwowy wydziera sie na wszytskich. Nawet powiedzial mi ,że wczoraj z dobrymi kolegami sie pokłocił zanim mi to napisał...co mam o tym myśleć? pytałam się o przyczynę tych jego nastojów niedawno to swtierdził że ma cięzki czas i nie wie dlaczego jest taki nerwowy na wszystkich

Gość ttaaaaaaaaaa
tobie robi wyrzuty ze sie stroisz, to zapytaj sie go jak idzie ulica i widzi seksowna laske to czy nie mysli o tym zeby ja bzyknac.

Gość laurkaaaaaaaaaaaaa
nie wiem czy będe miała okazję sie go o to zapytac bo stwierdziił ,że rozmowa jest nam nie potrzebna

Gość ja powiem tak ....
wg mnie facet stosuje wobec Ciebie szantaż emocjonalny i ta chorobliwa zazdrość a już nie wspomnę o tych chorych smsach mających na celu wzbudzenie w Tobie winy .....studiujesz jesteś młoda i masz prawo wyjść ze znajomymi nawet na imprezę ....związek powinien polegać na zaufaniu a jak widać Twój facet kompletnie go nie ma względem Ciebie ...skoro mieszkacie w innych miastach to wiadomo że nie zawsze możecie wyjść razem to co Ty masz siedzieć jak zakonnica w domu i tylko nauka żeby tylko jaśnie pan nie miał podstaw do zazdrości ?....przecież to chore jeśli uda Ci się z nim porozmawiać to powiedz mu że nie zamierzasz żyć pod jego dyktando bo jesteś wolną osobą a jak dalej będzie urządzał Ci takie jazdy i grał obrażoną królewnę to go kopnij w tyłek i tyle a on co też siedzi całymi dniami w domu i nigdzie nie wychodzi ? i pamiętaj tacy ludzie chorobliwie zazdrośni się zazwyczaj nie zmieniają

Gość laurkaaaaaaaaaaaaa
on mial juz takie rozne nastroje , ale nigdy nie zrobił czegoś takiego jak dzisiaj w nocy.. i jeszcze do mnie dzwonil po tym ,ale za raz napisal ,, to już więcej dzwonić nie będe". myslałam ,że zrobił to specjalnie i ,że to pretekst ,ale wtedy by nie dzownil chyba i to tak poźno.. ale tak czy siak nie będę juz mogła nim być. Bo ciagle by sobie pozwalal na takie akcje..

Gość laurkaaaaaaaaaaaaa
no pewnie ,że wychodzi.. nawet niedawno był na imprezie u kolegów. I wtedy jest wszystko ok nawet jak sie upije. a do mnie mówi żebym nie piła bo mam slaba glowe ktoś wykorzysta sytuację itd. ale przeciez ja wiem ile moge wypic. poza tym wcale wczoraj nie pilam dużo

Gość ja powiem tak ....
no właśnie jemu wolno a Tobie nie ja bym sobie dała spokój z kimś takim a już na pewno nie odzywaj się teraz pierwsza do niego i nie przepraszaj bo nie masz za co a jak on się odezwie to powiedz mu co myślisz o jego postępowaniu