Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kebab fajny

FAJNY facet......ale.....pracuje w BUDCE z KEBABAMI....

Polecane posty

to moze u Ciebie u mnie w miescie przy kebabach widze same mlode osoby

Gość hhgbhjfvnj
ehhh, ide o zaklad ze czesc osob ktora tu jedzie po autorce, bylaby jej znajomymi w zyciu realnym to wszyscy by stanowczo powiedzieli "daruj sobie takiego kolesia", ale w necie wszyscy udaja ze praca w budce z kebabem w wieku 30 lat jest ok wg mnie problem lezy gdzie indziej - ja przeciwko 1200 zl nic nie mam ;) byleby byla to praca z mozliwoscia awansu, rozwijaniem się :) w koncu nauczycel kiepsko zarabia, ale jest to wg mnie powazany, w miare niezly zawod wiec ogarnijcie sie ludzie

Gość hhgbhjfvnj
nogo cos tam, zle to ujelam, ale wiadomo o co chodzi ;)

Gość Zeby zrobic dobry kebab
to trzeba miec doswiadczenie. Co takie mlode szczele moga wiedziec o kebabach?

Gość tylko osoba z kompleksem
biedy mogla to napisac. Pewnie sama zawsze chodzilas w ciuchach z lumpeksu i oszczedzalas na zarciu, a teraz zatrudnilas sie na wielce "ambitnym" stanowisku, bo nie sprzatasz ani nie kladziesz tynkow tylko siedzisz z biurze i chcesz sobie odbic za lata upokorzen ponizajac kogos innego. Porazka, mam nadzieje, ze ten chlopak cie nie zechce. Nikt normalny ze zdrowym podejsciem do pieniedzy nie mialb takich dylematow, tylko frajer ktory chce innym imponowac bedzie sie wstydzil, ze osoba z ktora jest pracuje fizycznie.

Gość czikitita
hihihihih ja mam sie nauczyc? ja jestem zwykla asystentka w branzy logistycznej zarabiam 1350zl wiec domyslam sie ze nic nie warty ze mnie czlowiek w twoich oczach. Do tego bez ambicji i przyszlosc. no coz przegralam zycie :P ehhh moze sama sie umowie z tym kebabowym chlopcem zbudjujemy karton pod budka z kebabem i bedziemy zyli dlugo i szczesliwie :) :P

"wg mnie problem lezy gdzie indziej - ja przeciwko 1200 zl nic nie mam byleby byla to praca z mozliwoscia awansu, rozwijaniem się " A jak Pan Mietek kładzie glazurę i zarabia 5 tysi na miesiąc, ale awansować nie może, to łapie się do tych fajnych czy niefajnych? ^^

Gość hhgbhjfvnj
czikita, ale ta praca daje mozliwosc rozwoju! awansu! nie chodzi o pieniadze. wg mnie przynajmniej

Gość ale pan Mietek robi za 5K
wiec jak najbardziej sie nadaje dla naszej nowobogackiej autorki.

Gość hhgbhjfvnj
nogo, nie mnie to oceniac, ja patrze na ta KONKRETNA sytuacje :) ani pan z kebaba ani pan mietek mnie nie ineteresuje ;) patrze po prostu troche z walsnego doswiadczenia, ja tam pieniadze mam, moj facet nie mial, ciagle szukal, myslal.. na mysleniu sie skonczylo. takie zwiazki sa trudne. po prostu

hehe dokładnie a ludzie po studiach i z ambicjami harują za marne grosze. Dziwny jest ten świat...

Gość To zalezy
Czy pan Mietek ma duzego chuja i czy mu czesto staje

Gość czikitita
swietnie a nie wpadliscie na pomysl ze moze chlopak pomaga komuz zajmuajc sie buda z kebabeb a w inne dni tygodnia pracuje gdzie indziej? Znam wiele osob ktore od pon do pt maja "biurowa AMBITNA wedlug niektorych prace" a w weekendy lub wieczorami sa kelnerami barmanami albo ochroniarzami dodatkowy 1000zl piechota nie chodzi moim skromnym zdaniem

Gość ten koles ma prace
a tamten "moj facet nie mial, ciagle szukal, myslal.. na mysleniu sie skonczylo" chcial byc utrzymywany. to spora roznica.

Gość hhgbhjfvnj
zreszta co znaczy fajny? ja szukalam faceta z wyksztalceniem wyzszym, inteligentnego. i nie wstydze sie tego.

Gość 1000 zl
piechota nie chodzi. A poza tym zawsze jest szansa na wyruchanie fajnej dupy z dzialu handlowego.

Gość kebab fajny
ta wczesniejsza wypowiedz nie ejst moja. Poza tym mam wrazanie po waszych wypowiedziach ze macie po 15 lat i wydaje wam sie ze czlowiek zyje miloscia ale rpawda jest taka ze oprocz milosci trzeba miec co do garnka wlozyc. Ktos pytal ile zarabiam? 1900 zł nie jest to wiele ale sama bez problemu sie utrzymam wiec chcialabym zeby moj facet rowniez zarobil na swoje utrzymanie a niestety 1200 zł to raczej mu tego nie zapewni.Oprocz tego trzeba wziasc pod uwage ze kazdy chce zalozyc rozine a wiec dzieci a wiec kolejne wydatki. Ludzie zej=dzcie na ziemie

Gość pan mietek ma duzego
ch..ja bo 5k wydluza i pogrubia, choc 8k by jeszcze bardziej wydluzylo.

Gość hhgbhjfvnj
no w sumie ma. eee tam lujdzie, jałowa dyskusja. beda laski ktore szukaja po prostu faceta, obojetnie czy pracuje w kebabie, czy gdzie indziej, a inne szukaja czegos wiecej. czy kasy? pewnie tez. ale moze chodzi o to by byc do siebie podobnymi? -> wyksztalcenie, inteligencja, zainteresowania. tyle w etemacie

Gość A ja zarabiam 20k
kebab fajny, umowisz sie ze mna?

Gość wiesz co kebab
daj spokoj temu kolesiowi, wez sobie bogatego, niewazne jakiego. Z twoja pensja daleko nie zajedziesz i nie wyglada na to zebys sie zamierzala rozwijac i zarabiac lepiej wiec raczej od razu stan sie utrzymanka.

Gość czikitita
no dokladnie autorko mamy po 15 lat zycia nie znamy ale dzieki takim jak Ty mozna dostac lekcje zycia i osoby zarabiajace ponizej 1900zl trakowac jak zero zyciowych nieudacznikow! aa ja po podwyzcze bede zarabiac 2000zl jestem o 100 lepsza od Ciebei czy to znaczy ze jestem fajniejsza? zakolegowalabys sie ze mna albo umowila na radke gdybym byla facetem?

Gość ale autorka nie napisala
ze szuka inteligentnego czy wyksztalconego, tylko bogatego. Jasno i konkretnie. mysle ze spokojnie przyjmie bogatego niewyksztalconego tumana.

jak nie wiesz co on robi dokladnie -(czy studiuje cos, jakie ma plany na przyszlosc itd) to spotkaj sie z nim i dowiedz jak to koles po zawod, ktory jest zadowolony z tego co ma a Tobie to nie pasuje to daruj sobie:)

weź sie po prostu z nim umów, może to akurat fajny facet ta jego praca jest dorywcza? Wybadaj teren bo jeśli serio nie ma ambicji i całe życie chce kebaby robić , to w przyszłości może być trudno. Może mu póki co wygodnie, musisz wyczuć co to za typ człowieka.

Gość kebab fajny
czikita ale czy ja powiedzilam ze mi to wystarcza???ja chce isc caly czas do gory a nie tkwic w miejscu wiec jesli obecna praca nie da mi mozliwosci to ją zmienie i bede szukac dalej. Ja nie rozumumiem jak mozna sie zatrzymac na poziomie kebaba i miec prawie 30 lat.To nei jest rpaca dla dojrzalego czlowieka. uwazam ze kazdy z nas powinien miec ambicje a nie godzic sie na byle jaka prace i tkwic w niej do konca zycia

" trzeba wziasc pod uwage" Wziąć. Ale polskiego uczą tylko w budach z kebabami ^^ A tak w ogóle, to mam pytanko. Po co założyłaś ten temat? Przecież masz swoje zdanie i co byśmy Ci tu nie napisały i tak kolesia skreśliłaś, bo pracuje w gastronomii :P Więc chwalisz się, że jesteś taka super (1900... łał... :D po Twoich pogardliwych wypowiedziach na temat zarobków 1200 byłam pewna, że zarabaisz co najmniej 3k) czy żalisz, że nie ma faceta, który by na Ciebie zasłużył?

Gość obawiam sie ze nawet
jak sie dogadaja, to temat pieniedzy powroci, bo jak ktos od poczatku patrzy na kase to bedzie chcial wiecej i wiecej. Chyba lepiej od razu rozejrzec sie za sponsorem.

Hej autorko, i ja tez sie z toba zgodze, to nie o to chodzi ze pracuje w kebabiarni. Problem w tym ze to nie jest osoba na tym samym poziomie jak ty, ty zwracasz uwage na to zeby sie rozwijac, isc do przodu, byc ambitnym. No coz, praca w kebabach do ambitnych zajec akurat nie nalezy. I jak tu ktos powiedzial wczesniej ze tu nie o to chodzi ze malo zarabia... Mialam podobna sytuacje- ja po medycynie a chlopak taxiarz...