Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kebab fajny

FAJNY facet......ale.....pracuje w BUDCE z KEBABAMI....

Polecane posty

Gość hhgbhjfvnj
Tamari, w koncu normalny glos w tej dyskusji :)

:) dokladnie nie masz 15 lat po co sie umawiac z kims z kim nie ma przyszlosci? moze byc fajnie przez pierwsze pol roku a pozniej jak bedziecie chcieli razem zamieszkac czy cos to jedno wielkie G

Gość klementyna ze szczecina
Pracowalas w solarium...Heh, to wiele mówi o tobie. Jeszcze nie spotkałam normalnej, inteligentnej kobiety pracującej w tym miejscu. Pracodawcy szukają tam strzaskanych na mahoń siks, coby były "wizytówką firmy". Wiem, bo moja koleżanka kiedyś chciała pracować w solarium. To naturalna kobieta z klasą. Była na paru rozmowach i zawsze odpadała w przedbiegach.

Gość kebab fajny
klementyna hehehe rozbawilas mnie. Jak juz pisalam rpacowalam tam w czasie studiow a gdybym byla kims kto odpowiada twojemu opisowi to bym tam pracowala nadal, nie uważasz??/:D a tak w ogole to umiecie tylko obrażac innych?

Gość klementyna ze szczecina
Taki papież to 1 na 6 miliardów :classic_cool:

Gość kebab fajny
britnej juz pisalam ze facet chce sie spotkać

Ale nadal nie napisałaś skąd masz tak dokładną wiedzę na temat jego zarobków. Nie napisałaś też czy wiesz dlaczego tam pracuje. Zakładasz z góry, że to brak ambicji, a do głowy Ci nie pzyjdzie, że może mu to sprawiać po prostu frajdę.

Gość czikitita
kavior......... trzeba sie bylo wysrac z rana to bys sie tak nie cisnieniowal. Odbij chlopcze/dziewczyno. Jakby Twoja stara na miolte zapierniczala w szkole albo jakims biurowcu tez by chuja warta byla?

no taaaaaak:D robienie i sprzedaz kebabow to bardzo fascynujace zajecie:P

Gość laurkaAAAAAA
AUTORKO a ty ile zarabiasz jeśli moge zapytac?

Gość ja powiem tak ....
a czemu oceniasz ludzi i ich ambicje skoro ich jeszcze nie poznałaś skoro facet tak bardzo Ci się podoba to spotkaj się z nim porozmawiaj i przekonaj jaki ma cel w życiu jakim jest człowiekiem być może bardzo Cię zaskoczy ....przecież po pierwszym spotkaniu a nawet drugim się zaraz nie zakochasz a skoro okaże się że jego ambicją jest to do końca życia sprzedawać kebab a Twoją ambicją jest mieć męża z dochodami powyżej 5 tyś to się z nim więcej nie umówisz proste

Gość do tamari
a jak to kebab jego starych i placa mu dobrze, a za pare lat on go przejmie i bedzie biznesmenem? :P

Gość nie umawiaj sie z nim
tylko umow sie z kolesiem z dzialu handlowego, tym z grubym brzuchem co sie nie myje i jest burakiem. Ale zarabia duzo wiecej niz w kebabie. Kurde myslisz jak facet ktory nie umowi sie z babka bo ma stara kurtke albo za male cycki, sorry ale to jakas masakra. Nie interesuje cie jaki to czlowiek, czy ma cos pod deklem i dlaczego w tym kebabie siedzi? patrzysz tylko na kase??? myslalam ze tylko mezczyzni tak maja. wez sie sama do roboty i zarabiaj tyle, zeby sie toba zainteresowali faceci z portfelami. podobne przyciaga podobne.

i zalozy siec budek z kebabami na cala europe wsch:) noo, racjaaaaa :classic_cool:

ja bym się umówiła przynajmniej byłoby co jeść :) żadna praca nie hańbi a jak dobrze wiemy te najwyższe stanowiska czy też dobrze opłacane są że tak napiszę najczęściej "załatwiane" więc mozna sobie niekiedy ambicje wsadzić w dupę jak się nie ma znajomości

"no taaaaaak robienie i sprzedaz kebabow to bardzo fascynujace zajecie " Różni ludzie, różne "zainteresowania". Dla Ciebie to nuda i brak ambicji, dla niego może okazja, żeby poobserwować ludzi, a przy okazji może odkrawanie miecha z rożna sprawia mu perwersyjną przyjemność. To że Ty lubisz ogórki, nie oznacza, że ktoś inny nie może ponad ogórki stawiać pomidorów :P

Gość 54645645645
uva swiete slowa ale to zrozumie kto pracowal

Gość hhgbhjfvnj
ale wy jestescie dziwni miedzy pracownikiem kebabu a kasiastym grubym facetem nie ma juz nikogo? :D tak wynika z waszych wypowiedzi ;)) co jeszcze normalni faceci gdzies posrodku :) naprawde;)

Gość sa jeszcze tacy ktorzy nic ni
e robia i czekaja az zonka przyniesie pensje

Gość 5546456456464
Typowa materialistka gdzie wyznacznikiem jest $ nie charakter czlowieka A jak bedzie dobry zakochasz sie i przyjdzie czas kryzysu,straci prace albo zachoruje to zostawisz prawda. precz zla babo

hahaahah jasneee wez mnie nie rozsmieszaj moj kumpel jest szefem kuchni w dobrej restauracji i stanie przy garach to nie jest latwa praca tyle tylko, ze on zarabia dobrze i nie ma co porownywac restaur z budka z kebabami

Gość wez sie raczej za fryzjera

Gość jak dla mnie to ty autorko
jestes pusta i materialistka, ale to moje prywatne zdanie. Nie chcialabym miec takiego chlopaka i zadnemu fajnemu facetowi nie zycze takiej dziewczyny.

Gość Sa jeszcze
kasiasci szczupli faceci przeciez

Gość czikitita
a co jak ci normalni nie zarabiaja wiecej niz 2000zl? Pewnie tez nie beda sie nadawac dla kogos z dzialu handlowego. Z drugiej strony ja rozumiem jakbys byla dyrektorem tego dzialu to moglabys srac wyzej niz masz dupe, ale znajac zycie latasz i kserujesz jakas makulature, obniz swoje loty to taka dobra rada

"miedzy pracownikiem kebabu a kasiastym grubym facetem nie ma juz nikogo? tak wynika z waszych wypowiedzi co jeszcze normalni faceci gdzies posrodku" No i tym sposobem doszliśmy do tego, że człowiek pracujący w budzie z kebabem jest zwyczajnie nienormalny :D A tak przy okazji, to nie przypominam sobie, żeby w którymkolwiek z kebabów, w których byłam, pracowali studenci. Sami Panowie 30-40 lat.

Gość kebab fajny
Jakbys popracowala troche w dziale handlowym, tez bys sie stala materialistka. Wez ty sie lepiej naucz poszanowania dla pieniadza.