Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierze w to co przeczytała

ZAGŁODZIŁA WŁASNE DZIECKO....

Polecane posty

Gość Luulay
też nie umiem zrozumieć tej sytuacji - jakim trzeba być człowiekiem, żeby nie karmić swojego dziecka, nie kupić mu ubranek... Dla mnie moje dzieciaczki to najważniejsza część mojego życia. Mogła je przecież oddać do adopcji - ktoś by je pokochał, a tak... żal

oko za oko , ząb za ząb!!!! powinna cierpiec tak jak jej synek a tak...bedzie jej pwnie lepiej niz w domu (z wyjatkiem wolnosci) :o

Gość agsa
jasna cholera ze tak sie wyraze ja to bym nawet jej wody z cukrem nie dala niech zdycha z glodu to ja sie staram o dziecko i zajsc nie moge a taka suka.....szkoda slow nie ma sprawiedliwosci na swiecie i gdzie w tej chwili jest Bog ze pozwala na takie rzeczy?????

Gość agsa
czlowiek sam by nie zjadl a dziecku by dal nie ja juz nie wiem na jakim swiecie zyje?

Gość fffffftttttkk
czy wy nie umiecie czytać ze zrozumieniem? przecież ta kobieta, to ewidentnie psychopatka! w dodatku o bardzo niskiej inteligencji i najprawdopodobniej zmianami w mózgu powstałymi w wyniku ataków padaczki. równie dobrze mozna potępiac zachowanie szympansa. to nie jest normalna kobieta i te wszystkie klątwy pod jej adresem są bez sensu. ważniejsza kwestia, to postawa opieki społecznej, sąsiadów, rodziny, konkubenta

Gość agsa
ty nie umiesz chyba czytac bo ja sie tez doczytalam ze ta kobieta byla w pelni swiadoma tego ze glodzi swoje dzieci....

Gość ja i onaaaa
http://www.porady-prawne.notlong.com projekt ustawy zakazującej takim osobom stawania się ponownie matką. Warto przeczytać. Jeśli pedofili chcemy kastrować farmakologcznie, to dlaczego nie możemy takich matek.... ?

siedzieć w więzieniu to powinno co najmniej kilkanaście osób a nie sama matka. Ja bym wsadziła obydwie babcie, pana który wynajmował dom, pana Marcina, policjantów dla których było za zimno, sąsiadkę która chciała pomóc ale nie wyszło, wszystkie pielęgniarki i lekarzy ze szpitala w którym leżał chłopiec... itd... No nie rozśmieszajcie mnie ze dziecko 2 letnie waży 5 kg i nikt nie widzi ze coś jest nie tak. Nie chcieli widzieć i powinni za to odpowiedzieć na równi z matką.

Gość fffffftttttkk
"agsa ty nie umiesz chyba czytac bo ja sie tez doczytalam ze ta kobieta byla w pelni swiadoma tego ze glodzi swoje dzieci...." to sąd uznał, że była świadoma. zresztą nie twierdzę, że nie wiedziała co robi tylko, że ponieważ była: -psychopatką- czyli osobą upośledzoną emocjonalnie niezdolną do odczuwania empatii, wspólczucia i wielu normalnych ludzkich uczuć, -osobą o obniżonym ilorazie inteligencji, -osobą chorą na epilepsję- miała prawdopodobnie zmiany w mózgu w wyniku ataków padaczki, a pamiętajcie, że nawet bez tego jest to osoba o wyjątkowo niskim IQ, a do tego psychopatia w sensie klinicznym również oznacza, ze pewne struktury w mózgu są niedorozwinięte. i dlatego uważam, że nie ma się co traktować tego czynu jak popełnionego przez inteligentną w pełni normalna kobietę

Gość Izabella w.
Czytalam ten artykuł i łzy spływały mi po twarzy.Mam trzech małych synków i serce mnie ściska jak pomyśle że mogłabym nie dać im jeść.Przecież mogla to dziecko oddać do domu dziecka-jest tyle par czekających na dziecko.Normalny człowiek nigdy by się nie posunął do takiego okrucieństwa wobec bezbronnego dziecka.

Gość mmmmmaaaaaammmaaaaa21111
podajcie link do tego artykulu.bo ten nie wchodzi. ja mam 8- miseczne dziecko i nie wyobrazam sobie cos takie zrobic dziecku ja sama nie zjem a dziecku dam.(nie z braku kasy tylko z braku czasu)

ŻADNA inteligentna normalna kobieta nie zrobiła czegoś takiego. Nie ważne czy według sadu kobieta była poczytalna czy nie poczytalna widocznie coś musiała mieć nie tak z głową bo nikt zdrowy by się tego nie dopuścił.

Gość wittaminka
ludzie są źli :( aż słów brakuje na takie bezstialstwo życie jest okropne, okrutne :( ale to nie jedyny przypadek, dzieci są wykorzystywane, bite .... chyba dobrze, że ten mały chłopczyk umarł i już nie cierpi :(

ŻADNA inteligentna normalna kobieta nie zrobiła czegoś takiego. Nie ważne czy według sadu kobieta była poczytalna czy nie poczytalna widocznie coś musiała mieć nie tak z głową bo nikt zdrowy by się tego nie dopuścił.

Gość aariadnee
śpij spokojnie mały chłopczyku ***

Gość ja też byłam wpadką
"przeciez ona urodzila pierwsze dziecko przed 20 stka. Wiadomy powod--wpadka." Ja też byłam wpadką. Moja mama urodziła mnie krótko po 20 urodzinach. Ale to nie tak, że ktoś mi kiedyś wypomniał, że byłam wpadką. O tym, że byłam wpadką wiem tylko z jakiejś tam podsłuchanej rozmowy, że trzeba było szybko organizować wesele. Nigdy nie byłam w żadnej sposób zaniedbywana. Kobieta w tym wieku jest już dojrzałą osobą i jak najbardziej może być matką. Ale akurat ta kobieta nie powinna nią nigdy zostać. Ani w wieku 20, ani 30. Nie sądzę by wiek tu cokolwiek zmienił. Nie mam swojego dziecka, ale ja nie wyobrażam sobie, by JAKIEKOLWIEK dziecko, moje czy nie moje zagłodzić.

Gość prosze podajcie linka do tej
strony,bo tamten nie wchodzi

Gość Lalitha
zamiast szukać tortur dla tej durnej baby - może choć przez chwilę pomyslicie w tym chorym kraju skutkiem terroru klerykalnego nie ma w ogóle edukacji seksualnej. Skutki - no własnie takie. Może - zamiast klepania paciorków - trochę poedukować w szkołach skąd tak naprawdę biorą się dzieci?! Myslenia życzę,. Religijnym oszołomom też.

Gość przecież ona była chora
należy jej się porządny szpital, opieka medyczna, a nie głodzenie i torturowanie - jak wasze 3-letnie dziecko zatuli na śmierć kotka to też uważacie że należy je za to zabić? Śmierć za śmierć? Oczywiście że nie bo dziecko nie rozumie - ona nie była zdrowa, a torturowanie jej nie przywróci dziecku życia.

Gość podszywacz z licencją nr 007
" Jednak była całkowicie poczytalna i wiedziała, co robi, nie karmiąc dziecka"

Gość nie mieszajacie epilepsji w to
cokolwiek ten biegly by nie mowil ! znam sporo osob z epilepsja w roznymwieku i sa normalnymi,czulymi osobami zdolnymi do empatii inormalnego fuknkcjonowania miedzy ludzmi !

Gość epilepsja bywa różna
i wiąże się z różnymi urazami, tak, doczytałam opinię biegłego, ale też doczytałam opinię jej matki, że ona zawsze była dziwna, inna. O premedytacji można by mówić gdyby ona miała jakiś motyw, gdyby zrobiła to z wyrachowania, a ona nawet tego dziecka nie zamordowała - popełniła grzech zaniechania. Jej należy pomóc.

Gość tak nalezy pomoc uspic
zakopac, posypac wapnem by nic nie wyroslo i zapomniec. koniec tematu.

Gość no pewnie a potem należy
pomoc uspic zakopac, posypac wapnem by nic nie wyroslo i zapomniec - osobę która zrobiła to z tą kobietą (przecież to sprawiedliwe) - potem tą która zasypała wapnem poprzednią itd. itp.

Ta kobieta jest upośledzona, niezdolna do wyższych uczuć, dlatego powinna być wyizolowana od społeczeństwa. Szkoda, że stanie się to dopiero po tragedii...

Gość ja bym epilepsji do tego
nie mieszala, akurat z miloscia do dzieci nie ma to za wiele wspolnego

Gość do MaMani
a może by tak ciebie zamknąć, bo do więzienia, bo zamiast pomagać innym toś zajęła się rodzeniem własnych dzieci i to jeszcze w tak młodym wieku. Przecież ta matka co zagłodziła to też była gówniara, która cipa swędziała zamiast sie uczyć.

Gość hjhjh
sranie w banie uposledzona sam żarła wcieple siedziała z konkubentem sie dupczyła o swoją dupe umiała zadbac czyli wiedziałakiedy jest dobrze a kiedy źle i zgadzam sie ,za to powinno beknąc pare osób włacznie z babciami