Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malllla blondyneczkaaaaa

urlop

Polecane posty

mam do wykorzytania urlop 2ty do konca marca ale chce go juz wykorzystac w grudniu.! szef mi da od 24grudnia od swiat? czy nie ma takiej opcji?

ok ok ! to moge wziasc o d 24???!! pusci mnie na swieta?

Gość o nie znów ta mądra
mężateczka.... NAS SIE PYTASZ? Zapytaj sie szefa czy ci da! Nie musi ci dawać...

Gość ja powiem tak ....
skoro masz jeszcze 2 tygodnie urlopu to ustawowo powinnaś go wykorzystać do końca marca ale nic nie stoi na przeszkodzie żebyś wykorzystała ten urlop wcześniej kwestia dogadania się z szefem ...przecież może dać Ci tylko 5 dni a następne 5 każe Ci wykorzystać po Nowym Roku ...idź i do niego i zapytaj

ja juz pytalam! moge wziasc urlop od grudnia ale nie pytalam czy moge od 24! was pytam czy jest mozliwosc ze pusci na swieta?

Gość ja powiem tak ....
przecież w święta i tak nikt nie pracuje wiec w czym problem ? ja na Twoim miejscu poszłabym na urlop od 28 dopiero ...tym bardziej że i tak w większości firmach 24 albo nie pracują albo tylko do 12 no chyba że gdzieś wyjeżdżasz

Gość ja powiem tak ....
ladaco czytaj ze zrozumieniem a później się odzywaj :) przecież ja napisałam że nic nie stoi na przeszkodzie żeby wykorzystała ten urlop jeszcze w tym roku :D

Gość ja powiem tak ....
ladaco...a czemu niby po Nowym Roku nie będzie miała możliwości hmmm ?...urlop się każdemu należy i pracodawca łachy nie robi ..a jak nie chce dać to musi za niego zapłacić :)

no ja niestety pracuje w firmie w ktorej na swieta sie pracuje dlatego to dla mnie wazne ladaco a czemu sadzisz ze teraz a pozniej nie? i dlatego was sie pytam czy bede mogla teraz od 24 wykorzystac urlop na swieta bo u mnie w firmie sie pracuje niestety ;/