Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malllla blondyneczkaaaaa

Dziecko !

Polecane posty

od wczoraj moj maz po raz pierwszy spuscil sie we mnie:) bez zadnych zabezpieczen ani bez niczego czy jest mozliwosc abym nie zaszla w ciaze? mam 22lata

Gość Wyślij wypowiedź
Nie ma takiej opcji. Juz jesteś w ciąży :)

Gość moe
OMG:O Jezeli masz dni nieplodne to raczej nie zajdziesz w ciaze:O

Gość .....ot ..co.....
Boze, ze takie tepe dzidy chodza po swiecie. az przykro sie robi, jak sie czyta takie wypowiedzi :O:O:O mam nadzieje, ze to prowo 🖐️

a kiedy moge zrobic test aby byl najbardziej prawdopodobny ? ze jestem w ciazy?

kiedys gdzies czytalam ze sa testy ze juz po 3dniach to prawda? w sumie oboje tego chcemy a ile sie miesiecznie wydaje na dziecko?? jakie sa koszta ?

Gość proponuje sobie jebnac
w lep.

jakie sa koszta eksploatacji??

poprzedni wpis tio nie ja! duzo to pojecie wzgledne ile? 800zł na miesiaC?

moze ile wy wydajecie na dziecko male miesiecznie??

Matko! Mam nadzieję, że jednak nie jesteś w ciąży. Kobieto! Jesteś ciemna jak tabaka w rogu - rzadko komu mówię to tak bezpośrednio.

Niemowlę : Pileluchy około 100 zł (przy dobrych lotach,niemowlę częsciej robi kupki i siusiu) Chusteczki : (30-40 zł ,paczka od 5 do 8 zł) szampon, oliwka,krem, inne kosmetyki - 40 zł ubranka - 50 zł dodaj lekarza , lekarstwa(ewentualnie), jedzenie(na poczatku będziesz karmiła piersią, potem dojdą , zupki ,deserki, obiadki i soczki) No i oprócz tego cała wyprawka ale to już inna historia.

do poprzedniczki sama jestes pusta! ty wszystko wiedzialas na poczatku ??!! kto pyta nie bladzi! teraz kiedy na prawde jestem w ciazy chce sie wszystkiego dowiedziec!!!! a nikt nie bedzie mnie wyzywal ze tepa jestem !!!!

Od wczoraj moj maz po raz pierwszy spuscil sie we mnie bez zadnych zabezpieczen ani bez niczego czy jest mozliwosc abym nie zaszla w ciaze? Chachachachachacha! Już sama konstrukcja zdania wskazuje, że za dużo czasu to ty w szkole nie spędziłaś! Oczywiście, że jesteś tępa! I ja nie wiedziałam wszystkiego od razu, bo dzieci nie mam, bo mąż nie spuszcza się we mnie bez zabezpieczenia ani bez niczego:) I na pewno takich pytań na forum bym nie zadawała!

jestes zalosna pisalam to na szybko bez przemyslenia konstrukcji zdania!! Chcialam szybko zapytac i rownie szybko dostac odpowiedz!! fajnie masz jak po jednym zdaniu oceniasz czlowieka czy duzo spedzil w szkole czy tez nie! wyobraz sobie gówiaro! ze skonczylam dobra szkole .. !! mam wlasny salon kosmetyczny i dobrze mi sie wiedzie nie to co pewnie tobie szczeniaro!! P.S wkurzyla mnie!!

Gość OMG ale ludzie
powaznie ci mówią- jestes troche tepa...mężatka jest zazwyczaj dorosła i cos z zycia powinna wiedzieć, kiedy test, ile kosztuje dziecko itp. jestem w twoim wieku mężatką, nie mam dziecka a to wszystko wiem. Widać że jestes niedouczona....niestety

Chachachachacha! Nic mnie tak nie śmieszy, nie przeraża i nie denerwuje jak ludzka głupota. I owszem, bo konstrukcji zdań można ocenić ludzką inteligencję. Nie rozumiem, jak Polak może nie umieć posługiwać się językiem polskim (obserwuję to na tym forum i jest to zjawisko częste). Natomiast po czyjejś wypowiedzi jednak nie można zgadnąć wieku. Ale może ty jesteś jasnowidzem? Chociaż nie - wtedy znałabyś ceny produktów jeszcze przed podwyżkami. Dorosła to też nie jesteś, bo wtedy wiedziałabyś, że nie codziennie można zajść w ciążę. I skoro tak wybornie ci się powodzi, dlaczego się tak kosztów wystraszyłaś? PS. Bardzo się cieszę, że cię wkurzyłam!

dziewcuho!!!! czy ja sie kosztow wystraszylam?! Boze! Ja pytam ile dziecko kosztuje w miesiacu! Stac mnie na dziecko wiec od wczoraj staram sie z mezem o nie! A ty jak nie wiesz to zamknij w koncu swoja niewyparzona gebe!!!!