Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość irfjutfch

Prezent dla rodziców mama 50+, tata 40+ i chłopaka 20+

Polecane posty

Gość irfjutfch

Jak w temacie. Jaki prezent? Żadne nie ucieszy się z pierdół do postawienia na segmencie itp. Mama nie nosi/nie lubi biżuterii i nie używa kosmetyków bardziej wyrafinowanych niż żel pod prysznic... Zero pomysłu. Przedział cenowy 50-100 Tata jest kolekcjonerem. Zbiera wszelakie osobliwe przedmioty. Bez aprobaty małżonki. Więc jeżeli coś z takiej kategorii - musi być na tyle znośne, żeby mnie mama nie znienawidziła za zaśmiecanie jej nowo wyremontowanego pokoju :) Przedział cenowy 50-100 Nie lubią spędzać czasu razem więc wieczór w kinie, kolacja itp. też się nie przyjmą... Chłopak - zapytany przeze mnie co chce dostać na Gwiazdkę odpowiedział że dysk USB zewnętrzny... nie lubi pluszowych miśków i innych osobistych rzeczy. Jednak chciałabym mu zrobić niespodziankę i kupić coś innego, niż ten nieszczęsny dysk... Z choć lekkim akcentem, że to ode mnie... Przedział cenowy 50-200. Z góry dziękuję za pomoc :) PS. propozycje drobnych prezentów dla babć mile widziane :)

A skoro zdecydowałaś sie zapytac a on ci odpowiedział to moze nie rob mu teraz przykrosci i daj mu to o czym on marzy. Bo w innym przypadku po co sie go pytałaś. Gdybym ja powiedziala co chce dostac a nie otrzymala bym tego zawiodla bym sie już taka jestem niestety.